• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Selam kızlar nasılsınız acep
Dunku yedıklerım
Saat 13:00 2 haslanmıs yumurta ıki dılım peynır 11 zeytın domates salatalık 🥒 tere roka
Ara turk kahvesı 2 parca cıkolata
Aksam 1 parca tavuk
Su 2 ltre
Spor 100 ipsiz atlama

E-brulim E-brulim
Çok güzel olmuş eşim, cumaya bomba gibi geliyorsun 😍 çikolatayı eritmek için zıplama da yapmışsın 👍🏻 taşınma işleri bitti mi?
Adı nokta kaldı iyi mi 🤣🤣🤣
Sen koydun onun adını 😄
Allah razı olsun canım
Hayırlı olsun canım.Allah hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin.
Amin Allah razı olsun canım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Selam canim. Daha iyisin umarim? Fasulye yi gormeye gitmizsiniz ☺️
Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin canim ❤️

Seni leslie carpti fenaa

Stres yapiyoruz kesin ondan. Veyaaa okadar leslie yuzunden sisti kaslar. 1 gun dinlenmek ise yaradi

Afiyet olsun canim
Hafif gecmis bence

Merhaba ☺️
Bende sporu sabah aradan cikarmayi seviyorum. Sonra hic canim istemiyor. Sabah yaptim yaptim. Yoksa kalir
Şükür iyiyim canım, inşallah böyle de devam eder ama pek ümidim yok 🙈
Amin inşallah kaptanım Allah razı olsun
E-brulim E-brulim neredesin canım görünmedin bugün
Kuzum koşturdum bütün gün ondan uğrayamadım. Yarından itibaren daha rahatım inşallah. Bende Vera gibi merdaneyi kapıp geleyim 😄😄😄
Aslında eşim fyznur gibi yiyerek zayıf kalmak istiyorum.:KK70:
Hayali bile güzel 😅

Sağlık olsun canım. Yeterki isteyelim yine veririz aldığımız kiloları 💕 Özgecim takıma öyle gözattım bugün kaptanlığı bırakmışsın çok üzüldüm 😔 Ne kadar emek verdiğini, takımdaki herkesi arkadaşın, kardeşin gibi gördüğünü biliyorum. Takımdan bağını hiçbir zaman koparmayacağımı da biliyorum ama insanın gözleri tanıdık birilerini arıyor 🥰 Ama evlatlarımız herseyin başında geliyor, umarım hersey istediğin gibi biran önce yoluna girer. Senin gibi güzel kalpli arkadaşlar tanıdığım için çok mutluyum. 💐💐

Arrietty_ Arrietty_ canım senin de kaptanlığın hayırlı olsun canım. Bu işin üstesinden eminim çok güzel bir şekilde geleceksindir. 💕💐
Aysuncum bende seni tanidigim icin cok sansliyim..Yuzun hep gulsun canim.🧡

E-brulim E-brulim gulum ne guzel bir haber, bebis geliyor demek🤗
Saglikla ,hayirlisiyla gelsin..
Bak en incindigin, caninin en acidigi yerden Rabbim cicekler actirdi yeniden.
Cok cok sevindim,saglikla kucaginiza alin insallah🧡🙏
Amin inşallah Allah razı olsun canım Özgem. Acımızı hafifletecek meleğimizi gönderdi Rabbim elhamdülillah ♥️

Gününüz aydın olsun kızlar 😄

D97B23B7-178A-41CA-BE89-856A3E2ADCE7.webp

Arrietty_ Arrietty_ , @_Vera_ , Birgaripanne Birgaripanne nasilsiniz kaptanlarim?🥰
Canim 4. Takim herkesler iyi mi?
Bu hafta harika bir derece geliyor mu kizlar🤗
Hepinizi ozlemle opuyorum, gununuz aydin olsun.🧡
iyiyim kaptanım artılar ödemler ve plato dönemi ile boğuşuyorum.Cumaya izne ayrılıp kendime bi düzen kurmaya çalışcam tekrar cumadan cumaya tartı var listedeyim diye bişey yapamıyorum pek.Sen nasılsın hayatın nasıl geçiyor?

dun icin
40 dk yuruyus 160 puan
60 squat 180 puan
@vera
sen başka bir verayı etiketlemişsin ve ben her nasılsa tümmm mesajlarını görmemişim bu nasıl olmuş bilmiyorum.Derslerimden sonra hemen girip en baştan geçmişi okuyup tabloyu düzenlicem kusuruma bakma lütfen arada derede yaptığım için bu tabloları gözümden kaçmış

Arrietty_ Arrietty_ , @_Vera_ , Birgaripanne Birgaripanne nasilsiniz kaptanlarim?🥰
Canim 4. Takim herkesler iyi mi?
Bu hafta harika bir derece geliyor mu kizlar🤗
Hepinizi ozlemle opuyorum, gununuz aydin olsun.🧡
Iyi aksamlar ozgem ❤️
Iyiyim sen nasilsin? Sinavlara calisma isi nasil gidiyor? :)

Insallah Ilk 3 de oluruz.
Bol karbonhidratlatli menüleri kovaliyoruz merdane ile

Anonimmm Anonimmm esim kayip oldun 🙄 nerelerdesin?
Canfeb Canfeb dondun mu gezmelerden?
fyzanur fyzanur nasil oldun canim?
Sismaniye Sismaniye iyimisiniz canim?
Hyperborea17 Hyperborea17 senide gozum arar oldu iyice. Cumartesi bildirim yapiyorsun ama iyisindir umarim? ❤️
B barga Mor Vampirella Mor Vampirella kizlar Sizlerde yoksunuz? Biriniz gecersiz bildirim yapti. Biriniz gunleri karistirdi.
Bu cuma lutfen daha dikkatli olun. Bildirimsiz izne ayirmam..
P Periannem staj basladi cok yogunsun herhal sende? ❤️

Back
X