• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bugunku menüm sabah
2 dilim ekmek
Tereyagi biraz peynir
Aksam
Kiymali yumurta
Su 2.5 lt
Spor 4000 adım 200 puan
@_Vera_ Arrietty_ Arrietty_
Cok az yemissin 🙊

E English_teacherrr canim bu hafta en cok sen kilo vermissin 🥰
Tekrar tebrik ederim seni

B Beklenen2 eşimmm nasılsın
Sabah 2 köz kapya 2 kuru incir peynir maydanoz
Akşam kelle paça künefe 1 dilim börek
Su 1. 5 lt
Spor 12 dk dance workout 120 puan
1 mile leslie 105 puan
3 bin adım 150 puan
Toplam 375 puan
Vucudu deli sasirttin bence :) afiyet olsun ödül secenekleri iyiymis 😁
Bilmiyorum karaciğeri kötü olan kuzeniminde durumu kötüymüş daha çok geç 22 yaşında ona çok üzüldüm bilmiyorum hiç güzel bir gün değil çok kötü bir günn😔😭
Ah canim benim 😔 insallah bu zor sureci biran önce atlatirsiniz. Dogustan mi rahatsizligi var kuzenin?
Rabbim en Kisa zamanda tekrar saglikli hamile kalmani nasip etsin. Sac boyadim benim yuzumden demissin sanki. Hic oyle dusunme. Ikinci de Bende farkinda olmadan actirmak icin Siyah saclarimi baya islemden gecmisti. Dusun maruz kaldigim kimyasala. Saglikli ise tutunuyor diye dusun
❤️❤️
İyi akşamlar hanımlar
Cuma menüm
Sabah
2 dilim yumurtalı ekmek
2 dilim beyaz peynir
Domates+ roka+ kapya biber

Ara
3yk yoğurt + 1 tane Trabzon hurması + 5 badem

Ara
1 tane piko ( 89kaloriymiş) Türk markette görünce aldım + filtre kahve

Akşam
Fırında kabak mücver+ yoğurt

Su: 2lt
Spor: 12000adım: 600puan

Mountainsgirl Mountainsgirl
Yeni eşim merhaba 🤗 bu hafta güzel sonuçlar alırız inş 🙏🏻
Piko da ödülün mu oldu :))
Menu ve adim harika
Biz grupda su, suyu 2 litre den fazla icsek ne iyi olacak. Ama zor ya
Menum
Sabah 2 buyuk krep 1 yk bal peynir (nasil ozlemisim )🙈
Ara elma yogurt
Aksam 2 kofte 3 yk fasulye salatasi 2 b ayran
Su 2.5 litre
Spor 3000 adim
Arrietty_ Arrietty_ @_Vera_
Afiyet olsun ❤️
ES olmusuz yine :halay:
Geçmiş olsun canım. Nasıl oldu şimdi?
Saol canim. Iyi suan. Yatmadan agri kesici aldi. Yatinca agrimaya basladi ki doktor da kafasi asagi gelince agrir demisti

:halay::halay:Yeni eş listemiz:halay::halay:
E English_teacherrr North River North River
@_Vera_ B Beklenen2
Alp_BuRc Alp_BuRc Arrietty_ Arrietty_
@Tanssss CanTorun CanTorun
Mountainsgirl Mountainsgirl Melegimkorusun Melegimkorusun
Birgaripyolcu06 Birgaripyolcu06 Anonimmm Anonimmm

Selam kizlar.
Söyle bir hatirlatma ekleyeyim :

Her gün menü paylaşımı (menü+su+spor) yapılacaktır. Mazeretsiz 1 hafta menü paylaşımı yapmayan arkadaşlar ,menu tablosundan cikarilacak

Tüm arkadaşlar birbirlerinin menülerine yorum yapmalı
ES yarisinda olmayan arkadaslarimiz var bunu unutmayalim.

Takıma katılım ve paylaşım amaçlı, butun uyeler her gun aktif olup, mesaj yazmalilardir.

Listede olan ya da listede olmayip liste disi yarisan tum uyeler takimin başarısından sorumludur.

:halay: Hepinize guzel haftalar dilerim

Cok az yemissin 🙊

E English_teacherrr canim bu hafta en cok sen kilo vermissin 🥰
Tekrar tebrik ederim seni
Teşekkür ederim canım 😊

Merhaba hanımlar hayırlı sabahlar

Dünkü listem
20201114_081515.webp

◼️◾▪️🍂Günaydınlar🍂▪️◾◼️

E-brulim E-brulim Alp_BuRc Alp_BuRc kizlar tesekkur ederim aras i sormussunuz. Arada kaynamis. Iyi kuzum ❤️

fyzanur fyzanur Sevindim canim negatif cikmasina. Dikkat et kendine. Is de yogun uzun mesai. Kolay gelsin :KK68:
Şükür canım inşallah daha da iyi olur. Akşam ağrısı vardı yazmışsın, nasıldı geceniz uyuyabildiniz mi?

Dünkü listem
Eki Görüntüle 2720584
Güzel olmuş canım afiyet olsun. Ne pişimden vazgeçerim ne diyetimden, hem yerim hem veririm hesabı senin ki 👍🏻 Doğru da aslında biliyor musun, diyeti bıraksan bu şekilde beslenerek devam edebilirsin, kilo da almazsın.

Vucudu deli sasirttin bence :) afiyet olsun ödül secenekleri iyiymis 😁

Ah canim benim 😔 insallah bu zor sureci biran önce atlatirsiniz. Dogustan mi rahatsizligi var kuzenin?
Rabbim en Kisa zamanda tekrar saglikli hamile kalmani nasip etsin. Sac boyadim benim yuzumden demissin sanki. Hic oyle dusunme. Ikinci de Bende farkinda olmadan actirmak icin Siyah saclarimi baya islemden gecmisti. Dusun maruz kaldigim kimyasala. Saglikli ise tutunuyor diye dusun
❤️❤️

Piko da ödülün mu oldu :))
Menu ve adim harika
Biz grupda su, suyu 2 litre den fazla icsek ne iyi olacak. Ama zor ya

Afiyet olsun ❤️
ES olmusuz yine :halay:

Saol canim. Iyi suan. Yatmadan agri kesici aldi. Yatinca agrimaya basladi ki doktor da kafasi asagi gelince agrir demisti
Yok ya aniden çıktı bu hastalık anlamadık 😔nasip ya sağlıklı olsaydı tutunurdu bana hem o cennette bekliyor beni biliyorum 😔Kurban olduğum Allahtan gelen herşey başım gözüm üstüne 🤲🏻

Güzel olmuş canım afiyet olsun. Ne pişimden vazgeçerim ne diyetimden, hem yerim hem veririm hesabı senin ki 👍🏻 Doğru da aslında biliyor musun, diyeti bıraksan bu şekilde beslenerek devam edebilirsin, kilo da almazsın.
Bugün yine tartıldım 77.6 kg geldim 🤭

Uuu sen Bermuda şeytan ucgeninde kaldın :D en iyisi sen kendini tut ben kızda ilk 6 ay almadım verdim hatta hamileliği fırsata cevir ben seni tutuyorum elticim :)

Bence güzel tablo ama zor oluyorsa size herşey uyar bana şahsen

Afiyet olsun canım

Herşey çok güzel ama kahvaltı oku oku bitmedi :D
afiyetle

Kizzzz böyle mi ezecegiz @_Vera_ ile eşini . Ödül say yarın yoluna devam canım çok oldu filan diye düşünme pozitif fikirler gönderelim beynimize
Zaten yerken de, ye ye bitmiyor. 😂😂😂
Daha bu sabah dedi esim. 😂
Bildigin yiyerek zayifliyoruz...

Dünkü listem
Eki Görüntüle 2720584
Hayirli sabahlar :KK25:
afiyet olsun. Bence sizde CanTorun CanTorun abla gibi vucudunuzun neye ihtiyaci oldugunu cozmussunuz
◼️◾▪️🍂Günaydınlar🍂▪️◾◼️

Şükür canım inşallah daha da iyi olur. Akşam ağrısı vardı yazmışsın, nasıldı geceniz uyuyabildiniz mi?
Saol canim. 1-2 uyandi ama agridan degil. kulaginin ustune yatinca uyandirdim birinde de kendi uyandi.
Ben uyuyamadim tabi
Neyseki evdeyim
Yok ya aniden çıktı bu hastalık anlamadık 😔nasip ya sağlıklı olsaydı tutunurdu bana hem o cennette bekliyor beni biliyorum 😔Kurban olduğum Allahtan gelen herşey başım gözüm üstüne 🤲🏻
Tekrar cok cok gecmis olsun. Insallah atlatir kuzen de :KK200:

Canım nasıl oldun? Biraz toparlayabildin mi kendini? Kuzenin için Allahtan şifa dilerim, inşallah iyileşir.
Bugün yine tartıldım 77.6 kg geldim 🤭
Maşallah çok güzel ilerliyorsun 😍 hayran kaldım
Hayirli sabahlar :KK25:
afiyet olsun. Bence sizde CanTorun CanTorun abla gibi vucudunuzun neye ihtiyaci oldugunu cozmussunuz

Saol canim. 1-2 uyandi ama agridan degil. kulaginin ustune yatinca uyandirdim birinde de kendi uyandi.
Ben uyuyamadim tabi
Neyseki evdeyim

Tekrar cok cok gecmis olsun. Insallah atlatir kuzen de :KK200:
Çok şükür sevindim, belki bugün sende biraz uyuyabilirsin. Kardeşin gelecekmiş gözün aydın canım.

Bugun haftalik temizlik gunum.
Programimda yuruyus yok...
Ev egzersizlerini araya sıkıstırabilirsem yaparim, olmadi kalir...
Regl agrisi sizisi var.
Keyfim gelsin, islere girisirim.
Hem komsular da hafta sonu keyiflerini yapsinlar...😉

Kizim toz collagen takviyesi almis bana, aksam getirdi...
ilk dozu kullandim, sifa olur insaallah...

Back
X