• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Gunaydin diyetdaslarim nasilsiniz.

Gecen hafta 66.4
Cuma 65.6
Fark 800
Yuzde 1.204
Arrietty_ Arrietty_ @_Vera_

Eklentiler

• 20201120_100926.webp
    20201120_100926.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 21
300 gr olsun bizim olsun
Belki Nohut yerine Mercimek krepleri yuzunden az gitti? Veya yag az aldin?
Ama iyi bence yine ❤️ moral bozmuyoruz

Tebrik ederim
Harika fark ❤️

Uykusuzluk olabilir sebep.
Tamam canim. Kendini hazir hissedince girersin yine esas listeye.

Ah kuzum 3 gün daha mi cekeceksin :(
Tartiya takilma. Antibiotik aliyorsun
Evet nohut yapmaya devam bide bu hafta çok uymadım keto ya daha dikkat edeceğim benim hatam malesef

❤️❤️
Harikasin
Yetistin bana 🤭 benden 1 cm uzunmussun birde. Seninle kapisalim artik biz

Keto nun dezavantaji o
En ufak sekilde uymayinca yavas gidiyor kilolar
Evet bunu anladım inşallah bu hafta tam anlamıyla uyacağım kaptanım 😊

bu hafta keto yapmadın mı?
Bide bu hafta sen yoktun ya kendimi boşlamış hissettim sen verdin ya bu fikri bana olmayınca sanki yapmam gerekmez gibi mi düşündüm acaba sen ne zaman döncen 😆😆 bi an önce dön lütfen

@_Vera_ , Anonimmm Anonimmm ikinize de ayri ayri gecmis olsun kizlar. Tez zamanda sagliginiza kavusun insaallah...

Biz de anacigimla evin icinde kovalambac oynuyoruz.
Kendini izolet edebildigin kadar et dedim, o da bizi gorunce tin tin kaciyor canim benim...😔

Anonimmm Anonimmm kendine iyi bak, iyi beslen olur mu?
Annecigine de Rabbim sifa versin, hayirli haberlerini alalim insaallah...🤲💕

🙈🙈 Çok iyi geçer inşallah sınavın. Verdiğin kilolar gibi puanları da alacaksın eminim. Ben ilk üniye başladığım sene ve 2.senemde girmiştim kendimi denemek için baya akıl çalıştırmayı isteyen bi sınav ama senin için hiçbir şey sen yapacaksınnn. Menü süper ❤️❤️

Kankim çok sevindim senin adına ❤️❤️

Süper menü ❤️❤️

Basen oluyor böyle ama haftaya seni eski azminle görmek istiyorum. ❤️❤️💪💪

Çok az yemişsin 🙈💜❤️

Bu sporlar ile kesin göreceksin eminim

Abla maşallah süpersin ❤️❤️

Ellerine sağlık kaptanım

Yarın sen bol bol eksilerle geleceksin ben geleceğimi sanmam sabit olsam bana yeter regl yaklaştığı için ben 65 biraz geç görecem ama sen kesinnnn göreceksin
Insallah guzel puanlar alirim.
Ölcüm tablosu
KullaniciBaslangicToplam -cmKolGögüsBelKalca/BasenBacakGöbekKilo
Alp_BuRc Alp_BuRc 07.11.20329293100569567.4
@nanekekik07.11.203197.592.51226210484.0
E English_teacherrr 07.11.204310010073119104.1
JaneRizzoli JaneRizzoli 26.06.20- 45 cm876592527164.2
@_Vera_07.11.2020329380100569367.0

Sunuda söyle bir paylasayim
Takip etmek isteyen varsa yarin bildirsin ölcülerini
Kaptanim benim bel olcum 85 🙈
Gecen hafta: 137
Bu hafta: 135,7
Fark: 1,3
Yuzde: 0,95
Gelecek haftaki hedefim: -3
Varyemez Varyemez
Arrietty_ Arrietty_
@_Vera_
@Tanssss
Tebrikler 👏👏👏
Gunaydin hanimlar...🙃
Gecen hafta: 87.5
Bu hafta: 86
Fark: 1.5
%1,71
👏👏👏👏
Günaydın herkese hayırlı cumalar kızlar
Geçen hafta 101.7
Bu hafta 101.4
Fark -300 gr
Geçen haftanın birincisi ol 300 gr ver neyse Bu bile bişeydir bakalım haftaya ne olacak 😕 Arrietty_ Arrietty_ @_Vera_
👏👏👏👏
Gecen hafta 77.6
Bu hafta 76.1
Fark 1.5
Yüzde 1.93
Eki Görüntüle 2724232
👏👏👏👏
Eki Görüntüle 2724244
Arrietty_ Arrietty_ kaptanım izne ayrılmak istiyorum 13.09.2020 de başlamışim yarışmaya
Dün ki menüye göre nasıl artı çıkarım sanırım uykusuzluktan bu şekilde listeye zarar veririm ben free olayım bir sure
E English_teacherrr

Cuma:82.6
Güncel :82.8
Fark:+200
Yüzde :%-0.242
👏👏👏👏👏
Günaydın kızlar dişimin ağrısından ölüyorum kulaklarım zonkluyor resmen 8de dişçi kapısına dayandım apse varmış bu şekilde çekemem antibiyotik iç 3 gün daha dedi. Gece hiç uyuyamadım ağrıdan
Eki Görüntüle 2724254
Özür dilerim eşim ☹️ reglime çok az kaldı bağırsaklarım çalışmayı durdurdu. Diş ağrısından gözlerimi oyucam hepsi artıya dönüştü malesef
Arrietty_ Arrietty_ B Beklenen2
Cok gecmis olsun kaptanim.
Kızlar covid testim pozitif ckti 😪hastanedeyim tartı atamiyorum şu surecte beslenmeye iki kat dikkat etmem gerekiyomus aynı zamanda annem entübe olacak sanırm 😪 birbirimize bakıyoruz ben musadenizle 2 hafta izin alabilirmiyim 😔 Arrietty_ Arrietty_ @_Vera_
Cok gecmis olsun canim.
❤️❤️
Harikasin
Yetistin bana 🤭 benden 1 cm uzunmussun birde. Seninle kapisalim artik biz

Keto nun dezavantaji o
En ufak sekilde uymayinca yavas gidiyor kilolar
Rakibiz artik💃💃💃

Günaydın kızlar dişimin ağrısından ölüyorum kulaklarım zonkluyor resmen 8de dişçi kapısına dayandım apse varmış bu şekilde çekemem antibiyotik iç 3 gün daha dedi. Gece hiç uyuyamadım ağrıdan
Eki Görüntüle 2724254
Özür dilerim eşim ☹️ reglime çok az kaldı bağırsaklarım çalışmayı durdurdu. Diş ağrısından gözlerimi oyucam hepsi artıya dönüştü malesef
Bnde reglim canim insallah arti cikmam bnde ama baya bir siskinlik var bnde

Kızlar covid testim pozitif ckti 😪hastanedeyim tartı atamiyorum şu surecte beslenmeye iki kat dikkat etmem gerekiyomus aynı zamanda annem entübe olacak sanırm 😪 birbirimize bakıyoruz ben musadenizle 2 hafta izin alabilirmiyim 😔 Arrietty_ Arrietty_ @_Vera_
Canim cok gecmis olsun, Allah sifa versin. Insallah en kisa sürede sagliginiza kavusursunuz :(

Eki Görüntüle 2724254
Çok geçmiş olsun canım
Çok geçmiş olsun sağlıklı beslen bol su iç hayırlısı ile birsey olmaz inş. Anneciğinide tez zamanda acil şifalar inş hayırlı güzel haberler alın inş 🙏🏻🙏🏻

Back
X