Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sosyal medyada takip ettiğim biri vardı verdi aldı verdi aldı geçenlerde tüp mide ameliyatı olmuş (bence büyük cesaret ama çoluk çocuk olmasa denerdim :) ) 40 günde 15kg gitmiş ama artık yavaşlayacak ve sporla normal diyete devam edecek yani buda çözüm değil başta yiyemiyordu ama baya baya yemeye başladı neredeyse benim kadar yiyor .
Çok yüksek kilolar için olabilir ama eşimin akrabalarda moda oldu şuan :( Karadenizliler pek kilolu olmuyor malum çok hareketliler biraz kilo alanda artık parayı basıp ameliyata gitmeye başladı bu sene 2 erkek bir kadın kuzeni tüp mide olmuş kadın şuan 50kg erkeklerde acayip süzülmüş ama ya sonrası diyor insan mide büyüyebilen birşey sonuçta
Dikkat etmezsen eski hale geri doner
Çok hareketliysen aslında bence verirsin geçen sene ablam 113den 70lere indi sonra hmile kalıp geri aldı şimdi 115 le başladı 101 e indi 1.5 ayda kilo cokken vermekte kolay oluyor başta bence neden basarmayasin ki :)
ne guzel vermis umarim tekrar verir before after olsa bende motive olurdum 😊😊

Haftanin su tablosu :süslü:

🔹Yogun istek üzerine su tablosunu bu haftada devam ettire karari aldik
🔹Bos olan yerler su bildirimi veya menü bildirimi yapmadigi icindir
🔹❗Suyu günde cok az iciyoruz. Herkes 500ml arttirmaya calissa sahane olur :21:

:KK200: En Büyük TÜRKİYETUM CITIRLARIN DIKKATINEEn Büyük TÜRKİYE:KK200:
  • Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.​
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.​
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.​
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.​
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans
:KK200::kk77: MENU VE SPOR CIZELGEMIZ:kk77::KK200:
Tablomuzda her gun icin 2 adet emoji bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

:KK49:Spor Puan Tablosu :KK49:

Birkac hatirlatma
  • Puan hesabi sizler tarafindan yapiliyor
  • Arrietty_ Arrietty_ kaptanin yeni kurali. "Odul ogunu haricinde kaçamak yapan uyelerimize egzersiz cezasi veriyoruz ama bu cezalar yapilmayabiliyor,dolayisiyla bugunden itibaren (Cumartesi ) odul ogunu haric kacamak yapanlarin ,spor puanlarini eksiltecegim.Soyle olacak diyelim a isimli uyemiz sali gunu yememesi gereken bir seyi yedi,yedigi seye gore spor puanindan puan eksiltecegim.(100,200,300puan seklinde)" :lülülü:
  • Birbirinizin menülerini yorumlamayi unutmuyoruz. Es yarisi olmasada bunu aliskanlik edinmeliyiz.

Kalori hesapladığım için yerken 1 adet yiyorum genelde, aklımda kalması açısından:kahve: örneğin salatalık 1 dilim yerine adet. Yani 4 te biri bilmem ne, bazen zor oluyor. Buraya bazen yazıp geçsem de kalori bir gün sonra da olsa hesaplıyorum programa kaydediyorum
Ellerine saglik kaptanim
Küçük oğlum peksimet istedi onu yapacağım
Hmmm bizdeki ismi ne acaba
ALlah razı olsun kardeşim ♥️
Unutkanim o yuzden alarm kurayim dedim 😳

Ellerine saglik kaptanim

Haşhaşlı çörek
Uşak yöresinde biz haşhaşlı peksemet diyoruz

Haftanin su tablosu :süslü:

🔹Yogun istek üzerine su tablosunu bu haftada devam ettire karari aldik
🔹Bos olan yerler su bildirimi veya menü bildirimi yapmadigi icindir
🔹❗Suyu günde cok az iciyoruz. Herkes 500ml arttirmaya calissa sahane olur :21:

:KK200: En Büyük TÜRKİYETUM CITIRLARIN DIKKATINEEn Büyük TÜRKİYE:KK200:
  • Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.​
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.​
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.​
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.​
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans
:KK200::kk77: MENU VE SPOR CIZELGEMIZ:kk77::KK200:
Tablomuzda her gun icin 2 adet emoji bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

:KK49:Spor Puan Tablosu :KK49:

Birkac hatirlatma
  • Puan hesabi sizler tarafindan yapiliyor
  • Arrietty_ Arrietty_ kaptanin yeni kurali. "Odul ogunu haricinde kaçamak yapan uyelerimize egzersiz cezasi veriyoruz ama bu cezalar yapilmayabiliyor,dolayisiyla bugunden itibaren (Cumartesi ) odul ogunu haric kacamak yapanlarin ,spor puanlarini eksiltecegim.Soyle olacak diyelim a isimli uyemiz sali gunu yememesi gereken bir seyi yedi,yedigi seye gore spor puanindan puan eksiltecegim.(100,200,300puan seklinde)" :lülülü:
  • Birbirinizin menülerini yorumlamayi unutmuyoruz. Es yarisi olmasada bunu aliskanlik edinmeliyiz.
Ödül ve kalbim ne anlama geliyor bu durumda? Ödülüm varsa yiyeyim🤣🤣 sanmam yaa

Ellerine saglik kaptanim

Olsun kardeşim Allah razı olsun 🥀

Akşama toplucu yazarım ama yine de öğünlerimi ve planlarımı yazmak istiyorum

Sabah kalkınca 500 ml su

Kahvaltı/ öğlen birarada düşünürek

1 kaşarlı tost
1 domates
3 zeytin
2 fincan çay
Ben de yazacaktım dedim yarım yamalak gibi olur ama mantıklı. Plan yapmış oluyoruz

Back
X