• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Dimi ya bende tempoya alışmışım dinlendiremiyorum kendimi sürekli bir hareket halindeyim 😀
Bende bugun fark ettim tam olarak :))
12 e kadar tembellik yaptim. Is de bitti. Yemek kaldi iste. Hala bir bosluk birseyler eksik gibi.
Oda yuruyusmus 🤭
O yuzden leslie den kopamiyorsun demek ki :)

Kahvaltım

2 haşlanmış yumurta
1.5 kk peynir
3 zeytin
1/2 kase domates suyu (1 2 tk zeytin yağı koydum)
1 dilim ekmek
1fincan
Afiyet olsun
Kızlar nasılsınız gününüz nazı geçiyor? Ben yine masa başı. Dışarı da bir güzel geliyor ki gözüme çıkıp 1 2 saat yürümeyi çok istiyorum. Gitsem mi acaba ya dersler????? ☹️
Yeşil çay detoksumu yapayım. Eksi çıkacağımı sanmam ama yine de yeşil çayyy 🤣
Ketoyu 2 gün yapabildim sonra sınavlar girince araya saldım gitti. Pazartesinden itibaren ketoya devam edicem. Ayh ne çok konuştum.
Kolay gelsin iyi bizim de şükür🤲
Merhabalar, ben cuma günü tartılıp, spora da yazılıp, sizinle birlikte başlamayı düşünüyorum kızlar :) menümü yazmadım değil, düzenli olsun, hemde tam olarak hazır olayım diye . Hepimize kolay gelsin. Birde yürüyüşe çıkmak isteyip üşenen varsa, ortak bir saat belirleyip, bir iletişim yöntemi belirleyip, birbirimizi gaza getirebiliriz.
Hoş geldiniz. İnşallah ;) ama benle olmaz. Çalışıyorum , akşamları da hâlim olmuyor
Gunumuz hayra...🥰
Hava bir guzel, bir guzel.
Sahane otesi...
Koronadan mutevellit evdeyiz tabi. 🙄
Carsida hic korona yokmus gibi, insanlar vizir vizirmis...
Islerimi gormeye dahi gidemiyorum.
Biz mi abartiyoruz, insanlar mi sorumsuz bilemedim...🤷‍♀️
Neyse...😖
Sorma yaa ciddiye almayanlar var maalesef
Cok sessiz bugun burasi :işsiz:
:eek:
Umarim kacamaklardan dolayi degildir
Beni korkutan o
Aksam gorecegim kim ne yedi 🙄
İyi tespit diyormuşum 🥳

Listen çok güzel bunlarla geçirebiliyorsan günü tebrikler canım. Yulaf lapasını yiyemedim ben hiç. Bu sebeple Granola yapıyorum. Onu da öneririm seversen. Suyunu arttırmak faydana olur bunun dışında herşey tamam gibi. Umarım bende böyle listeler paylaşırım 🤗
Her zaman böyle menü olmuyor canım dün dışarıda işlerim vardı evde değildim mutfaktan uzak oldu mu böyle menüler oluyor 😂

Selam hanımlar nasılsınız nasıl geçiyor Perşembe yarın tartı günü 🙈
Ben de ilk defa bugün 3 ana öğün yapacağım sabah çok erken kalktık eşimin çıkması gerekiyordu bende kahvaltımı erken yapmış oldum 😂 evimizi tuttuk şükür o iş holloldu eşyaların ayarlanması kaldı bu pandemide nasıl olacak bakalım 😬 1 subatta taşıncaz nasipse.

Selam hanımlar nasılsınız nasıl geçiyor Perşembe yarın tartı günü 🙈
Ben de ilk defa bugün 3 ana öğün yapacağım sabah çok erken kalktık eşimin çıkması gerekiyordu bende kahvaltımı erken yapmış oldum 😂 evimizi tuttuk şükür o iş holloldu eşyaların ayarlanması kaldı bu pandemide nasıl olacak bakalım 😬 1 subatta taşıncaz nasipse.
Hayırlı olsun
Şu ana kadar ara öğünlerim

1 bardak şekersiz çay
1/2 kahve fincanı dut kurusu
1/2 kahve fincanı badem
1/2 kahve fincanı kuru üzüm

1bardak şekersiz süt
2 adet grissini
Afiyet olsunn

Su kasvetli buz gibi havada yuruyorum.
Hepsi yarin birazda olsa takimi yukari cikarmak icin..
Boyle kacamak yapanlar azcik vicdan yapsin 🙄 16064006276857594132811226227350.webp

Back
X