• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Saol canım 🌺

Çok sağol canım evet hem doyurucu oluyor salata ile hemde sağlıklı ❣️
Yarın bende ton balığı yicektim ama haftada 3 gün balık fazla gelir diye vazgeçtim. Canımı çektirdin kızzz senin menüler in çok lezzetli oluyor domates çorbası felan neyi çok seviyorsam onu yapıyorsun hahahaha maşallah

@_Vera_ canım 5000 adıma tamamladım oğluşu da yatırdım şimdi dinlenme vakti bana da 😊 iyi geceler herkese
Harikasin Ayse
Iyi geceler canim
Servis ile gidip geliyorum kapıdan alıp bırakıyor ne yaparsam evde yapacağım çalışmak harika bir şey gerçekten
Uzak mi is yeri? Benim is yeri 25dk suruyor yürümem. Xtra yuruyecegim :)
Belki sende servis gelmeden 30dk cikip biraz yuruye bilirsin
U

Bısey dıyımmı evde step yapıyorum bazen korıdorda yuruyorjm adım sayar işlemıyor onu nedense ama sözzz yuruyus yapıcam madem yarıstayz 10 bın adım kac dk sürer 🤔
Baska adim sayar programi yuklemeyi denedin mi canim? Ayarlarda da sorun olabilir.
Telefonun ne marka?

Ya cok guzel 🥰
Bende Abs sit up u yapip paylasacagim günün ozetini
Birde leslie olsa, dusun o adim sayisini.

Kizlar ben sabah 5 de kalkiyorum yuruyus icin.. Isteyen vakit bulur
2 cocugum var birde 5 ve 8 yasinda. Kizim cok anneci. Ama yinede vakit buluyorum..
Evet bugün sabah temizlik yapınca leslie ye vakit kalmadı ama yarın hem 3 mile hem de bol adım planlıyorum bakalım

Ceyhans Ceyhans canim haftaya cuma deneme suren doluyor, esas listeye girmek istiyor musun? :)
Esas listenin sorumluluklari, liste disinda kilo vermekten fazla..
Her hafta olabildigince kilo verip, takim adina yarismak gerekiyor, duzenli menu bildirimleri gerekiyor, aktif olarak takima katilim gerekiyor. Gözlemledigim kadari ile sen gayet aktif ve bildirimlerini eksizsiz paylasiyor, her hafta cok guzel eksi ile geliyorsun.
Listeye girdigin tarihten itibarende 2 ay izin alamiyorsun.
Tum bu kurallari kabul edersen listeye dahil edelim canim, fakat listeye girmek mecburi degil, dilersen hedefine ulasana kadar liste disinda da kilo verebilirsin. Ama takim icin gir derim 🤭🤭
Senden haber bekliyorum ❤️
Aslında girmeyi çok isterim ama verecek az kilom kaldı bundan sonrası böyle hızlı gitmeyebilir 1ileri 2 geri böyle oluncada faydamdan çok zararım olacağını düşünüyorum

Evet bugün sabah temizlik yapınca leslie ye vakit kalmadı ama yarın hem 3 mile hem de bol adım planlıyorum bakalım
Bende sabah yuruyus sonra Öglen cocuklar ile orman yuruyusune. P90x3 e de baslama sözü verdim kendime. Onuda yapacagim.
6. Takimi yenmemiz lazim.

Aslında girmeyi çok isterim ama verecek az kilom kaldı bundan sonrası böyle hızlı gitmeyebilir 1ileri 2 geri böyle oluncada faydamdan çok zararım olacağını düşünüyorum
Tamam canim nasil istersen 🥰
Adim yarisinda katkida bulursun ama. Mecbuuur 😁😁
3 mile leslie yapıldı çoook özlemişimmm
🥰 Ya rahatlamissindir
Arrietty_ Arrietty_ işyerim uzak çok uzak servisi kaçırırsam 2.5 saat sürer fena
Aman hic risk e atmaya degmez ozaman

En Büyük TÜRKİYESu yarisi birincimiz sedulu sedulu En Büyük TÜRKİYE tebrikler canim. Takimina 2bin puan kazandirdin :halay::sampiyon:

:spor:Sporda birinciler sedulu sedulu & @Arrietty_:spor: :sampiyon:
ikinci Varyemez Varyemez & B Beklenen2 sizleride tebrik ederim
ucuncu @CanTorun & @buketx sizleride tebrik ederim
cok güzel yaris cikardiniz.
Sporda aktif olmanin tartiyada yansidi

🦶 Adim yarisi :D
1.@Arrietty_ :sampiyon:
2.@Sedulu :sampiyon:
3. @Melegimkorusun :sampiyon:

Adim yarisinda hepiniz cok cabaladiniz. Tesekkurler

:duduk:DUYURU :duduk:6. Takim ile bu hafta takimlar arasi yarisa katiliyoruz.

Her takimdan 10 kisi bu yarisa dahil olup takimimizi temsil edecek. Takim arasi yaris oldugu icin aktif uyelerin katilmasi zorunludur. Yarin basliyor ve haftaya Cuma gecesi 00.00 .da adim paylasimi yapilmalidir :KK200: Cumartesi hesap yapip bildirim yapacagiz.
Bu hafta takim ici yaris yok.
Ama spor puanlarinizi hesaplamaya , essiz bir sekilde devam ediyoruz.

Haydi kizlar göreyim sizi :halay::halay:

sedulu sedulu Ceyhans Ceyhans @Melegimkorusun B Beklenen2 @Birgaripyolcu06 @_Vera_ @Tanssss @Ozlemlerhayallar @CanTorun esmeriiim esmeriiim Varyemez Varyemez @Sivaskayseri @nanekekik @buketx @Fasveyadem @Fulyaa21 @Sevimli85 @Onlymemeself
Sadece adım mi sayilacak diger sporlar sayilmayacak mi

Günün ozeti

Tek ogun oldu malesef
Ama ac degilim. Baya gec yaptim Ilk ogunu
IMG_20201127_124650.webp

Su 2 L
Spor
1 saat bisiklet 420 P
20 Abs sit up 60 P
10 Squat 30
100 powerband ile ic bacak 300
Adim 9.786 = 489 puan
Toplam 1299

@_Vera_

Eklentiler

• Screenshot_20201127_205606_com.huawei.health.webp
    Screenshot_20201127_205606_com.huawei.health.webp
    9 KB · Görüntüleme: 18
esmeriiim esmeriiim
Bisiklet kullandım yıllar önce çok faydalı
Diz problemin yoksa imkanın varsa hiç durma
Bacak ve de özellikle karın kaslarını çalıştırmada
çok faydasını görürsün

Hedeflediğim kiloya ulaşıp o kiloyu yaklaşık 8 9 sene korudum
Bisikleti de kullanmayıp kiler odasına koymuştum bir arkadaşım kilo vermeye karar vermişti ben de kullanmadığım için arkadaşıma verdim

Bende sabah yuruyus sonra Öglen cocuklar ile orman yuruyusune. P90x3 e de baslama sözü verdim kendime. Onuda yapacagim.
6. Takimi yenmemiz lazim.

Tamam canim nasil istersen 🥰
Adim yarisinda katkida bulursun ama. Mecbuuur 😁😁

🥰 Ya rahatlamissindir

Aman hic risk e atmaya degmez ozaman
Tmm cnm katılırım elbette zaten hergun yürüyorum buraya yazmaktanda zevk alıyorum seve seve varım😍

Back
X