- 4 Kasım 2018
- 26.907
- 110.784
- 598
Iyi aksamlarMerhaba, bilgilerimi iletiyorum ve 4.takıma katılmak istiyorum
Ozzybal
mühendis
34
Evli
2 çocuk (5 aylık, 4 yaş)
Ankara
174 cm
86 kg
Hedef kilo: 74 kg
Doğumlardan önce kilom genelde 66 ile 70 kg arasında değişiyordu. Her iki doğumumdan sonra da kilom 86 oldu. Ilk dogumdan sonra tekrar 70 kiloyu görmek iki senemi aldı. Bu sefer sürecin daha hızlı geçmesini istiyorum.
Kilolar yüzünden çeşitli sağlık problemleri yaşıyorum; fizyolojim kilo almama dayanamıyor. Daha büyük sıkıntılar yaşamadan kilolarımdan kurtulmak istiyorum.
Daha önce herhangi bir takıma katılmadım.
Aramiza hosgeldiniz
Ben Zeynep 33 yasindayim takim kaptaniyim. Yurtdisinda saglik calisaniiyim. Suan izinli oldugum icin sIk sIk burdayim :)
Kisaca takim kurallarimizdan bahsetmem gerekirse, hergun duzenli menu-su ve egzersizimizi yaziyoruz. Ilk sayfada ki kurallari da okumussunuz
Haftalik es ve spor yarismalari yapiyoruz. Bu hafta 6 takim ile adim yarisindayiz. Tum takim olarak katiliyor gün sonu adim sonucunu foto ile Paylasiyoruz.
Pazartesileri kontrol amacli tartilip yaziyoruz, cuma gunleri ise en gec saat 17ye kadar tartilip, Kullanici ismi+Tarih + tarti fotomuzla kilo bildirimi yapiyoruz.
Yeni uyesin ilk 2 hafta deneme suren olacak, sonrasinda listemize dahil olabileceksin :)
sorunuz varsa sormaya cekinmeyin