• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

@_Vera_ su tablosu ne canım napıcaz yanı gunluknıctıgımıZ suyu yazıyoz zaten 2 lt vs dıye kac bardak ıcmek lazım
Su tablosu şöyle hem ne kadar su içtiğinizi takip ediyorsunuz hemde o hafta en çok suyu içen 2000 puan kazanıyor spor puanı hanesine

Takipdeyim herkesi 🙄
Su yarisini baslatma sebebimiz az su iciyor bizim takim. Su olmadan da kilo verilmez. Buyuk etken su icmek.
Tum hafta en cok kim ictiyse 2bin puan kapiyor :rolleyes:

Nasilsin bakalim? Neler yapiyorsun? Yogun musun hala? Pek aktif degilsin 🙊
Takıbın super geecekten😄 corona testı yaptırıp geldım ısyerınde 3 pozıtıf var yogun bas agrım var o yuzden teste gıttım bakalım gece cıkar🙄

Insallah negatif cikar.
Psikolojik de etkileniyor insan 😔
Haber et bize.
Ona gore sIki takipde olacagim.
O 62 i kir artik
Bende 65 i 🙄
63 ü sayende kırmıstım yumurta detoksuyla sanırım bana gene bı detoks lasım ne yapayım hadi soyle harfıyen uyacam🥶
Gecer tabi. Adimsayar yuklu ise telefonu at cebine.
Fotografli bildirim kabul sadece.
Ya evde yurudugumu saymıyor adım sayar dısarda yurudugumu sayıyor denedım evde hıc saymamıs

2-3 bın adım evde sayıyorum ben ama işlemıyo ya

Eklentiler

• 84FF08B1-1466-4FEB-97F3-3F7BE5EE019F.webp
    84FF08B1-1466-4FEB-97F3-3F7BE5EE019F.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 29
Takıbın super geecekten😄 corona testı yaptırıp geldım ısyerınde 3 pozıtıf var yogun bas agrım var o yuzden teste gıttım bakalım gece cıkar🙄
Canım hemen çıkmıyor malesef 3 4 gün sonra tekrar yaptır negatif çıkarsa bilgin olsun bizim başımıza çok geldi çevremizde

Back
X