- 7 Temmuz 2015
- 2.376
- 9.543
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cumaya kadar halledersin canımKilo bildirimi yapmayı unuttum bugün
Artı çıktım gerçi neden olduğunu anlamadım
Cuma: 69,8
Pazartesi: 70.1
Arrietty_ @_Vera_ E English_teacherrr
Harika menü ve adımlarPazartesi menüm
11:00
Tavada yumurta, 2 dilim beyaz peynir, 5 siyah zeytin, 2 adet wasa, domates, kapya biber
14:30
150 kalorilik bar
17:30
1 porsiyon kadar yeşil mercimek yemeği, biraz turşu
Su: 2lt
Spor: 18000 adım: 900puan
Arrietty_ @_Vera_ E English_teacherrr
Canım biz 2 yıldır almanyadayız ilk geldiğinizde mobilyalı ev tuttuk artık normal eve geçip kendi mobilyalarımızı alıyoruz. Türkiye’deki eşyalarımızı getirmedik o evimizin düzenini bozmadık gittikçe kalıyoruz. 9 yıllık evliyim benOlsun Canım işlerin önemli kolay gelsin valla zor işler bunlar . kaçırdığım için soruyorum kusuruma bakma canım ev e taşınacaksınız ama yeni mi ev aldınız yeni mi evleniyosunuz orasını kaçırdım
Afiyet olsun canim, bugun toparlamissin...Ben bugünkü menümü yazayım:
11:00 bir adet cennet hurması ve çeyrek narla yulaf lapası.
13:00 1 portakal
16:00 1 türk kahvesi ve 10 adet fındık
17:30 1 kase tavuklu şehriye çorbası, 1 kase kereviz yemeği ve yoğurt
19:30 yeşil çay(şimdi)
Su: 2 litre yatana kadar 3 olur, 1 adet maden suyu da içeceğim.
Spor: 6000 adımı ve 40 dakika pilates hedefimi tamamlayıp paylaşacağım.
Arrietty_ @_Vera_
sedulu
CanTorun
Anladım canım hayırlı olsunn maşallahCanım biz 2 yıldır almanyadayız ilk geldiğinizde mobilyalı ev tuttuk artık normal eve geçip kendi mobilyalarımızı alıyoruz. Türkiye’deki eşyalarımızı getirmedik o evimizin düzenini bozmadık gittikçe kalıyoruz. 9 yıllık evliyim ben![]()
Saol canım valla Cumartesi adımlar boşa gitti diye bugün sabah ve akşam 1,5 saat yürüdüm. Alışverişte de biraz adım attım.Harika menü ve adımlar![]()
Kahvaltı
Gayet güzel geçmiş bugünKahvaltı
1 yumurta
1kk peynir
5 zeytin
6 yk domates suyu
2 kuru kayısı
1 dilim ekmek
1 fincan çay
Ara
Yok
Öğle
4 adet lahana sarması
Ara
1 bardak papatya çayı
Akşam
4 yk sebzeli tavuk (kırmızı biber, havuç, soğan)
4 tk yoğurt
4 adet lahana sarma
1/2 bardak karışık meyve suyu
Su lt olur yatana kadar
Adımları sonra yazarım
Ya aslında menülerin de güzel evet biraz stresli bi dönem den geçiyosun ya acaba ondan mı ödem filan mı ı regl in mi yaklaştı yadaBen bu hafta sonu ödülde yapmadım yürüyüşte yaptım neden artı geldim anlamadımHatta sabah kiloyu görünce dedim kesin tartının pili zayıfladı
değiştirdim sonuç aynı
![]()