• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Eklentiler

• 7D315ECA-F773-46BE-A63D-8D5C23E8F992.webp
    7D315ECA-F773-46BE-A63D-8D5C23E8F992.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 36
Kız sen bıldıgın ıncecık hatunsun bacım masallah sana 36 bedensın 😍

Olmaz mı hıc var o lanet gobek ve sımıt gıtmıyo ıncelmek sıkılasmak ıstıyorum ahh o ıkı doğum🤢
Yok cnm benim gördüğüm göbek de yok diyete ihtiyacında yok🥰

Doğru söylemiş eşim ben öyle olsam bırakırım herşeyi 😀
Gunaydın canım🤗 yok ya bırakamam daha buralardayım kurtulamazsınız benden😬
Ama proteın agırlıklı beslenıcem bu hafta yağ almıyordum hıc sıcak suya hc yağı atıp içtim sabah sonra yaptım kahvaltımı

Gunaydın canım🤗 yok ya bırakamam daha buralardayım kurtulamazsınız benden😬
Ama proteın agırlıklı beslenıcem bu hafta yağ almıyordum hıc sıcak suya hc yağı atıp içtim sabah sonra yaptım kahvaltımı
Aspir yağının çok etkili olduğunu duydum bende kendimde kullandım zayıflamaya yardımcı o yüzden bu hafta kullanayım tekrar dedim sirke ve limondan midem ekşiyor artık 😀

Günaydın canlar 🤗 yeni uyandım ben daha şu erken kalkma olayını oturtamaıdm bir türlü malesef. Kalkınca aspir yağlı su içecem. Sonra chloe ting 2.gün yaparım. İncir kürü içerim sonra. 12 gibide 7 hurma 1 kase yoğurt yiyecem 🤗
İşten ayrıldığımdan berı halaa her sabah 7:30 ta kalkıyorum bende bunu çözemedım😂

Aspir yağının çok etkili olduğunu duydum bende kendimde kullandım zayıflamaya yardımcı o yüzden bu hafta kullanayım tekrar dedim sirke ve limondan midem ekşiyor artık 😀
Ay ben sırke hayatta içemem cok sevmemde zaten. Aspir yagını bılmıyorum ama keten tohumu alıcam bende kabızlık ve yag yakımı için

İşten ayrıldığımdan berı halaa her sabah 7:30 ta kalkıyorum bende bunu çözemedım😂
Ya eşim geç çalışınca bozuldu düzen tutturamıyorum da bir türlü. Aslında erken kalkmak daha faydalı seninkini en güzeli. Erken kalksam şimdiye egzersiz biterdi. Ben daha başlamadım bile :(

Ay ben sırke hayatta içemem cok sevmemde zaten. Aspir yagını bılmıyorum ama keten tohumu alıcam bende kabızlık ve yag yakımı için
Oda çok iyi keten tohumu bende de var aspir bitsin de onu yaparım haftaya da 🤗 Bugün ilk kez hurma kürü yapacam heyecanlıyım biraz umarım dayanabilirim de 1 hafta yaparım zorlanırsam 3 gün yeter 😀

Back
X