- 7 Temmuz 2015
- 2.376
- 9.543
- 158
Yok canım sadece etinden yedim.Eşim menün çok güzel ama tavuk döner dürüm şeklinde içinde patates olanlardan mı
Günaydın eşimGünaydız kızlar nasılsınız?Melegimkorusun günaydın eşim bugünün planları neler?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım sadece etinden yedim.Eşim menün çok güzel ama tavuk döner dürüm şeklinde içinde patates olanlardan mı
Günaydın eşimGünaydız kızlar nasılsınız?Melegimkorusun günaydın eşim bugünün planları neler?
Evet cocuk uyuyunca yapıyordum, ama küçük dis çıkarıyor. Uyumakta zorlaniyor, 1-2 saat uğraşıyorum uykuya dalmasi için. Sanırım bu yoruyor beni son günlerde.Günaydın canım sen gece yapıyodun demi çocuk uyuyunca ama sende yorulduğun için uyuya kalman normal aslındabende bugün sanırım spor yapamayacağım yine hastane işim var da öğlen oraya gideceğim sabah dünün telafisi olsun diye yulaf lapası yiyeceğim yarım elma kattım içine üstünde ceviz var akşama da zeytinyağlı fasulye var canım .
Harikasın canım...Kızlar günaydın. Sizlere harika bir motivasyonla geldim. Beden ölçüsü tablosu yapmıştınız hani. Bende bir hafta öncesinden falan ölçüp atmıştım buraya da. Hergün yürümenin ve egzersizlerin inanılmaz faydasını gördüm. Evet kilo vermedim çok. Egzersiz ve yürüme inceltiyor bunu anladım. (Bu arada incir kürü kilo yaparmış kilo veremediğim zamanın sebebi oymuş bunu yeni öğrendim.) şimdi sizlere yeni ölçümlerimi atmak istiyorum. Ve 1 ayda neler değişir görelim istiyorum. Ama egzersizi bıraktım daha fazla sıkılaşmak değil kilodan gitsin istiyorum.(tabi bebek tuttuysa zarar verme korkusu da var) Ama yürümeye devam edecemtoplamda 40 cm incelme var. Görenler aaa kilo vermişsin küçülmüşsün diyordu ama inanmıyordum çünkü tartı böyle demiyordu. Aslında gerçekten küçülmüşüm
![]()
Arrietty_ @_Vera_
sedulu
CanTorun @ozrengin
Ozzybal ve etiketleyemedim herkes
![]()
Çok güzelBen fotoyu atmayı unutmuşum çok pardon yadaha doğrusu yüklenmemiş.
Her zaman spor yapılacak diye bişey yok vücudunu dinlendir biraz canımHerkese günaydın, dün yine spor yapamadım. Nasil olacak bu hafta böyle, hep uyuya kalıyorum, bugün sabahtan isi sıkı tutacağım.
Dun sadece 2000 adim ve 15 dakika pilates var. Puanım 205 maalesef![]()
Arrietty_ @_Vera_
sedulu E English_teacherrr
Afiyet olsun kankim güzel haberlerle gelirsin inşallah bişeycikler yokturGünaydın canım sen gece yapıyodun demi çocuk uyuyunca ama sende yorulduğun için uyuya kalman normal aslındabende bugün sanırım spor yapamayacağım yine hastane işim var da öğlen oraya gideceğim sabah dünün telafisi olsun diye yulaf lapası yiyeceğim yarım elma kattım içine üstünde ceviz var akşama da zeytinyağlı fasulye var canım .
Günaydınnnn kaptanımGünaydın kızlar bugün hava çok güzel burada. Bol güneşle enerjik bir şekilde uyandım.
Süpersin ablaKaptan çok iyiyim harikayim bomba gibiyim![]()
Hiç sorun değil canım bildirimin olsun yeter ki
Çoook sevindim adına canım darısı benim başıma artıkKızlar günaydın. Sizlere harika bir motivasyonla geldim. Beden ölçüsü tablosu yapmıştınız hani. Bende bir hafta öncesinden falan ölçüp atmıştım buraya da. Hergün yürümenin ve egzersizlerin inanılmaz faydasını gördüm. Evet kilo vermedim çok. Egzersiz ve yürüme inceltiyor bunu anladım. (Bu arada incir kürü kilo yaparmış kilo veremediğim zamanın sebebi oymuş bunu yeni öğrendim.) şimdi sizlere yeni ölçümlerimi atmak istiyorum. Ve 1 ayda neler değişir görelim istiyorum. Ama egzersizi bıraktım daha fazla sıkılaşmak değil kilodan gitsin istiyorum.(tabi bebek tuttuysa zarar verme korkusu da var) Ama yürümeye devam edecemtoplamda 40 cm incelme var. Görenler aaa kilo vermişsin küçülmüşsün diyordu ama inanmıyordum çünkü tartı böyle demiyordu. Aslında gerçekten küçülmüşüm
![]()
Arrietty_ @_Vera_
sedulu
CanTorun @ozrengin
Ozzybal ve etiketleyemedim herkes
![]()
O zaman menün harika eşim çok güzel menülerin var gerçekten. Ben kahvaltımı yaptım ama 2 gündür 500 kalori alıyorum bugün biraz artsın istedim zaten çarşamba perşembe minimum kalori yapıcam tartıdan dolayı 1 köz kapya 2 dilim ekmek 2 haşlanmış yumurta 3 dilim salam krem peynir yedim spor olarak 45 dk leslie düşünüyorumYok canım sadece etinden yedim.
Günaydın eşimvalla daha yeni uyandım plan falan yapamadım. Sen planladın mı? Kahvaltı ne yaptın ?
Maşallah sanaBen fotoyu atmayı unutmuşum çok pardon yadaha doğrusu yüklenmemiş.
Sağol canım benim oğlan la ilgili inşallah bişe çıkmaz diyelim. Ah çok zor dönemler diş dönemi bilirim spır yapamazsan da anlarım yani sıkma kendini canım olduğu kadar bu dönemde napalımEvet cocuk uyuyunca yapıyordum, ama küçük dis çıkarıyor. Uyumakta zorlaniyor, 1-2 saat uğraşıyorum uykuya dalmasi için. Sanırım bu yoruyor beni son günlerde.
Geçmiş olsun, önemli birsey yoktur umarım. Kahvaltin çok iyi olmuş, ben de bugunu hafif geçirmeye çalışacağım. Ben belki aksama tavuklu salata yerim. Az önce yulafli omlet yaptim.
Sağol kanki inşallahHer zaman spor yapılacak diye bişey yok vücudunu dinlendir biraz canım
Afiyet olsun kankim güzel haberlerle gelirsin inşallah bişeycikler yoktur
Günaydınnnn kaptanıminanır mısın uzun zaman sonra bende enerjik uyandım.
Süpersin abla
Hiç sorun değil canım bildirimin olsun yeter ki
Çoook sevindim adına canım darısı benim başıma artık
O zaman menün harika eşim çok güzel menülerin var gerçekten. Ben kahvaltımı yaptım ama 2 gündür 500 kalori alıyorum bugün biraz artsın istedim zaten çarşamba perşembe minimum kalori yapıcam tartıdan dolayı 1 köz kapya 2 dilim ekmek 2 haşlanmış yumurta 3 dilim salam krem peynir yedim spor olarak 45 dk leslie düşünüyorum
Maşallah sana
Oo kaptan sana ceza yazarselamlar ortak. dün paylaşım yapamadım yoldaydım 10 saat araba kullandımpideye maruz kaldım bir de
bugun kaldığımız yerden devvamm
Arrietty_
Selam canimselamlar ortak. dün paylaşım yapamadım yoldaydım 10 saat araba kullandımpideye maruz kaldım bir de
bugun kaldığımız yerden devvamm
Arrietty_
Canım menü de akşama yeşil fasülye var ama sanırım kayınvalideme gidecez orda ne yaptıysa inşallah yiycem umarım bana uyarkızlar spor planları menü planları neler yazın bakalım ben dukan birası yaptım şimdi içmeye gidiyorum![]()
Ben hep sabah yaptım içtim halam hep geceden demleyip dolaba koydu midesi bulanıyormuş sıcak ikimizde aynı sonucu elde ettikCanım menü de akşama yeşil fasülye var ama sanırım kayınvalideme gidecez orda ne yaptıysa inşallah yiycem umarım bana uyardukan birasını içtim akşamdan hazırladım ama sizce sanah yapıp ılık ılık içmek mi daha makbuldür bilen varmı acaba deneyimleyen biri
O zaman sorun yok devam aynenBen hep sabah yaptım içtim halam hep geceden demleyip dolaba koydu midesi bulanıyormuş sıcak ikimizde aynı sonucu elde ettik![]()
Teşekkür ederim canımÇok geçmiş olsun, en kısa sürede atlatırsınız inşallah![]()
Sagol ablacım. Dıger arkadasların neyı var kacrdım orayı sanrım
Hoşgeldin canım