• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ben fotoyu atmayı unutmuşum çok pardon ya 🤗 daha doğrusu yüklenmemiş.

Eklentiler

• IMG_20201229_094500.webp
    IMG_20201229_094500.webp
    39,8 KB · Görüntüleme: 36
Günaydın kizceler...😊
Sabah egzersizlerimi yaptım, birazdan yürümeye çıkacağım.
Bugün de hava çok parlak diye dışarıda yürüyeceğim...🤭
Ne olursa olsun, ev yürüyüşü açık havanın yerini tutmuyor.
Şimdilik sıkıntım yok, devam...😊

Yeşili abartılmış, klasik kahvaltımı yaptım. Şifa olsun...
Sade kahvemi de kuruyemiş esliginde içtim.

Bu sabah kuru incir ve ılık suyumu unutmadim...😌

Dün uzak marketi tercih etmiştim, bugün evi üstten de olsa supureyim.
Kirlenip tozlanmasa da maksat hareket olsun. 😉

Günaydın canım sen gece yapıyodun demi çocuk uyuyunca ama sende yorulduğun için uyuya kalman normal aslında😊😊 bende bugün sanırım spor yapamayacağım yine hastane işim var da öğlen oraya gideceğim sabah dünün telafisi olsun diye yulaf lapası yiyeceğim yarım elma kattım içine üstünde ceviz var akşama da zeytinyağlı fasulye var canım .
Evet cocuk uyuyunca yapıyordum, ama küçük dis çıkarıyor. Uyumakta zorlaniyor, 1-2 saat uğraşıyorum uykuya dalmasi için. Sanırım bu yoruyor beni son günlerde.
Geçmiş olsun, önemli birsey yoktur umarım. Kahvaltin çok iyi olmuş, ben de bugunu hafif geçirmeye çalışacağım. Ben belki aksama tavuklu salata yerim. Az önce yulafli omlet yaptim.

Kızlar günaydın. Sizlere harika bir motivasyonla geldim. Beden ölçüsü tablosu yapmıştınız hani. Bende bir hafta öncesinden falan ölçüp atmıştım buraya da. Hergün yürümenin ve egzersizlerin inanılmaz faydasını gördüm. Evet kilo vermedim çok. Egzersiz ve yürüme inceltiyor bunu anladım. (Bu arada incir kürü kilo yaparmış kilo veremediğim zamanın sebebi oymuş bunu yeni öğrendim.) şimdi sizlere yeni ölçümlerimi atmak istiyorum. Ve 1 ayda neler değişir görelim istiyorum. Ama egzersizi bıraktım daha fazla sıkılaşmak değil kilodan gitsin istiyorum.(tabi bebek tuttuysa zarar verme korkusu da var) Ama yürümeye devam edecem 🤗toplamda 40 cm incelme var. Görenler aaa kilo vermişsin küçülmüşsün diyordu ama inanmıyordum çünkü tartı böyle demiyordu. Aslında gerçekten küçülmüşüm 😀🤣 Arrietty_ Arrietty_ @_Vera_ sedulu sedulu CanTorun CanTorun @ozrengin Ozzybal Ozzybal ve etiketleyemedim herkes 🤗
Harikasın canım...😍
Bunlar takıma hep motivasyon işte...💪

Herkese günaydın, dün yine spor yapamadım. Nasil olacak bu hafta böyle, hep uyuya kalıyorum, bugün sabahtan isi sıkı tutacağım.
Dun sadece 2000 adim ve 15 dakika pilates var. Puanım 205 maalesef 🙁 Arrietty_ Arrietty_ @_Vera_ sedulu sedulu E English_teacherrr
Her zaman spor yapılacak diye bişey yok vücudunu dinlendir biraz canım
Günaydın canım sen gece yapıyodun demi çocuk uyuyunca ama sende yorulduğun için uyuya kalman normal aslında😊😊 bende bugün sanırım spor yapamayacağım yine hastane işim var da öğlen oraya gideceğim sabah dünün telafisi olsun diye yulaf lapası yiyeceğim yarım elma kattım içine üstünde ceviz var akşama da zeytinyağlı fasulye var canım .
Afiyet olsun kankim güzel haberlerle gelirsin inşallah bişeycikler yoktur
Günaydın kızlar bugün hava çok güzel burada. Bol güneşle enerjik bir şekilde uyandım.
Günaydınnnn kaptanım 😍😍 inanır mısın uzun zaman sonra bende enerjik uyandım.
Kaptan çok iyiyim harikayim bomba gibiyim 🥳🥳🥳😂😂😂😂
Süpersin abla😍😍
Anladım. Bence yaz kış saatleri tekrar ayrılmalı. İşinde kolaylıklar dilerim. Bu arada bildirim yapmayı unuttum. Son anda hatırladım. Biraz günün sonunda atmış bulundum. Kusura bakmayın @_Vera_ Arrietty_ Arrietty_
Hiç sorun değil canım bildirimin olsun yeter ki 😍
Kızlar günaydın. Sizlere harika bir motivasyonla geldim. Beden ölçüsü tablosu yapmıştınız hani. Bende bir hafta öncesinden falan ölçüp atmıştım buraya da. Hergün yürümenin ve egzersizlerin inanılmaz faydasını gördüm. Evet kilo vermedim çok. Egzersiz ve yürüme inceltiyor bunu anladım. (Bu arada incir kürü kilo yaparmış kilo veremediğim zamanın sebebi oymuş bunu yeni öğrendim.) şimdi sizlere yeni ölçümlerimi atmak istiyorum. Ve 1 ayda neler değişir görelim istiyorum. Ama egzersizi bıraktım daha fazla sıkılaşmak değil kilodan gitsin istiyorum.(tabi bebek tuttuysa zarar verme korkusu da var) Ama yürümeye devam edecem 🤗toplamda 40 cm incelme var. Görenler aaa kilo vermişsin küçülmüşsün diyordu ama inanmıyordum çünkü tartı böyle demiyordu. Aslında gerçekten küçülmüşüm 😀🤣 Arrietty_ Arrietty_ @_Vera_ sedulu sedulu CanTorun CanTorun @ozrengin Ozzybal Ozzybal ve etiketleyemedim herkes 🤗
Çoook sevindim adına canım darısı benim başıma artık 😍
Yok canım sadece etinden yedim.

Günaydın eşim 🤗 valla daha yeni uyandım plan falan yapamadım. Sen planladın mı? Kahvaltı ne yaptın ?
O zaman menün harika eşim çok güzel menülerin var gerçekten. Ben kahvaltımı yaptım ama 2 gündür 500 kalori alıyorum bugün biraz artsın istedim zaten çarşamba perşembe minimum kalori yapıcam tartıdan dolayı 1 köz kapya 2 dilim ekmek 2 haşlanmış yumurta 3 dilim salam krem peynir yedim spor olarak 45 dk leslie düşünüyorum
Ben fotoyu atmayı unutmuşum çok pardon ya 🤗 daha doğrusu yüklenmemiş.
Maşallah sana

Evet cocuk uyuyunca yapıyordum, ama küçük dis çıkarıyor. Uyumakta zorlaniyor, 1-2 saat uğraşıyorum uykuya dalmasi için. Sanırım bu yoruyor beni son günlerde.
Geçmiş olsun, önemli birsey yoktur umarım. Kahvaltin çok iyi olmuş, ben de bugunu hafif geçirmeye çalışacağım. Ben belki aksama tavuklu salata yerim. Az önce yulafli omlet yaptim.
Sağol canım benim oğlan la ilgili inşallah bişe çıkmaz diyelim. Ah çok zor dönemler diş dönemi bilirim spır yapamazsan da anlarım yani sıkma kendini canım olduğu kadar bu dönemde napalım

Her zaman spor yapılacak diye bişey yok vücudunu dinlendir biraz canım

Afiyet olsun kankim güzel haberlerle gelirsin inşallah bişeycikler yoktur

Günaydınnnn kaptanım 😍😍 inanır mısın uzun zaman sonra bende enerjik uyandım.

Süpersin abla😍😍

Hiç sorun değil canım bildirimin olsun yeter ki 😍

Çoook sevindim adına canım darısı benim başıma artık 😍

O zaman menün harika eşim çok güzel menülerin var gerçekten. Ben kahvaltımı yaptım ama 2 gündür 500 kalori alıyorum bugün biraz artsın istedim zaten çarşamba perşembe minimum kalori yapıcam tartıdan dolayı 1 köz kapya 2 dilim ekmek 2 haşlanmış yumurta 3 dilim salam krem peynir yedim spor olarak 45 dk leslie düşünüyorum

Maşallah sana
Sağol kanki inşallah

selamlar ortak. dün paylaşım yapamadım yoldaydım 10 saat araba kullandım :KK43: pideye maruz kaldım bir de :KK70:
bugun kaldığımız yerden devvamm

Arrietty_ Arrietty_
Selam canim
Bende pek aktif olamadim is den dolayi.
2 gun gece Calisinca sastim iyice.

kızlar spor planları menü planları neler yazın bakalım ben dukan birası yaptım şimdi içmeye gidiyorum :KK49::KK49:
Canım menü de akşama yeşil fasülye var ama sanırım kayınvalideme gidecez orda ne yaptıysa inşallah yiycem umarım bana uyar 😊 dukan birasını içtim akşamdan hazırladım ama sizce sanah yapıp ılık ılık içmek mi daha makbuldür bilen varmı acaba deneyimleyen biri

Canım menü de akşama yeşil fasülye var ama sanırım kayınvalideme gidecez orda ne yaptıysa inşallah yiycem umarım bana uyar 😊 dukan birasını içtim akşamdan hazırladım ama sizce sanah yapıp ılık ılık içmek mi daha makbuldür bilen varmı acaba deneyimleyen biri
Ben hep sabah yaptım içtim halam hep geceden demleyip dolaba koydu midesi bulanıyormuş sıcak ikimizde aynı sonucu elde ettik 🤭

Back
X