• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydın kızlar hayırlı cumalar
Geçen hafta =64.8
Bu hafta=64.2
Fark=0.6
Yüzde =0.925
Gunaydin canim
Tebrik ederim ne guzel bir eksi
Gecen cuma 85.7
Bu cuma 83.8
Fark 1.9
2.217
Tebrik ederim. 😍 Boyle Devam edersen eksi gormeye Devam edersin
Günaydın arkadaşlar dün kan testi sonucun negatif.. hamile değilim ☺️ artık spor yapabilirim ..

Sabah tartıldım 89.2 cıktım ☹️ adet olamamaktan yada yakın zamanda olacagım içinmi bilmiyorum tartıda artı cıktım.. pazrtesi günü bi kadın doğuma gidecegim o yüzden bu kilomu dikkate almıyorum 5 gündür cok güzel beslendim çünkü.. bugün aralıklı oruca başlıyorum bir ay boyunca bakalım nasıl olacak..

Arrietty_ Arrietty_ kaptanım bu hafta eşim olacakmı benim ?

@_Vera_
Evet esin olacak
Arrietty_ Arrietty_ kaptancım bana eş verme ben arkadaşların hızını kesmek istemem 🙂
Tamam canim
Eki Görüntüle 2751604 herkese merhaba. Uc gun once 73 olan ben dun geceki tuzli cekirdekten ve sadece bir bucuk saatlik uykudan sonra boyleyim artik. Baslangic kilom 74.4 yani. Ama moral bozmamaya odem oldugunu dusunup bir hafta icinde ixne ayrildigim kilo olan 72 ye dusmeye kararliyim. Internet biraz sıkıntılı sanirim. Cok zor yukledim fotografietiketleme de yapamiyorum.
Etiket kismini pek dert etme. Ben gecmisi 2defa okudugum oluyor
Moral bozmuyoruz ❤️
Bende nisana kadar 20 25 kilo hedef belirledim kendime mayısta doğum gününim kendime verebilecegim en güzel hediyeyi kilo verererk vermek istiyorum 😍
Aa Bende mayis cocuguyum 😁 Boga misin sende?
Merhaba,
Bugün farklı tartıda tartılmak zorunda kaldım. Dünkü 8 saatlik yolculuk, yolda su icememek kilomu etkiledi sanirim. 100 gram almış görünüyorum. Çok üzgünüm 🙁

Gecen haftaki kilo: 83.2 kg
Bu haftaki kilo: 83.3 kg
Hedef kilo: 82 kg
Yüzde: +0.12 (+100 g)

Arrietty_ Arrietty_ @_Vera_ sedulu sedulu @Ayse_M

Eki Görüntüle 2751622
Selam canim
SIkma canini. Dedigin sebepler kesin sebep 100gramcik artiya . ❤️❤️
Oo harika 😍
Esas listeye girmeyi istiyor muydun sende bu hafta🤔

Gunaydin canim

Evet esin olacak

Tamam canim

Moral bozmuyoruz ❤️

Selam canim

Oo harika 😍
Evet boğayım bende 14 mayıs ☺️

IMG_20210101_090450.webp

Haydi bismillah

:KK49:Spor Yarisma sonucu :KK49:

Tebrik ederim kizlar
Cok güzel sporlar yapildi tüm hafta. Spor birincileri 2 kare bitter cikolata ödülü veriyorum sizlere :KK71:
Ayrica yeni es secme hakkinizda var. Mesaji gorur gormez bildirirseniz hemen es listesi hazirligi yapariz
Spor birinciliğimizin mimarı sedulu sedulu , ben daha yeni başladığım için onun kadar çalıştıramadm vücudumu. Herkesin tebriklerine buradan teşekkür ederken sedulu sedulu yu bu kadar istikrarlı olduğu için bende ayrıca tebrik etmek isterim🧿 Sağol canım sayende kaptım bitteri 😂

Arrietty_ Arrietty_ eş olarak seçimim yok, bu hafta benim için diyet ve sporda sıkı bir hafta olacak. Aynı motivasyonda olan buyursun gelsin 😂

Bugün henüz hiç bir şey yemedim, daha 1 saat önce uyandım çünkü🙈 Hafif bir şeyler yeyip dukan biramı hazırlayacağım. Temizlik yaptıktan sonra hedef 10.000 adım. Sonrasında mükemmel bacak hareketleri buldum. Onları yapacağım, bölgesel hareketlere başlıyorum artık bu hafta.
Eksilerini gören herkesi tebrik ederim 🧿

Gunaydin canim

Evet esin olacak

Tamam canim

Moral bozmuyoruz ❤️

Selam canim

Oo harika 😍
Evet istiyordum.

Tabii etkisi var o da bişey mi ben 66.8 geldim sabah tartıldım sorun ne hiçççç bilmiyorum Allahtan izindeyim regl den sonra o baya eksiye düşer
Veracım senin sonuç ne tartıldın mı? Ben akşamda çok abartmadım😍 inşallah eni yılda hedeflerimize ulaşacağız 🥰🥰

Günaydin canim
Az olurmu hic. -500 sahane bir sayi. Her hafta ayni veremeyiz kilo. Hic canini skma. ödülünü bugün yap canim . Tebrik ederim seni tekrar

Harika gidiyorsun :halay:Tebrik ederim muthis eksi
dün yemeyi erken birakmanin etkiside vardir kesin : ) Ayrica 1-2 kare bitter de yag yakimi icin iyi diye duymustum

Birlikte veririz yine. Sen yeter ki pes etme. Vucud elbet duraklamaya girecek. Arti da goreceksin ekside.

Selam canim. Dün ödül günündü diye sayalim. Bugun tekrar saglikli beslenmeye geciyoruz. Eksin de gayet güzel.
Fotografda yazi su yönden onemli en basindan. Esas listeye girmek icin geriye dönük dogru tarti paylasimi gerek. Suan sadece deneme sureni 1 hafta daha uzatmis oldu. Onun disinda sIkinti yok :KK200:

Aman yarabbim :KK71::KK71::KK71:
Kaptanim,harikasin . Birde su before after fotosunu görsek. 3gün mü kaldi : ))

Tebrik ederim canim. Sigarayi biraktigin halde -200 cok iyi bir sayi. Böyle devam 💕
Sanada mutlu yillar 🎉
Kaptancım sadece dün değil neredeyse yaklaşık 5 gündür
Bütün yeme içme faaliyetlerinin çok büyük kısmını özellikle günlük almam gereken kalori kısmını saat 15.30 a kadar bitiriyorum
Akşam saat 20 den sonra canım birşey isterse bitter filan yiyorum
Merhaba kızlar. Tartı fotosu atacağım. Yükleyemedim 🙈 Dosya ekle'yi tikliyorum hic bisey olmuyor
Dosya ekleye bas
Telefonunun galeriler kısmına gir
Oradan seç
Ve cevapla butonuna bas o kadar

Bir de şu alttaki kilo vki olan yerleri nereden yapıyoruz?
Kullanıcı profilindeki hesap ddetaylarına gir
Kaydet

Arrietty_ Arrietty_ sedulu sedulu @_Vera_
Ortagim sen de olmasan ❤❤❤❤
Tebrik ederim güzel sonuç canım. Bu şekil beslenmeye devam mi yoksa değişecek mi ?
Merhaba,
Bugün farklı tartıda tartılmak zorunda kaldım. Dünkü 8 saatlik yolculuk, yolda su icememek kilomu etkiledi sanirim. 100 gram almış görünüyorum. Çok üzgünüm 🙁

Gecen haftaki kilo: 83.2 kg
Bu haftaki kilo: 83.3 kg
Hedef kilo: 82 kg
Yüzde: +0.12 (+100 g)

Arrietty_ Arrietty_ @_Vera_ sedulu sedulu @Ayse_M

Eki Görüntüle 2751622
Takma kafana yolculuk ve alcak basınç yuksek basınç olayları kiloyu etkiler bilimsel gerçekler 😀
Hosgeldin tekrar aramıza umarım bir daha hastalık yaşamazsınız.
Selam hanımlar 🤗🤗
Kilo bildirimim
Geçen Cuma: 69.1
Perşembe: 68,8
F: -300
Yüzde : % 0,43
Arrietty_ Arrietty_ @_Vera_ sedulu sedulu
Tebrik ederim canım
Spor birinciliğimizin mimarı sedulu sedulu , ben daha yeni başladığım için onun kadar çalıştıramadm vücudumu. Herkesin tebriklerine buradan teşekkür ederken sedulu sedulu yu bu kadar istikrarlı olduğu için bende ayrıca tebrik etmek isterim🧿 Sağol canım sayende kaptım bitteri 😂

Arrietty_ Arrietty_ eş olarak seçimim yok, bu hafta benim için diyet ve sporda sıkı bir hafta olacak. Aynı motivasyonda olan buyursun gelsin 😂

Bugün henüz hiç bir şey yemedim, daha 1 saat önce uyandım çünkü🙈 Hafif bir şeyler yeyip dukan biramı hazırlayacağım. Temizlik yaptıktan sonra hedef 10.000 adım. Sonrasında mükemmel bacak hareketleri buldum. Onları yapacağım, bölgesel hareketlere başlıyorum artık bu hafta.
Eksilerini gören herkesi tebrik ederim 🧿
Tebrik ederim canım spor yapmasan da güzel sonuc aldın sende. Ödülünü afiyetle ye 😀 hak ettin. Ben sporu yaptım şimdi dinlenme aşamasındayım son 2 gün kaldı programın bitmesine

Back
X