- 4 Kasım 2018
- 26.910
- 110.806
- 598
Gunaydin canimGünaydın kızlar hayırlı cumalar
Geçen hafta =64.8
Bu hafta=64.2
Fark=0.6
Yüzde =0.925
Tebrik ederim ne guzel bir eksi
Tebrik ederim.Gecen cuma 85.7
Bu cuma 83.8
Fark 1.9
2.217
Evet esin olacakGünaydın arkadaşlar dün kan testi sonucun negatif.. hamile değilimartık spor yapabilirim ..
Sabah tartıldım 89.2 cıktımadet olamamaktan yada yakın zamanda olacagım içinmi bilmiyorum tartıda artı cıktım.. pazrtesi günü bi kadın doğuma gidecegim o yüzden bu kilomu dikkate almıyorum 5 gündür cok güzel beslendim çünkü.. bugün aralıklı oruca başlıyorum bir ay boyunca bakalım nasıl olacak..
Arrietty_ kaptanım bu hafta eşim olacakmı benim ?
@_Vera_
Tamam canim
Etiket kismini pek dert etme. Ben gecmisi 2defa okudugum oluyorEki Görüntüle 2751604 herkese merhaba. Uc gun once 73 olan ben dun geceki tuzli cekirdekten ve sadece bir bucuk saatlik uykudan sonra boyleyim artik. Baslangic kilom 74.4 yani. Ama moral bozmamaya odem oldugunu dusunup bir hafta icinde ixne ayrildigim kilo olan 72 ye dusmeye kararliyim. Internet biraz sıkıntılı sanirim. Cok zor yukledim fotografietiketleme de yapamiyorum.
Moral bozmuyoruz
Aa Bende mayis cocuguyumBende nisana kadar 20 25 kilo hedef belirledim kendime mayısta doğum gününim kendime verebilecegim en güzel hediyeyi kilo verererk vermek istiyorum![]()
Selam canimMerhaba,
Bugün farklı tartıda tartılmak zorunda kaldım. Dünkü 8 saatlik yolculuk, yolda su icememek kilomu etkiledi sanirim. 100 gram almış görünüyorum. Çok üzgünüm
Gecen haftaki kilo: 83.2 kg
Bu haftaki kilo: 83.3 kg
Hedef kilo: 82 kg
Yüzde: +0.12 (+100 g)
Arrietty_ @_Vera_
sedulu @Ayse_M
Eki Görüntüle 2751622
SIkma canini. Dedigin sebepler kesin sebep 100gramcik artiya .
Oo harika
Esas listeye girmeyi istiyor muydun sende bu hafta
Tebrik ederim muthis eksi