• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

@_Vera_ Arrietty_ Arrietty_
Iyi akşamlar 👋
Bugün 5bin küsür de adım kaldı ama bir saatlik pilatesim de var. Resmen bittim şuan 😒
Hemen cuma olsun da tartılayım 😁

Eklentiler

• Screenshot_20210106-195331_FatSecret.webp
    Screenshot_20210106-195331_FatSecret.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 27
  • 20210106_200220.webp
    20210106_200220.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 27
bu nasıl kaptanım sence

Buda guzel. 4 videosu var 21 gun tekrarlamak icin
Ben Denemek istiyorum. 2 sene oldu yogaya gideli
Cok guzeldi gittigimde. En guzeli sonu. Ustune battaniye ortup uyuyorsun resmen haha.
Ay cok komik, her seferinde uyuyan bir kadin oluyordu. Artik nasil rahatliyor ise horluyordu

Yaa serina aklımı okudun inanki 👻👻 bende emin olamadım yapabilirmiyim acaba 😂😂🙄
Hoc yoga gecmisim yok birde benim ama baya esnemişler yani. Devamli yapsak sporda da faydasini görebiliriz. Elvinin yaptiklari daha bi samimi daha bi yapilabilir gibi geldi bana

Cok guzeldi gittigimde. En guzeli sonu. Ustune battaniye ortup uyuyorsun resmen haha.
Ay cok komik, her seferinde uyuyan bir kadin oluyordu. Artik nasil rahatliyor ise horluyordu
Ilgimcmis gercekten o kadar rahatlatiyormi ya hic yoga yapmadim daha once ama bu video yu begendim nedense. Diger kadin biraz uyuz geldi bana 😅

Yaaaa bu kadar rahatlatıyomuu ay bunu oğlumada yaptırayım ki uyusun oda 😂😂

Hoc yoga gecmisim yok birde benim ama baya esnemişler yani. Devamli yapsak sporda da faydasini görebiliriz. Elvinin yaptiklari daha bi samimi daha bi yapilabilir gibi geldi bana
Vera nin senin bir ust de ki paylasiminda Elvin diyor.
Yeterince esnek degilim yoga esnek olanlar icin degil istekli olan kisiler icindir diye.
Inanin ki cok cabuk alisiyorsunuz. Esnekliginizde degisiklik görmek cok guzel :) bazi hareketleri gurur ile yapiyorsunuz bir sure sonra

Back
X