• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydın kızlar erken enerji dolu uyandım temizlik günü bugün oğlanla her yeri aklayıp paklayacağız 😀
Gunaydin kaptan
Kolay gelsin
Bende cocuklarin odasini halledecegim bugun. En nefret ettigim sey kizimin elbise dolabi 😑

@esmeriiim nasıl oldun canım yoksun hiç buralarda iyisindir umarım
@Birgaripyolcu06 canımmm atlattın mı her şey yolunda mı
@T u t a s t e kaptanım ufak bir kaza geçirmişsin demiş ama ben göremedim o mesajı geçmiş olsun canım neyin var nasıl oldun
@GCA canım mezunum nelerdesin nasılsın?
Birgaripanne Birgaripanne hamarat hatun sen nasılsın nerelerdesin?
@Yawrukush canım kaptanım nasılsın zamanın nasıl geçiyor komşun neler yolluyor sana 🤣
Tesekkurler canimm aYni devam ediyor ne olsun kilo almisim biraz 😊

@T u t a s t e Night owl Night owl @MiracHamza @rockandroll kizlar günaydın dünkü menülerinizi göremedim. Vakit bulunca bilgilendirirseniz beni etiketleyin olur mu ? Gözden kaçmasın

dun aksam sarjim bitti bebekle ugrasirken yazamadim. Simdi yazayim.

Sabah yumurtali karnabahar 1 kk peynir ve cay filtre kahve

Cok aciktim ara ogun yaptim bir kase yogurt ve bit kase sehriye corbasi

Aksam ev yapimi nugget firinda patates ve kelle paca corbasi ictim.

50 squat ve 30 mekik vardi baska bir sey yapamadim.

caroline84 caroline84

Zeytur Zeytur istersen sende dinlenme günü yap bugünü kasların dinlensin seninde çok yoruldu tartıya yansımasın
Sabah çaktırmadan tartıldım ne artısı var ne eksisi 😳😳aynı duruyodu sinir oldum. Bugün 3 4 gibi eve geçeriz heralde yoga yapcam bi denicem bakalım becerebilcemmi 🙄

Günaydın arkadaşlar
bnnu bnnu sende hoş geldin cnm🥰
Cidden buraya yazmak insana iyi geliyor ve ipin ucunu birakmiyorsun ☺️
Cumaya kadar bekle. 2gun duzenli beslenmek belki Sana Süpriz yapar :)

Amin canım, sağlığı içinde çok önemli benim için. Aynı zamanda özgüven anlamında da iyi olacak. Çocuklar bazen çok acımasız olabiliyorlar. Sitenin futbol sahasına bile gönderemiyordum. Orada bir şeyler söylemiş arkadaşları çok üzülmüştü.

Hoşgeldin Banu, oğlum 14 yaşında 1.78 boy, 95 kg. Şu pandemi döneminde 10 kg birden aldı. İnşallah benim kararlılığım onun içinde motivasyon olacak. Arada kendimle birlikte onunda sonuçlarını paylaşacağım sizinle.

Hoşgeldin canım

Günaydın güzeller nasılsınız?? Vera bugün bir mutlu uyandı bir mutlu uyandı anlatamam. Birazdan sebebini göstercem ama önce alıntılarım var yazayım.

bnnu bnnu seni yeniden aramızda görmek çok güzel hoş geldin seda getirdin canım.

Çok geçmiş olsun canım umarım önemli bişeyi yoktur gelmek istersen takımda yerimiz sana her zaman var biliyorsun güzelim

Ayyy çok sevindim buna senin oğlan takıma gelemez ama o da bizimle yarışa girsin kendisinde hedef belirlesin 10bin adımdan aşağı düşmek yok yaşı kaçtı bu arada

Kaptan şimdi dukan birası içiyorum olmadi onu da yaparım

Merhaba hosgeldiniz

Yavrum her gün tartılma bak psikoloji bozuyor resmen 😀 iki gün dukan falan bisiler yaparsan 65 gözükür gibi ucundan bence
hoşbuldum kızlar çok teşekkürler :KK37:
H3RA_ H3RA_ oğlun adına çok sevindim umarım herşey gönlünce gider. seninle beraber olması ona ayrı bir destek olmuştur. yalnız olmadığını biliyor :KK76:

Sabah çaktırmadan tartıldım ne artısı var ne eksisi 😳😳aynı duruyodu sinir oldum. Bugün 3 4 gibi eve geçeriz heralde yoga yapcam bi denicem bakalım becerebilcemmi 🙄
Ben 5.dk da biraktim o esneme videosunu :D
Yeni baslayanlar videosunu yapacagim sonra 🤭
Simdi crossfit tarzi spor yaptim. Ölüyorum nabzim 180 😂

Sabit olmasına takılma regl den dolayı sabit o aslında eksilerin var sadece yoga yap sadece aynen dinlen

Günaydın kızlar nasılsınız? Bugünün planları neler? sedulu sedulu günaydın aşkitoperipellam Ahahahaha ben bugün rest day yapcam çünkü sporun da fazlası bana yaramıyor tartıda artı gelip buralarda ağlıyorum 🤣🤣
Temizlik yapıyorum ben bugün yerleri sildim süpürdüm camları sildim. Banyo temizledim şimdi bir mola verdim. Birazdan mutfak dolaplarını temizleyeceğim

Temizlik yapıyorum ben bugün yerleri sildim süpürdüm camları sildim. Banyo temizledim şimdi bir mola verdim. Birazdan mutfak dolaplarını temizleyeceğim
Ben totoyu yaymış yatıyorum utandım yawww kalkayım bari su içeyim en azından daha yemek saatim gelmedi 12de açılacak mide 🤣🤣

dünki menümü yazayım:
gündüz evden çalışma akşam da oğlum derken ancak bu saatlerde bir nefeslik yakalıyorum :halay:

Sabah
Yok

Öğle
1 kase yoğurt çorbası
1 ince dilim siyez ekmeği

Ara
Annem fırında üzümlü ekmek yaptı 1 dilim yedim çayla

Akşam
5 adet fırında köfte
3-4 dilim patates

Ara
1 bardak şekersiz filtre kahve