• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ayy bu haftaaaa güzell olcaakkk rekabet artıyorrrrr 😎😁😁 kaptanım sporlar yarından gecerlimi olcak bugün kimse spor yapmadı heralde bugün yapılan spor sayılcakmı nolcak
Bugun yapilanlarda sayiliyor
Bosa gitmesin adimda olsa puanlariniz

@_Vera_ Arrietty_ Arrietty_ sedulu sedulu
Bir saatlik pilatesten şimdi çıktım.
Eşim karşımda cuma keyif birasını yudumlarken ben bugünü yazıyorum 😊
Çünkü Erol Taş gibi en son ben gülücem bu evde o göbekliye nıhahaha 😂

Eklentiler

• Screenshot_20210108-193053_FatSecret.webp
    Screenshot_20210108-193053_FatSecret.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 25
  • Screenshot_20210108-193105_FatSecret.webp
    Screenshot_20210108-193105_FatSecret.webp
    17 KB · Görüntüleme: 26
  • Screenshot_20210108-193158_Mi Fit.webp
    Screenshot_20210108-193158_Mi Fit.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 20
@_Vera_ Arrietty_ Arrietty_ sedulu sedulu
Bir saatlik pilatesten şimdi çıktım.
Eşim karşımda cuma keyif birasını yudumlarken ben bugünü yazıyorum 😊
Çünkü Erol Taş gibi en son ben gülücem bu evde o göbekliye nıhahaha 😂
Canim güzel gidiyorsun puanlarını da ilk sayfadan hesaplayıp yazarsan tablo hazırlarken kolaylık olur bizlere

Selam kızlar eve geldiğim gibi temizliğe giriştim. Haftasonu kitap/ film keyfi yapasım var. İşler bitsin istedim.Çok yoruldum spor yapamayacağım bugün. Bence temizikte spordan sayılmalı. 😂

Adım yarışında, kilo vermede ve grup olarak hep ikincilikteyim bu hafta😂
sedulu sedulu @_Vera_ tebrikler kızlar, alnınızın teriyle aldınız. 👍🧿Tatlı tatlı atıştık yarış halindeyken umarım kimseyi kıracak bir şey söylememişimdir.😘

Zeytur Zeytur motivasyon artıran, harekete geçiren dürtmelerin için thanks tatlım. 😘

M MiracHamza güzel bir hafta olsun canım. Ezelim geçelim rakiplerimizi. 💪🏼

Tamam harika ❤

Sağol canım ❤ Öyledir diye düşünüyorum ben de 😍

Afiyet olsun canım 💞

Harikaaa. Tebrikler 👏🏻👏🏻👏🏻💕💕
Merhaba, bu hafta beraberiz, hayırlı olsun😊 gecen hafta sehir disinda olduğumdan pek aktif olamadım, ama bu hafta kendime gelmek istiyorum. Spor ve suyu arttiracagim, her gun de dukan birasi yapacağım.

@_Vera_ canımcım eş olmuşuz hayırlı olsun 😘
Ablaaa nasılsın bugün canlı ders TIR gibi geçti üstümden o kadsr yorgunum ki. Benim bugün metabolizma şaşırtma günüm menümü yazayım
Sabah yarım dilim ekmek 1 köz kapya çökelek yağ
Ara 2 kurabiye
Öğle 2 dilim biftek
Akşam yemeğini geç yedim aslında yeme planım yoktu ama aç kalmak istemedim yumurta kaşar ve 2 dilim salamdan omlet yaptım yedim spor yok su 2 lt

Selam kızlar eve geldiğim gibi temizliğe giriştim. Haftasonu kitap/ film keyfi yapasım var. İşler bitsin istedim.Çok yoruldum spor yapamayacağım bugün. Bence temizikte spordan sayılmalı. 😂

Adım yarışında, kilo vermede ve grup olarak hep ikincilikteyim bu hafta😂
sedulu sedulu @_Vera_ tebrikler kızlar, alnınızın teriyle aldınız. 👍🧿Tatlı tatlı atıştık yarış halindeyken umarım kimseyi kıracak bir şey söylememişimdir.😘

Zeytur Zeytur motivasyon artıran, harekete geçiren dürtmelerin için thanks tatlım. 😘

M MiracHamza güzel bir hafta olsun canım. Ezelim geçelim rakiplerimizi. 💪🏼
Teşekkür ederim şu sınavlar dönem sonu stresi bitsin tatile gireyim de o zaman buralarda güzel bir kapışalım

Back
X