• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kızlar ben tartıyı da bulamadım sadece burda yazdıklarımı atsam çünkü yazmasam çok yiyorum diyeti bozuyorum
Tartılmazsan doğru yolda olup olmadığını nasıl deneyimleyeceksin. Ayrıca her cuma yazılı fotoğraf şartı var. Yeni bir tartı edinsen süreç daha iyi ilerler sanki.
Geçmiş olsun canım telefon bozulduğundan dolayı giriş yapamadım bugün aldım kusuruma bakmayın diyete devam☺️
Çok teşekkür ederim sağol canım.

H3RA_ H3RA_ iyi huylu olmasına sevindim. Hemoroid konusuna gelince kardeşimde vardı. Günün her öğününden yarım saat önce kayısı yerdi kurusunu ve çekirdeğini. O dönem ciddi bir kayısı tüketimi oldu ve kilo verimi de baya fazla olmustu. Bir de maydanoz sapiyla birlikte sabah kahvaltısında eksik etmedi.

90dk araliksiz paten surdum. Yolun yarisi yokus yukariydi. Canim cikti. Montum bile sirilsklam olmus 😶

Yaa harikasın ben de hala dersteyim sonrasında da kuaföre gidip gelcem kuaförüm biraz uzakta ama yürüyerek mi gidip gelsem diyorum çünkü dönünce de spora vaktim olmayacak kayinvalidemler bende ama hava da çok soğuk ne yapsam bilemedim 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Kızlar şimdi doktordan geldim. Polip alınmıştı son kolonoskopide patoloji sonucum temiz çıktı. İyi huyluymuş şükür.
İç hemeroidim varmış biraz ilaç tedavisi uygulayacağız geçmezse ameliyat dedi doktor.
Kabızlık konusunda sana rahatlaman için ilaç verebilirim ama bunlar alışkanlık yapar sonrasında ilaçsız wc ye çıkamazsın. O daha ciddi bir problem olur, ömür boyu bu sorunu yaşarsın dedi. İçinde sinemaki olan hiç bir bitki çayını tüketme oda rahatlatır ama aynı bu ilaçlar gibi etki yapar dedi. Kayısılı hoşaf yap yada suda bekletip ye en sağlıklısı bu dedi Şimdi kayısılı form çayıma baktım içinde sinemaki var direkt çöpe gidecek.
Proteini azalt, sebze ile beslen sporda bu konuda sana destek olacak dedi.
Hemorodid ilaçları dışında kabızlık için bitkisel bir bağırsak dengeleyici verdi sadece.
Bitki çaylarınızın içeriğine hepiniz bir göz atın lütfen.
Benim gibi kabızlık yaşayan bir kaç kişi vardı, onlar için yazıyorum özellikle.
Geçmiş olsun canım 😊

Arrietty_ Arrietty_ ve kızlar

2. Ara öğünüm

1 adet armut

Armutu düdüklü tencerede yarım çay bardağı kadar su ilave edip haşladım mis olmuş :kk77: :kk77: :kk77:

Eklentiler

• 20210224_131021.webp
    20210224_131021.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 29
Bence güzel bir menu.
Ama yogurt sut fazla gorundu gozume. Cok fazla sut ürünleri tuketmeyin diyorlar ya son donemde. Kendini iyi hissediyorsan sorun yoktur herhalde.

Harikasın 👏 diyetisyen menüsü gibi ne kadar dengeli 🧿🧿🧿
Saolun kızlar🤗 diyetisyen ben yazarsa onu yiyorum. Sütlü kahvem yarım bardak yarınmış yağlı süt ile. ÖYle olunca yoğurt, süt çok rahatsızı etmedi beni 😍

H3RA_ H3RA_ iyi huylu olmasına sevindim. Hemoroid konusuna gelince kardeşimde vardı. Günün her öğününden yarım saat önce kayısı yerdi kurusunu ve çekirdeğini. O dönem ciddi bir kayısı tüketimi oldu ve kilo verimi de baya fazla olmustu. Bir de maydanoz sapiyla birlikte sabah kahvaltısında eksik etmedi.
Benimde kayısı çantamda gezecek artık. Birde şu dengeleyici ilaca güveniyorum. Sindirimi düzenlerse hem şişkinlik olmaz hemde kilo verimim hızlanır diye düşünüyorum. Maydonozu düşünmemiştim yazdığın iyi oldu canım. :KK200:

Kızlar şimdi doktordan geldim. Polip alınmıştı son kolonoskopide patoloji sonucum temiz çıktı. İyi huyluymuş şükür.
İç hemeroidim varmış biraz ilaç tedavisi uygulayacağız geçmezse ameliyat dedi doktor.
Kabızlık konusunda sana rahatlaman için ilaç verebilirim ama bunlar alışkanlık yapar sonrasında ilaçsız wc ye çıkamazsın. O daha ciddi bir problem olur, ömür boyu bu sorunu yaşarsın dedi. İçinde sinemaki olan hiç bir bitki çayını tüketme oda rahatlatır ama aynı bu ilaçlar gibi etki yapar dedi. Kayısılı hoşaf yap yada suda bekletip ye en sağlıklısı bu dedi Şimdi kayısılı form çayıma baktım içinde sinemaki var direkt çöpe gidecek.
Hemorodid ilaçları dışında kabızlık için bitkisel bir bağırsak dengeleyici verdi sadece.
Gözün aydın olsun cnm sonucunun temiz çıkmasına çok sevindim🥰
90dk araliksiz paten surdum. Yolun yarisi yokus yukariydi. Canim cikti. Montum bile sirilsklam olmus 😶
Maşallah kaptan 🧿

Maalesef bende de ic hemoroid var, son hamileligimden miras kaldı. Kabizlik maalesef ciddi problem oluyor, o yüzden suyu 2.5 litrenin altina düşürmüyorum. Tabi yine de sıkıntı yaşıyorum, en son çare dulcosoft içiyorum. O gayet iyi geliyor.

bu hafta fazlasıyla yeşillk ve su tükettim dengeli de besleniyorum diye düşünüyorum protein yağ arbonhidrat dengesi gün sonunda genelde tutar ama yediklerimi azalttım ondan da olabilir diyorum artık

kuru kayısı ve kefir :rapci:

kuru kayısı sabahları yiyeyim 3 adet yeterli olur mu dersin

aynen tam da denk geldi bendekilerde de sinemaki var ama içtiğim günden beri çıkamıyorum wc ye ilginç
kuru erik de iyi gelirsim şimdi okudum ben bi sipariş vereyim :KK48:
Sabah kahvaltıdan önce kuru erik ve Türk kahvesi diyetisyenimin onerisiydi.

Bunlara ek olarak kinoa tohumunu da araştır. Kızkardeşim söyledi bana da şimdi.
Netten biraz baktım. Tüm besin gruplarını içinde barındırıyormuş. Buna rağmen sıfır kalori içeriyormuş. Kabızlığa ek olarak bir çok faydası varmış.
Kinoalı salata çok lezzetli oluyormuş.
Hiç bir problem yaşamayan biri bile bulgur ve pirinç yerine kullanmalıymış. Atıyorum ıspanak yada bazı yemeklere bir avuç bulgur atarız ya. Onun yerine kinoa daha sağlıklı ve besleyiciymiş.
Bugun menude ıspanak var, ben de kinoali yapayim, sağol canım

Merhabalar kızlar dünden beri giremedim yattım sabah kalktım temizlik filan derken telefonu anca elime aldım çok geçmiş olsun canım H3RA_ H3RA_ temiz çıkmasına çok sevindim diğer sorununu da çözersin inşallah yakın zamanda kaptanım magnezyum önermişti bana da doktorum yazdı ondan sonra bende rahatladım biraz olsun bnnu bnnu canım belki deneyebilirsin bi doktora giderek senin de eksikliğin vardır belki

Maalesef bende de ic hemoroid var, son hamileligimden miras kaldı. Kabizlik maalesef ciddi problem oluyor, o yüzden suyu 2.5 litrenin altina düşürmüyorum. Tabi yine de sıkıntı yaşıyorum, en son çare dulcosoft içiyorum. O gayet iyi geliyor.
Ürünü bilmiyorum ama alışkanlık yapan bir şey değildir umarım.
Bugun menude ıspanak var, ben de kinoali yapayim, sağol canım
Kinoayı pişirmeden suda bekletmek ve 3/4 kez yıkamak gerekiyormuş. Yoksa acı tadı oluyormuş daha önce kullandıysan biliyorsundur gerçi.

Selam kızlar
Salı menüm
Sabah
1 haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir, 5 zeytin, 1 dilim ekmek, domates, salatalık

Ara
10çiğ fındık, yeşil çay

Öğle
1 kase çorba, yoğurt, salata

Ara
Sütlü kahve

Akşam
Zeytinyağlı taze fasülye, yoğurt, salata

Ara
1 dilim ananas

Su: 3lt
Spor: 19300adım: 965 puan
Arrietty_ Arrietty_ sedulu sedulu E Emeeelll
Yine cookkk güzel bir menü canım ❤ Spor da şahane 👏🏻👏🏻👏🏻

Merhaba arkadaslar :)))

Sizleri özlemisim. Nasilsiniz?
Son birkac hafta pek takip edemedim sizleri.
Dis cekimi sonrasi birde hastalandim pek kendime gelemedim.

en son pazartesi tartildim kilom 69,7kg

yavas yavas eski düzenime tekrar dönecegim kizlar. Yarindan itibaren tekrar sik sik yazmaya baslayacagim.
Eger ki kabul ederseniz :)

Eklentiler

• 03EA47DA-AA83-47C5-AE48-BC035294723E.webp
    03EA47DA-AA83-47C5-AE48-BC035294723E.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 27
Ürünü bilmiyorum ama alışkanlık yapan bir şey değildir umarım.

Kinoayı pişirmeden suda bekletmek ve 3/4 kez yıkamak gerekiyormuş. Yoksa acı tadı oluyormuş daha önce kullandıysan biliyorsundur gerçi.
Dulcosoft alışkanlık yapabilir, emin değilim, doktor tavsiye etmişti, ben haftada 1 kez kullanıyorum su an. Agrim çokken her gun kullandım.

Su an suda😊, kinoalı kısır yapmıştım bir kere, oradan biliyorum.

Back
X