• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Butun koruyuculari aldim, bi popoma eksik, halbuki en onemli yer 😜

Ne aldigimi bile bilmiyom bak, cok satanlar listesinden aldim direk iyidir diye 😭

Edit. Poweslide phuzion modeliymis.
Haha toto acimiyor inan 😁
Simdiden gule gule kullan.
Yarin is cikisi sureyim 😍 arabamin arkasinda zaten

Hindistan cevizi yağlı lahve zeytin yağı ve aspir yağı çok güzel tok tuyor hiç acıkmıyorsun ben Aralık ayından beri if yapıyorum
Benimde aklimda bulunsun yeme pencerem kapanmadan bu kahve. Onceleri tereyag ve labne katiyordum. Hem tadi sahane hemde uzun sure tok tutuyor.

Benimde aklimda bulunsun yeme pencerem kapanmadan bu kahve. Onceleri tereyag ve labne katiyordum. Hem tadi sahane hemde uzun sure tok tutuyor.
Süt ve süt ürünlerini tavsiye etmem içinde hayvansal hormon ve antibiyotik oluyor kazein denilen bir madde bunlar bizim hep kilo vermemizi engelliyor aynı zamanda LAKTOZ şeker oluyor vücurtda

Süt ve süt ürünlerini tavsiye etmem içinde hayvansal hormon ve antibiyotik oluyor kazein denilen bir madde bunlar bizim hep kilo vermemizi engelliyor aynı zamanda LAKTOZ şeker oluyor vücurtda
Hindistan cevizi ile denerim. Evde var nede olsa ☺️ tesekkur ederim. Harika bilgi ❤️

Kendimi çok yorgun hissediyorum. Hayatım hep koşturmakla geçiyor. Dinlenmeye ihtiyacım var. Ama vakit yok kızlar..
Iste o yuzden Koltuga yayiliyorum 🥴

Banada bazen yetmiyor.. Su ara isten erken ciktigim icin vaktim birazda olsa dahada cok gibi

ahaha bizim icimizde kaldi, o unuttu bile :KK53:

ya ben iki tane ile sinirli kalabilecegimi bilsem odul gununde yerim aslinda da benim doymak bilmeyen bir yapim var maalesef, o yuzden yasaklara ne kadar uyarsam o kadar kardayim.

1 kare bitter yaziyor mesela Ceyhans Ceyhans , super bir sey,
ben bir kare yiyip birakabilsem ben de yerim valla :110:
Canım önceden olsa bende 1 paketi açıp bitirirdim buraya yazmak bana çok güzel engel oldu ha birde kalori sayımı yapıyorum 1200 ü gecmemeye çalışıyorum oda beni bayaa firenliyor :halay:

Günaydınnnnn ay ben ne uykucuyum dün yine menümü yazmadan uyumuşum özür diliyorum

Eşim valla menğlerin süper hafif çok iyi gidiyorsun darısı başıma bugün den itibaren toparlanıyorum inşallah
Mneüm
Sabah fix zaten
1 dilim ekmek, peynir, yumurta, domates salatalık
Ara, mandalina kahve
Akşam, çorba, kıymalı yoğurtlu makarna, çok az yumurtalı patates, akşam yemeğim biraz sapıttı bencede bugğn telafi edicem kabak çorbası içicem sadece
Dün pc de işim çok fazla yoğundu
Spor 2000 adım = 100 puan
@arrietty sedulu sedulu @neutral A Aylakkadin
Ortagim ve kaptanlarim merhaba
Yarin bir arinma surecine baslayacagiz insallah
6000 adim
2 lt su
Tost cay yedim
Aksam makarna (3 kasik) salata

Iste o yuzden Koltuga yayiliyorum 🥴

Banada bazen yetmiyor.. Su ara isten erken ciktigim icin vaktim birazda olsa dahada cok gibi
Bu yayılmış halinmi 🤪
Korona esneği de bitti. Hergün işteyim artık.
Aynı durumdayım:KK43:
Çalışıyor musun?

Ben gittim başka meslek yokmuş gibi muhasebeci oldum yaw..

Eve gelince hiçbişey yapasım gelmiyor.
Planlarımı halledeyim. İlk işim dinlenmek olacak.

Bu yayılmış halinmi 🤪
Korona esneği de bitti. Hergün işteyim artık.

Çalışıyor musun?

Ben gittim başka meslek yokmuş gibi muhasebeci oldum yaw..

Eve gelince hiçbişey yapasım gelmiyor.
Planlarımı halledeyim. İlk işim dinlenmek olacak.
Bugun yeni aliskanlik donemim 😁
Sadece kahvemi icerken oturdum desem?
Suan hala yurume bandindayim. Kizim 2 defa Bende yuricem dedi diye indim :-)
Tamamlayip yesilcay yapip oturacagim artik. Katlanmasi gereken camasir var. Bir yandan onu hallederim.

Back
X