- 4 Kasım 2018
- 26.910
- 110.807
- 598
E kuzum zor bir hastalik gecirdin. Yani normal. Covid olup zayiflayip iyilesince yemege vuran cok duydum.Sen aylardr benı bılıyosun asla saklamadım kacamagımda olsa. Ama ınan yapmıyorum kaçamak. Sımıt falan bıle yemıyorum kii bıraktıgımda ne guzel dusmustum 61 e nasıl mutlu olmustum. Suan ne oldu bılmıyorum ben paıkolojım ıyıce bozukdu sureklı karnıma falan ellıyorum azalmışmı gobegım dıye
Nıye bu kadar zor gıdıyor aon kılolar anlamıyorum. Ve üzülüyorum canım ya
Tabıkı burası olmasa amaan bugun ye gıtsın moduna gırıyoruz. Ama burası olunca elımız gtsede vıjdan ızın vermıyor takıma ıhaneg etmeye
Ben sızlerıde bosa uğraştırıyor gıbı hıssedıyorum seduş. Herkes ısınden zaman ayırıp burayla ılgılenıyor. Siz ekstra bıde bızi takıp edıyosunuz tablolar hazrlıyosunuz. Sonuc olmayınca ınan suclu hıssedıyorum kendımı
Diyorum Sana. AZ yiyorsun. Kan tahlili yaptir belki vitamin eksikligide var. Oda sebep oluyor kilo verememeye.
Sütlü kahveni 1 hafta icme bakalim fark olacak mi?
Benim göbek de cok kotu. Kilo verdim ama sanki o sezeryan gobegim duruyor hala. Sankisi yok. Duruyor hala.
Hep birlikte cozecegiz bunu.
Sen menu bildirimi yapiyor musun? Yapiyorsun. Elinden geleni de yapiyorsun. Kimsenin zamanini caldigin yok.
Uzme bakalim kendini