• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Merhaba hanımlar doktordan geldim.
Miyom. Polip. Yada rahimde ilgili bi sorun olabilir dedi. Muayene sonucunda miyom varmış ama cok kanama yapacak kadar büyük değilmiş. Bidaha ki muayene de rahimde parça alacakmış bakilcakmis. Bi de kan verdim tahlil için artık hepsine birden bakar.
kanama için bi ilaç verdi azaltması için en çok buna sevindim.

Hadi geçmiş olsun.. Ciddi birşey de yok çok şükür..

Kasım ayındaki halim ve bugünkü halim bugünkü giydiğim kot streçin acaba içine girebiliyor muydum o zamanlar 🤣🤣

Bayağı fark var ama ya 🤩
MaşaAllah, aynen devammm..

Leslieyi ektim bu sabah 🤭
Arada fırsat bulunca yaparım..
Açıkcası dün artı çıkmamın sıkıntısından bu sabah pek keyifli uyanmadım, spor yapmak da istemedi canım.. Şişkinliğim gitti mi gitmedi mi öğrenmek için az önce tartıldım, cumaya göre eksi bile gördüm keyfim yerine geldi :) Normalde bu kadar çabuk modum düşmez ama günlerdir aç yatıyorum, hiç kaçamak yapmadım, hareketimi çoğalttım, bunları artı olarak görünce düşdüm biraz..
Bende geçen hafta öyle olmuştum deli gibi spor yap aç yat 800 gr fazla gel acayip moralim bozulmuştu sonra kas yaptığıma karar verdik hep birlikte 😜😜 bu hafta yüzümü güldürecek gibi bakalım bugün tartılmadım süpriz olsun bana 😁😁

Ben adim fotomu yükledim ama hata olmuş sanırım neyse artık, puan hesaplamasına dahil olduğu için yüklüyorum. Screenshot_20210518-022946_Mi Fit.webp

Varyemez Varyemez abla maşallahın var çıtır olmuşsun 🌺
AppLesma AppLesma canım inşallah çabucak atlatırsın bezden de kurtulursun, regl uzun sürünce bile can sıkıcı seninki daha kötü Rabbim acil şifa versin💙

KumraL_KrakeR KumraL_KrakeR bi çıtır da sen misin acaba🧿🙈

Alys Alys başka bir çıtır da burada mıymıs 🧿💙

Merhabalar kizlarrr öldüm bittim bugün yeni girdim eve baya yoruldum arkadaşla pikniğe gittik çocukların peşine koştur derken perişan oldum🤭
AppLesma AppLesma geçmiş olsun canım
Ozzybal Ozzybal memleketime selam söyle yaa çok özledim
KumraL_KrakeR KumraL_KrakeR esim valla çıtır kızsın senin gibi olsam daha ne 🥰
Varyemez Varyemez abla harika görünüyorsun valla maşallah sana 🧿

Merhabalar kizlarrr öldüm bittim bugün yeni girdim eve baya yoruldum arkadaşla pikniğe gittik çocukların peşine koştur derken perişan oldum🤭
Evet sen kayseriliydin, simdi hatırladım😊 söylerim 🤭

Tabii ki Antep fıstığı ama ben yer fıstığını da severim. Her türlü güzel yani😍
Yerim seni ben 🤗🤗 😘😘😘😍😍
Hocam şahanesin 🤩🤩 çok güzel olmuş gerçekten müthiş değişim 😘😘
Değişmeyen tek şey " değişim" sözcüğünün yazılışı o nedenle hepimiz değişeceğiz hayırlısıyla 😍😘
Varyemez Varyemez değişimin süper, çok iyi görünüyorsun👏👏
Çok teşekküler canım 😍
Sağ salim varmana sevindim güzel vakit geçirmeniz dileğiyle...😘
Varyemez Varyemez abla maşallahın var çıtır olmuşsun 🌺
AppLesma AppLesma canım inşallah çabucak atlatırsın bezden de kurtulursun, regl uzun sürünce bile can sıkıcı seninki daha kötü Rabbim acil şifa versin💙

KumraL_KrakeR KumraL_KrakeR bi çıtır da sen misin acaba🧿🙈

Alys Alys başka bir çıtır da burada mıymıs 🧿💙
Çok teşekkür ederim canım 😍
Sağolasın Ayşecim 😍 sen de azimle çıktığın yolda hedefe hız kesmeden devam ediyorsun Rabbim bunun karşılığını gösterecektir eminim 👏

Yoook bence gayet güzel bir gün olmuş 😍 😍 😍

😋😋🤤 Güzelmiş bende bugün sakarsma bolca taze soğan doğradım🤤🤤🤤

Yaaa😢😢 bugün Nİye herkesin menüsünde kurufasulye var. İnşeAllah çarşamba günü bende yapıp 1 tabak yiyicem hemde soğan ve acı biberle😅😅😋😋🤤🤤 bu arada ne güzel bir menü olmuş böyle😍😍😍

Şahane adımlar 🤩🤩🤩sporda öyle bazen insan yemek istiyor yakınsa reglin normaldir canını bişeyler istemesi😌😌

Akşam menümüz neredeyse aynı 😂😂😍

Ne güzel bir menü olmuş kuşum 😍😍 yumurtayı akşam yiyince acayip tok tutuyormuş bugün test ettim onayladım 😜😜

🥰 🥰 🥰

Şahaneeeeeeee🤩🤩🤩🤩

Az olmamış mı kaptanım yemeğin🤔🤔

😍😍😍

Ayyy kuru fasulye burnumda tütüyor bu ara hep de detoksa denk geldi ne zman yapsam 😌😌 afiyet şifa olsun 😍 😍 adımlar şahane bu arada 🤩🤩

Afiyet olsun 😍 😍

🥰 🥰 🥰

Kaptanım coşmuşsun bugün MaşaAllah 😍 😍 Sporlar da ben bugün vasattım sporda işlerim vardı yapamadım bu sefer 😢

🥰 🥰 🥰

Şahane adımlar valla sınıfta kaldım ben bugün 🤭🤭 işlerim vardı spora çok zman ayıramadım ama takım almış başını gitmiş maşallah😍😍

Güzel yürümüşsün vallahi maşallah😍😍

Güzel menüde adımlarda😉 yaa benim canımda Bayadır kurufasulye istiyor nohutlu görünce yine aklıma geldi 😌 yarın da su orucu var yine sonraya kaldı 😒😒☺️

Şahane 😍 😍 😍

Menü de Sporlar da güzel fit tatlı olmuş tadı nasıldı 😍
Ben sütlü irmik tatlısını siliyorsan ona yakın bir tadı vardı tabi yulaf tadı da geliyordu. Yulaf lapası+sütlü irmik tatlısı pudingi😵😄🤣

Back
X