• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yanlışsam düzeltsinler ama kas öyle kolay oluşmaz, hele ki kadınlarda... erkek sporcular kaç kiloluk ağırlıklarla haftalarca çalışıyorlar da anca kas oluşuyor. Ki erkekler kaslanmaya daha meyilli kadınlara göre. Tartıdan bir gün önce ağır spor yapmazsan bence sıkıntı olmaz, kısır bi döngüye girmişsin çık ordan hemen😅🌺
şimdi anlamaya başladım tartıda arti çıkınca kasın şismiştir spordan dolayı diyorlar ya napcami şaşırdım birde yeniyim hemen cikayim ben o donguden:işsiz::işsiz::işsiz:

😂o daha yarısı bile değil kaptanım

Tolkien candır😍
Göbeğim var ya tayt biraz daha toparlıyor sadece pijamayla atsam daha net anlaşılır :KK53:

Ya kızlar ne güzel mesajlar yazmışsınız öyle utandım :p
Belim ince olduğu için çok kilolu görünmüyorum ama basen ve göbekte yağlanmam çok.Düzgün beslenme ve spor şart yani

lalegul52 lalegul52 kendini toparla canım böyle bir ortamı bulmuşken bu fırsatı kaçırma.Ben de çok ağır sporlar yapamıyorum ama kendimi şuna şartladım 10bin adım atmadan yatmak yok .En azından yakmam gerekn kaloriyi yakıp huzurlu uyuyorum
ya bi ev alma muhabbeti kredi çıkar çıkmaz derken biraz bunaldim o biraz etkiledi sanırım en ufak stres yemeğe itiyor can sikintisindan

Liseye başladığımda 43 kilo idim yatılı okulda 1 yılda 10 kilo almıştım gece yemeleri sayesinde

Evlenirken yaş 24 idi kilo 52 idi 🙂

Yaş 30 olduğunda 2 çocuk vardı kilo vermeye karar verdim 15 kilo verip 68 kilodan 53 kiloya düştüm

Epey yıllar böyle devam etti sonra bir rahatsızlık sebebiyle kilo almam gerekti ilaçlar kullanarak kilo aldım
Şimdi rahatsızlığım bitti kiloları vermeye karar verdim hayırlısı 🙂

Çok erken kapatmışsın günü ama çok sağlam yemişsin. Yok tutar muhtemelen onlar seni. Afiyet olsun.

Afiyet olsun canım. Menü ben spor güzel. 👍

Ben herkesten farklı bir şey diyeyim. Pekmezle yoğurt yenmez canım.pekmezin Demiri, yoğurdun kalsiyumu çöp oluyor. Aklında bulunsun.

Bittere niye yüz kapadın yahu? Afiyet olsun. Patates de olsa akşam yemeği de güzel. Ben o kadar katı değilim açıkçası. 👍
aaaa ben bilmiyordum şeker dusuklugumu belki sağlıklı bir şekilde atarim demistim :işsiz: :işsiz:

Liseye başladığımda 43 kilo idim yatılı okulda 1 yılda 10 kilo almıştım gece yemeleri sayesinde

Evlenirken yaş 24 idi kilo 52 idi 🙂

Yaş 30 olduğunda 2 çocuk vardı kilo vermeye karar verdim 15 kilo verip 68 kilodan 53 kiloya düştüm

Epey yıllar böyle devam etti sonra bir rahatsızlık sebebiyle kilo almam gerekti ilaçlar kullanarak kilo aldım
Şimdi rahatsızlığım bitti kiloları vermeye karar verdim hayırlısı 🙂
Cok sukur bitti😍 ne guzel bi yoldasin

Eki Görüntüle 2851673
Alys Alys kıskandım seni demişmiydim😂
Bende şu bacak aramdaki boşluğu görmek istiyorum artık.Yazın sürtüyor pişik oluyor:KK34:
Basenlerim incelse bide başka bişe istemicem söz🤣
👏👏👏👏 ust vucudun fazla degilmis 🤗
Youtubeda ic bacak videolari var.bazen popo bazen ic bacak calisiyorum pilates sirasinda.
Hahaha daha 3 veya 4 gun yaptim sanki standartimmis gibi konusuyorum 😂😂😂

O bacak arasi bosluk harika bir duygudur herhalde bende istiyorum 🤗

Kizlar yarin ki dans challenge nasil oluyor? Yani hafif , hizli?
Genelde ne yapiliyor?

Bende anlamadim. Hatta yapacagim isleri de yapamadim
Guya dip temizlik yapacaktim. Koltuk, hali, perde yikacaktim.
Gerci alti ustu 2 hali var evde. Biri sehbanin altinda biri cocuk odasinda 😹
Yarin de kosturmacali olacak.
Sabah cocuklari birakip test olacagiz. Kutuphaneye gitmem lazim onun icin. Ardindan temizlik ilaci aldim onlari almam gerek firmadan. Sonra esim ile disarida kahvalti yapacagiz. Derken cocuklarin saati gelir 🙄
17de spor var. Gitmeden yemegi hazirlamam lazim evdekilere
Oldumu yine aksam. Gün bitti
deme öyle benim totomdan yukarı çekemediğim pijamam üstümde sallanıyor şimdi
Bugün gelinimiz (kardeşimin eşi) bendeydi kendisi daha yeni çocuk doğurduğu halde 55 kilo :KK34:
Bugün o ne yediyse bende onu yedim acıktım şimdiden 😂😂
Geçicidir o, ben kızım 3 aylık bebeyken 51 kg dım
Sonra olanlar oldu
Kilo alasıcalar 😂😂😂
hatta löp löp yağ bağlayasıcalar 🤭

10.30: 2 yumurta, 50 gr dil peyniri,
minicik dilim avokado, bol yesillik,
1 dilim normal - 1 dilim eksi maya ekmek

Ara:1 kuru kayisi,1 ceviz,1 kare bitter

Ara:yogurtlu az haslanmis kabak

19.00:1,5 porsiyon kiymali patlican yemegi

2 lt su, 2 Turk kahvesi, 2 cay, 3 bitki cayi.

7000 adim:210 puan.

3,4 gundur vucudum yoruldu sporlardan ve 10 dk lik popo egzersizi o tatli agrilardan yapti o yuzden bugun dinlendim yarin devam inşallah.
Bugun aldigim kalori de her zamankinden yuksek oldu🤗, carsamba- persembe kalori azaltip aksamlari detoks yapabilirim Alys Alys

Eki Görüntüle 2852059

Menunu begendim.
Tek ekmekler sorun, onu da surekli yemiyorsun zaten.
Arada bir rutin disina cikmak her zaman iyidir.

Dinlenerek de iyi yapmissin.

Dans challenge icin de, ya ac muzigi dans et, ya da videolardan takip et. Bende dans geni olmadigi icin video acip takip etmeye çalışıyorum. Ama sen mezdeke falan mi yapiyordun aklimda oyle kalmis.

Menunu begendim.
Tek ekmekler sorun, onu da surekli yemiyorsun zaten.
Arada bir rutin disina cikmak her zaman iyidir.

Dinlenerek de iyi yapmissin.

Dans challenge icin de, ya ac muzigi dans et, ya da videolardan takip et. Bende dans geni olmadigi icin video acip takip etmeye çalışıyorum. Ama sen mezdeke falan mi yapiyordun aklimda oyle kalmis.
Son 2 gun sıkacagim.

Yarin işteyim ama dans etmeye calisacagim evde 😂😂😂

Bu arada Varyemez Varyemez senin menuleri yorumlayamiyorum, kasti degil ha😂😂😂
Ya anlayamiyorum az mi cok mu-iyi mi kotu mu falan, boş konusmayayim diyorum 🤗

Hadi geçmiş olsun.. Ciddi birşey de yok çok şükür..

Bayağı fark var ama ya 🤩
MaşaAllah, aynen devammm..

Varyemez Varyemez abla maşallahın var çıtır olmuşsun 🌺
AppLesma AppLesma canım inşallah çabucak atlatırsın bezden de kurtulursun, regl uzun sürünce bile can sıkıcı seninki daha kötü Rabbim acil şifa versin💙

@KumraL_KrakeR bi çıtır da sen misin acaba🧿🙈

Alys Alys başka bir çıtır da burada mıymıs 🧿💙

Merhabalar kizlarrr öldüm bittim bugün yeni girdim eve baya yoruldum arkadaşla pikniğe gittik çocukların peşine koştur derken perişan oldum🤭
AppLesma AppLesma geçmiş olsun canım
@Ozzybal memleketime selam söyle yaa çok özledim
@KumraL_KrakeR esim valla çıtır kızsın senin gibi olsam daha ne 🥰
Varyemez Varyemez abla harika görünüyorsun valla maşallah sana 🧿
Teşekkür ederim canlarım

Son 2 gun sıkacagim.

Yarin işteyim ama dans etmeye calisacagim evde 😂😂😂

Bu arada Varyemez Varyemez senin menuleri yorumlayamiyorum, kasti degil ha😂😂😂
Ya anlayamiyorum az mi cok mu-iyi mi kotu mu falan, boş konusmayayim diyorum 🤗

Meyve cok yiyorsun de 😂

Ben hep oyle yorumluyorum, Varyemez Varyemez de sen bana karisma diyo 😜

Back