- 7 Haziran 2011
- 21.761
- 33.180
- 798
Soyunmalı pişti miIyı geceler cağnımm kızlar ben yatıyorum demek ısterdım ama yatmıyorum yatamıyooorumm. Koca kişisiyle pişti oynıyakta yeneyım oyle yatayım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Soyunmalı pişti miIyı geceler cağnımm kızlar ben yatıyorum demek ısterdım ama yatmıyorum yatamıyooorumm. Koca kişisiyle pişti oynıyakta yeneyım oyle yatayım![]()
Anladım sanırım caponu diyonKızlar bir tane kadın var ya ha ha ha diye millete kızar gibi dans ederek göbek hareketi yaptırıyo ay çokta anlatmadım ama denk gelenler anlamıştır benideneyeniniz var mı onu
![]()
He o kazanırsa mutlu sonlu piştiSoyunmalı pişti mi![]()
![]()
Bu ara çok geziyomGeldin gittin hemencik..ihmal ediyorsun bu ara çok bizi olmuyor boyle![]()
Benim sayfamda da var görmezden geliyorum
adım fotoğrafını paylaşmamışsın13124 adım => 393,72 puan
38 dk Tanju minnoşu ==> 152 puan
300 merdiven ==> 90 puan
635,72 puan
CEYDOS @Suzan Avci
Yaşadığım yerde öyle bir sıçak varki insan hiç bir şey yiyemiyorHer zaman ki gibi çok dengeli bir menü
Menüyü okuyunca canım kıymalı yumurta çekti yarın sabah yapayımadımlar çok iyi, menü de gayet güzel
Canım benim çok az beslenmiyor musun?
su içmedin mi kuzucuğum13124 adım => 393,72 puan
38 dk Tanju minnoşu ==> 152 puan
300 merdiven ==> 90 puan
635,72 puan
CEYDOS @Suzan Avci
kız bende de çıkıyor o
Bugün yolculuk vardı o yüzden hiç giremedim gruba benden geçmiş yok maalesef bugün kaptanım@Suzan Avci ileAsi Matmazel geçmiş yapmayı seviyorlar
bu akşam uğrasınlar 6. takımı deşsinler biraz![]()
MenüSelammmm
Kahvalri
Sucuklu yumurta
2 dl ekmek
Peynir
Kasar
Domates salatalık
10 cig badem
5 zeytin
2 gibi cok acıktım
Minicik ekmekle 1 ince cecil peyniri yedim
Aksam
Firinda hindi patates sogan yaptim
1 tabak yedim patatesi azdi.
Salata
2.5.lt su
2 bardak cay
1 hc kahve
H3RA_
sedulu
Arrietty_
CEYDOS @Tavsannesi
32 bin adim 950 puan
180 dk tempolu yürüyüş 450 puan
60 dk yürüyüş 60 puan
Toplam 1460 puan..
Eki Görüntüle 2875985
Dedim ya okula yürüdüm geldim ustumu değiştirip yürüdüm...eve geldim herseyi yalandan doğrayıp attim fırına 1 saatte pisti 10 dk da yedim geri ciktimMenü
Kız o kadar adıma yemeği ne ara yedin![]()
nereye gittin kız ne kaçırdım tatildemisin yoksaBugün yolculuk vardı o yüzden hiç giremedim gruba benden geçmiş yok maalesef bugün kaptanım![]()
Bu ara sen de cok ihmal ettin bizi olmiyo boyleBugün yolculuk vardı o yüzden hiç giremedim gruba benden geçmiş yok maalesef bugün kaptanım![]()