- 4 Aralık 2017
- 2.472
- 9.071
- 108
- 36
Kilo vermede bebiş, alys hanımı ezici üstünlükle yendim ya ona diyoaedenli bizi gecmismi kizz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kilo vermede bebiş, alys hanımı ezici üstünlükle yendim ya ona diyoaedenli bizi gecmismi kizz
Kilo vermede bebiş, alys hanımı ezici üstünlükle yendim ya ona diyo![]()
Ahahaha ödemlerimle mutluyum, Cuma’ya kadar tabiBeni bireysel olarak gecmisligi var,
Ondan sonra da 3 kg odemi oldu nur topu gibi iste
Allahin sopasi yok![]()
Günaydın kızlar
Bugün zumba zumba zumba ohhh kahvaltıdan sonra açayım bir saatlik tanju üzerine de jj patlattım mı öğlene kadar oyalanırım.
Vücudum sıkılaşmaya başladı bu kadar adımdan sonra göbek eridi biraz daha. Yürüyüş gerçekten etkili sıkılaşma konusunda
Yaw He heeKilo degildir o odemdir odem, kilo olsa duramazsın![]()
Sen şimdi boşver salon kadını çizgini de neredesin sen ? De bakayım. Kaç gündür menü yaz git. Adım yarışlarına katılma ooohh ne güzel@Suzan Avciaedenli
Alys
esmeriiim @KumraL_KrakeR hep beni ihmal ediyorsunuz beeeeeeee
accık sevilmeye accık morale accık övülmeye accık pohpohlanmaya ihtiyacım vardıydı bu hafta
sağol kadını çizgimden çıkardınız beni beeeee
ben saksı değilim
Kilo verince boşlanıyor mu buralar Hani
N
Nalyeccc
eltinde geliyordu mesaj yazıp kayboldu ?Zenginin hali başka tabi ben anca scooterla giderim kaç gündür binmiyorum zaten yürüyeceğim diyeEridik bittik yeter da, cumartesi olsun daha da yurumeyecem, her yere ferrarimle gidicem![]()
Tempolu yürürken nasıl telefon bakıyorsun kızEsimin telefonundaki İnternete baglandim 5 lira borcunuz yüzünden internet alamadimyoldayim hadi iki sohbet edek
![]()
Dun kaldırımdan dusuyordumTempolu yürürken nasıl telefon bakıyorsun kız
Ben tempom düşmesin diye ellemem hiç müzik açarım en çılgınından hareketlisinden koşmaya yakın yürürüm hatta aralarda koşarım güzel nabız yükseltip yağ yakma odaklı giderim.
Aaa evet doktora gidecektin. Ankara girişinde indirsin seni eşin yaya olarak devam edersinDun kaldırımdan dusuyordum
Bizim stad bomboş oluyor..sağa sola seke seke yürüyorum benkosar adim yuruyemem de hızlı tempo iste..o yüzden elimde bakiyorum sık sık.
Yoldayim derken Ankara yolundayım simdi arabayla gidiyorum..yaya demistim ama kısmet olmadi![]()
Zenginin hali başka tabi ben anca scooterla giderim kaç gündür binmiyorum zaten yürüyeceğim diye
Seni görebilene maşallah nasıl övelim pohpohlayalım@Suzan Avciaedenli
Alys
esmeriiim @KumraL_KrakeR hep beni ihmal ediyorsunuz beeeeeeee
accık sevilmeye accık morale accık övülmeye accık pohpohlanmaya ihtiyacım vardıydı bu hafta
sağol kadını çizgimden çıkardınız beni beeeee
ben saksı değilim
Bende anca Feraye diye arkadaş bulursam onu satarımFerrarisini satan bilge olacaktim vazgectim![]()
Randevuya yetismemiz lazim ya simdi olmaz da dönüşte Boluda inerimAaa evet doktora gidecektin. Ankara girişinde indirsin seni eşin yaya olarak devam edersin![]()
Yarisss var diyom adim diyom kiz kac gundur ne diyom beeeeenaysunayy kuşum dün sen çağırınca geldi azimli Asi geçen Cuma ki kiloma inmişim çok şükür bebişim
![]()
hadi ozaman danssss
![]()