• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydın kızlar
Bugün zumba zumba zumba ohhh kahvaltıdan sonra açayım bir saatlik tanju üzerine de jj patlattım mı öğlene kadar oyalanırım.
Vücudum sıkılaşmaya başladı bu kadar adımdan sonra göbek eridi biraz daha. Yürüyüş gerçekten etkili sıkılaşma konusunda

Günaydın kızlar
Bugün zumba zumba zumba ohhh kahvaltıdan sonra açayım bir saatlik tanju üzerine de jj patlattım mı öğlene kadar oyalanırım.
Vücudum sıkılaşmaya başladı bu kadar adımdan sonra göbek eridi biraz daha. Yürüyüş gerçekten etkili sıkılaşma konusunda

Eridik bittik yeter da, cumartesi olsun daha da yurumeyecem, her yere ferrarimle gidicem 😅

Gunaydin kizlar
Bugun izin gunum 😂
Bol yurumezsem aysunayy aysunayy beni kovalar 🤔
Cocuklari yollayim az uzanip kalkacagim. Disarida islerim var zaten

@AKovser gecmis olsun canim
Iyi olda, geri gel.
Tabi demek yarin çalışacaksın kaptanim..belkim yürüyemezsin bugn 30 olur o :KK45:

@Suzan Avci aedenli aedenli Alys Alys esmeriiim esmeriiim @KumraL_KrakeR hep beni ihmal ediyorsunuz beeeeeeee🤬🤬 accık sevilmeye accık morale accık övülmeye accık pohpohlanmaya ihtiyacım vardıydı bu hafta👿👿 sağol kadını çizgimden çıkardınız beni beeeee 🤬🤬 ben saksı değilim
Sen şimdi boşver salon kadını çizgini de neredesin sen ? De bakayım. Kaç gündür menü yaz git. Adım yarışlarına katılma ooohh ne güzel :sopa:Kilo verince boşlanıyor mu buralar Hani N Nalyeccc eltinde geliyordu mesaj yazıp kayboldu ?

Esimin telefonundaki İnternete baglandim 5 lira borcunuz yüzünden internet alamadim:KK53:yoldayim hadi iki sohbet edek:KK53:
Tempolu yürürken nasıl telefon bakıyorsun kız :KK53:
Ben tempom düşmesin diye ellemem hiç müzik açarım en çılgınından hareketlisinden koşmaya yakın yürürüm hatta aralarda koşarım güzel nabız yükseltip yağ yakma odaklı giderim.

Tempolu yürürken nasıl telefon bakıyorsun kız :KK53:
Ben tempom düşmesin diye ellemem hiç müzik açarım en çılgınından hareketlisinden koşmaya yakın yürürüm hatta aralarda koşarım güzel nabız yükseltip yağ yakma odaklı giderim.
Dun kaldırımdan dusuyordum:KK53:
Bizim stad bomboş oluyor..sağa sola seke seke yürüyorum ben:KK45:kosar adim yuruyemem de hızlı tempo iste..o yüzden elimde bakiyorum sık sık.

Yoldayim derken Ankara yolundayım simdi arabayla gidiyorum..yaya demistim ama kısmet olmadi:KK53:

Dun kaldırımdan dusuyordum:KK53:
Bizim stad bomboş oluyor..sağa sola seke seke yürüyorum ben:KK45:kosar adim yuruyemem de hızlı tempo iste..o yüzden elimde bakiyorum sık sık.

Yoldayim derken Ankara yolundayım simdi arabayla gidiyorum..yaya demistim ama kısmet olmadi:KK53:
Aaa evet doktora gidecektin. Ankara girişinde indirsin seni eşin yaya olarak devam edersin :KK53:

Back
X