Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendini beğenmemeni beğenmedim
Cuma Zayıflama Yarışması - 4. Takım senin için aradım buldum.Yerim seni![]()
Memeli mi diyecek sabiye yazık gıOfffaysunayy Cocugun oldugunda benim adimi verecen len. Erkek olsada benim adimi vereceksin. Bu kiloyla bu kadar adim attiriyon ya
Carsiya gidem bari🖐 Adios bellas![]()
Ben bile durumu bilmiyorum.Hadi şimdi sıra sizde
ajanlık yap biraz ne durumdayız
ses etme fazla ayak ucunda yürü![]()
OhaCuma Zayıflama Yarışması - 4. Takım senin için aradım buldum.
Offfaysunayy Cocugun oldugunda benim adimi verecen len. Erkek olsada benim adimi vereceksin. Bu kiloyla bu kadar adim attiriyon ya
kırmızılı halime 3 kg var bekle vereyim öyle gelOhabi dk dibim düştü toplayıp geliyom
taş olmuşsun maşşşşaaallah
Cuma Zayıflama Yarışması - 4. Takım senin için aradım buldum.
Üç beş kilonun lafı mı olurkırmızılı halime 3 kg var bekle vereyim öyle gel
tabi tabi sahil fotosundan sonra ocak ayında takıma attım kendimi. senelik döngü işte.Farkk muhtesem oyle sabirli ve kararlisijnki az bile![]()
o başkası işte bende her yıl çıkıyor. sonra ilk fotoya dönüyorum.Üç beş kilonun lafı mı olur
Olum içinden başka biri çıkmış la![]()
Sagol bebisimHayirli olsun kuzumm![]()
Ben ajanlık edemiyomHadi şimdi sıra sizde
ajanlık yap biraz ne durumdayız
ses etme fazla ayak ucunda yürü![]()
Senin adın neydi kuzumOfffaysunayy Cocugun oldugunda benim adimi verecen len. Erkek olsada benim adimi vereceksin. Bu kiloyla bu kadar adim attiriyon ya
kuzum hesapladım da temmuzda olursa martta doğacak o çok nazlı olur ağlar falan sen şunu ağustosta yap nisanda doğsun mis gibi bahar çocuğu güçlü kararlı azıcık maymun iştahlı ama eğlenceli şahsına münhasır mükemmel ötesi bişey olsun işteSagol bebisim![]()
WauwwwwCuma Zayıflama Yarışması - 4. Takım senin için aradım buldum.
Senin agzini burnunu kirarim haMemeli mi diyecek sabiye yazık gı![]()
Hay ben seninSenin adın neydi kuzum
Niye öyle diyon ki 30 oldu mu onu de![]()
kuzum hesapladım da temmuzda olursa martta doğacak o çok nazlı olur ağlar falan sen şunu ağustosta yap nisanda doğsun mis gibi bahar çocuğu güçlü kararlı azıcık maymun iştahlı ama eğlenceli şahsına münhasır mükemmel ötesi bişey olsun işte
tabi tabi sahil fotosundan sonra ocak ayında takıma attım kendimi. senelik döngü işte.
Ondan 1 tane yaptimkuzum hesapladım da temmuzda olursa martta doğacak o çok nazlı olur ağlar falan sen şunu ağustosta yap nisanda doğsun mis gibi bahar çocuğu güçlü kararlı azıcık maymun iştahlı ama eğlenceli şahsına münhasır mükemmel ötesi bişey olsun işte