• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kuzum hesapladım da temmuzda olursa martta doğacak o çok nazlı olur ağlar falan sen şunu ağustosta yap nisanda doğsun mis gibi bahar çocuğu güçlü kararlı azıcık maymun iştahlı ama eğlenceli şahsına münhasır mükemmel ötesi bişey olsun işte

kuzum hesapladım da temmuzda olursa martta doğacak o çok nazlı olur ağlar falan sen şunu ağustosta yap nisanda doğsun mis gibi bahar çocuğu güçlü kararlı azıcık maymun iştahlı ama eğlenceli şahsına münhasır mükemmel ötesi bişey olsun işte

O zaman haziranda dogsun.
Alys ablasi gibi akli basinda bir ikizler olur 😍

Ondan 1 tane yaptim :KK45: canim insallah bi daha olur 🤩🤩 kizimi da ağustosta transfer etmislerdi tam bi koc :KK53: keske olsa da nisanda olsa..dogum günlerini birlestiririm bari:KK53:azcik masraflar azalir:KK53:

Back
X