bende bunlardan çok bebem. senelere yayılmış halde. ama ilk halimdende utanmıyordum. hamile misiniz diye soranlara ikinci çocuğumun gölgesini taşıyorum diyordum.Wauwwwwkiz bu nasil bir degisimmm
Senin agzini burnunu kirarim ha
Hay ben senin![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende bunlardan çok bebem. senelere yayılmış halde. ama ilk halimdende utanmıyordum. hamile misiniz diye soranlara ikinci çocuğumun gölgesini taşıyorum diyordum.Wauwwwwkiz bu nasil bir degisimmm
Senin agzini burnunu kirarim ha
Hay ben senin![]()
bizimkiler raporu sana da gönderirBen bile durumu bilmiyorum.![]()
Bu hesaplamaya ve tespitler 100puan veriyorum kesinlikle dinlemelisin aysunn ,martta cookk nazli nisandan her yere tirmanan kucuk maymuslarim varrkuzum hesapladım da temmuzda olursa martta doğacak o çok nazlı olur ağlar falan sen şunu ağustosta yap nisanda doğsun mis gibi bahar çocuğu güçlü kararlı azıcık maymun iştahlı ama eğlenceli şahsına münhasır mükemmel ötesi bişey olsun işte
İndim mi Kızılay'a bi daa inersen söyle ben de ineyimaltın defteri kızılay'a inince arayacağım senin için @KumraL_KrakeR
onlar tırmanıyorlarsa inmeyi de bilirler merak etme.Bu hesaplamaya ve tespitler 100puan veriyorum kesinlikle dinlemelisin aysunn ,martta cookk nazli nisandan her yere tirmanan kucuk maymuslarim varr![]()
Nisan da doğan var ben de bi tane tavsiye etmiyorum başka zaman doğurunkuzum hesapladım da temmuzda olursa martta doğacak o çok nazlı olur ağlar falan sen şunu ağustosta yap nisanda doğsun mis gibi bahar çocuğu güçlü kararlı azıcık maymun iştahlı ama eğlenceli şahsına münhasır mükemmel ötesi bişey olsun işte
Hiiiii fistik gibim olmuşun ceydosumEki Görüntüle 2587953 Eki Görüntüle 2587954
moral fotosu ekleyeyim hepimize sonra spora gideyim.ilk foto 2010 yılından ikinci foto ekim 2019 olabiliyor.
Karanfil de takkızıma bağlı romanı bitince gideceğim çağrı yaparım buradan.

Ben de de var bi tane cok tatli kiz oyle demeNisan da doğan var ben de bi tane tavsiye etmiyorum başka zaman doğurun![]()
onlar tırmanıyorlarsa inmeyi de bilirler merak etme.
Benimki olmamış mı diyorsunuz yaniBen de de var bi tane cok tatli kiz oyle deme![]()
Yüklemiştimkuzum foto nerde![]()
Pardon da adim yarisi isteyen kimdi
Hahahaha ikisi arasında gelebiliyorsan iyi, ya ilk fotoya dönüp öyle kalsano başkası işte bende her yıl çıkıyor. sonra ilk fotoya dönüyorum.![]()
Aynı bizkuzum hesapladım da temmuzda olursa martta doğacak o çok nazlı olur ağlar falan sen şunu ağustosta yap nisanda doğsun mis gibi bahar çocuğu güçlü kararlı azıcık maymun iştahlı ama eğlenceli şahsına münhasır mükemmel ötesi bişey olsun işte
Kıramaz ki kıramaz kiSenin agzini burnunu kirarim ha![]()
Sen koçlara laf mı ediyon bakimNisan da doğan var ben de bi tane tavsiye etmiyorum başka zaman doğurun![]()
Konuş kız kaptanımPardon da adim yarisi isteyen kimdi![]()
Olması gereken o, doğru yapıyorsun. Hayatta her zorlukla baş edebilmeyi öğrenmeli. Yanında olacağız illa ki ama ya olamazsak?Bu konuda azcik gaddarim galiba ,dussede düştüğü gibi kendi kalksin der bisey olmadigi surece hic kosmamm![]()
Bennn bizzPardon da adim yarisi isteyen kimdi![]()