- 4 Aralık 2017
- 2.472
- 9.071
- 108
- 36
Zuahahhahah nerden buluyonn gı bunları
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zuahahhahah nerden buluyonn gı bunları
Ehem eheeem
Yarın sanatsal bi çalışma yapayım da
Ona göre şiiiiiidelim şeyi![]()
Okşicen çarptıysa demek kiNe diyon![]()
şaka değil ha güneş çarpması yaşıyorum galiba.Olur. @aysunayy in sesi cikmadi![]()
Haydaşaka değil ha güneş çarpması yaşıyorum galiba.
kasket var kuzumda takınca iyice erkeğe dönüyorum o yüzden takmadım. hanım şapkalarımda nerede bilmiyorum taşındığımda tıktım bir yerlere. yaz aylarnı sevmediğimi söyledim mi?Hayda
Ceydosum kasket filan takaydin![]()
Soyledinkasket var kuzumda takınca iyice erkeğe dönüyorum o yüzden takmadım. hanım şapkalarımda nerede bilmiyorum taşındığımda tıktım bir yerlere. yaz aylarnı sevmediğimi söyledim mi?
Amaaaaannnn güneşte mi çıktın kız ayyy tühşaka değil ha güneş çarpması yaşıyorum galiba.
güneşin çekildiği saatlerde çıktım ama gene de sıcak fena yaptı.Amaaaaannnn güneşte mi çıktın kız ayyy tüh![]()
Üzüldüm yaaa ne iyi gelir kigüneşin çekildiği saatlerde çıktım ama gene de sıcak fena yaptı.
duş alacağım bakalım belki toparlarım azıcık. yarında var kargom hangi saat çıksam diye düşünmekteyim.Üzüldüm yaaa ne iyi gelir ki![]()
İnşallah iyi gelir canım, sabah erken diyeceğim de sen gececisin. Eşin alsın kargoyu olmaz mı?duş alacağım bakalım belki toparlarım azıcık. yarında var kargom hangi saat çıksam diye düşünmekteyim.
imkansız canım mesaiye 9 da başlıyor akşam 19:30 belki daha uzun işyerinde oluyor. zaten maksat benim yürümem yoksa eve teslim yaptırırdımİnşallah iyi gelir canım, sabah erken diyeceğim de sen gececisin. Eşin alsın kargoyu olmaz mı?
Kızzz senın artı noldu gıttımıEhem eheeem
Yarın sanatsal bi çalışma yapayım da
Ona göre şiiiiiidelim şeyi![]()
Öyle biliyorum da sıcakta çıkma dediydim, erken uyu erken uyan o zamanimkansız canım mesaiye 9 da başlıyor akşam 19:30 belki daha uzun işyerinde oluyor. zaten maksat benim yürümem yoksa eve teslim yaptırırdım
Son kozlarımı oynuyorumKızzz senın artı noldu gıttımı
fairy tüm yağları yok ediyormuş. 1 şişe al devir ertesin gün ne yağ kalır ne de bağırsakta atık.Son kozlarımı oynuyorumWC sorunu işi bozuyor
Yarın akşam sabun mu denesem![]()
![]()
![]()