• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ne Niyetle aldin 😂?
Yumurta pudding ve Firinda guzel bir yumurta tatlisi icin kullandim. Firindan cikinca yine ustune mascarpone ekleniyordu :kk77:
Ikisidede yumurta tadi gelmiyoe
CEYDOS CEYDOS pudding i denedi

Tamamen fikirsiz olarak aldim.
Indirimdeydi, aha dedim kaptan yiyor kesin sagliklidir alayim dedim 🤣

Bu hafta seni begendim demistim, geri alicam begenimi 😀 guzel menu aslinda ama senin icin yetersiz. Hem sporun fazla, hem reglsin, hem tedavin var. Salata olmali. Bitter de gun icinde guzel gidermis 👍
Canim salata yapacak vaktim yoktu..ya da soyle söyleyeyim yapacak enerjim yoktu...bitteri yedim bu arada :KK53: Yürüyüşten gelirken de kara dut ağacı var bizim bahçede baktim cocuklar dalmış bi tane yeyim mi dedim..sanirim 41 tane yemisimdir:KK53::KK70:

Ketojenigi guzel surdurdun 😍
Migrenin sIk tutarmi?
Ketojenik de sebep olabilir, aliskin olmayinca. Sonra düzenliyor.
Cumartesi gününe saklaya bilirsin ödülu. Pazari kazasiz gecir 🤭
Evet bu kadarını bende beklemiyordum doğrusu😊 ketojenik diyet sebep oluyormuş ne yazikki regl dönemi öncesi kesin tutar😞ama daha var neyseki😊

Sanırım daha yeniyim diye
Diger menuleri okuyup yorumlamaya calis.

Bir de arada kendinden bahset, nasilsin nasil hissediyorsun. Yaptigin diyet tarzindan memnun musun, degisiklik yapacak misin gibi.
Yanlış yorum yapmaktan korkuyorum sanirim.
Ama daha aktif olmaya çalışırım.
Aslında çok konuşan biriyim genel olarak ama zamanla alışırım her halde.
Iyi aksamlar ☺️
Su miktarin 2,5 alti ise uzgun surat yapiyor genelde
2.5 litrede fazla içemiyorum nasil içe biliyorsunuz 3-4 litre banada ogretsenize.

Ne Niyetle aldin 😂?
Yumurta pudding ve Firinda guzel bir yumurta tatlisi icin kullandim. Firindan cikinca yine ustune mascarpone ekleniyordu :kk77:
Ikisidede yumurta tadi gelmiyoe
CEYDOS CEYDOS pudding i denedi
peynirim bitti . unuttum. yarın yine teslim noktasından almam gereken kargom var onu almaya gittiğimde alayım. yarın zaten ziyafet çekeceğim.

Sanırım daha yeniyim diye

Yanlış yorum yapmaktan korkuyorum sanirim.
Ama daha aktif olmaya çalışırım.
Aslında çok konuşan biriyim genel olarak ama zamanla alışırım her halde.

2.5 litrede fazla içemiyorum nasil içe biliyorsunuz 3-4 litre banada ogretsenize.

Ben de hava sicak degilse icemem su.
Ancak salatalik gibi limon gibi seyler atarsam icine o zaman fazla iciyorum.

Yanlis yorum bagdattan doner, sorun degil, birbirimizi duzeltiriz.

Back
X