- 22 Ekim 2020
- 7.680
- 25.161
- 498
Kuzumm bence bu yarislar bitsin kaptanlara sor. Beraber bi plan yapin. Kilon yok. BenceKim ihmal edıyor kız senı kıyamam sana ben
Valla öyleyim ğlates topunda oturuyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzumm bence bu yarislar bitsin kaptanlara sor. Beraber bi plan yapin. Kilon yok. BenceKim ihmal edıyor kız senı kıyamam sana ben
Valla öyleyim ğlates topunda oturuyorum![]()
Çarşamba filan gidecekler ama pazartesi çalışcam Ozaman mesai saatlerimde rahatça girerimWauwww harikasin be bebisimmisafirlerin yolladiktan sonra benimle ilgilen. Herkes beni ihmal ediyor
![]()
Bak işte iyice kamciliyon beni o yarıştığımiz hafta sen benden fazla verip yendin ya beni öbür hafta baktım Bn senden fazla vermiştim şuan tam kaç gramdi hatırlamıyorum ama hatta içimden dedim keşke bu haftada yarissaydık ben kazanirmjsimHehh soylee. Oyle herkes tek takilcaksa niye bu takimlar var kiz. Hepimiz birbirimiz icin savasiyoz. Motive oluyozklana katil seni bidaha yenem la. Cok guzeldi
![]()
Ben sabah baktim. Sok oldum. Tartiyi odanin her kosesinde denedim ve dogruydu. Ucarak calistim bugunÇarşamba filan gidecekler ama pazartesi çalışcam Ozaman mesai saatlerimde rahatça girerim
Ee yarın kaç bekliyorsun tartıda ben 87 li bişiler görür müyüm diye düşünüp çok heyecanlanıyorum![]()
Benim cevabi bekleme biliyorsun beni gazla calisiyorBak işte iyice kamciliyon beni o yarıştığımiz hafta sen benden fazla verip yendin ya beni öbür hafta baktım Bn senden fazla vermiştim şuan tam kaç gramdi hatırlamıyorum ama hatta içimden dedim keşke bu haftada yarissaydık ben kazanirmjsimyarın tekrar katılırım inşallah klanlara ozmn yarışalım arkadaşım güzel olur rekabet motivasyon
![]()
Benim cevabi bekleme biliyorsun beni gazla calisiyorbakalim bu hafta kim yenecek
![]()
Yeme de yarismicaz kizzz. Ben tup mideliyim deliTmdir sabah tartilalim bklm hayırlısıyla eksi görelim ikimizde sonra başlasın güzel yarış ama sen önceden bana ne yiceni yaz Bn senden daha az yiyim sende çok az yiyon ya
![]()
Oh maşallah senin sporları filan görünce dedim bu hafta aşık atamam ben bu hatunla ama en azından boğazımı tutamBen sabah baktim. Sok oldum. Tartiyi odanin her kosesinde denedim ve dogruydu. Ucarak calistim bugun![]()
Valla 87 olursan hic sasirmam. Cok iyi gidiyon sporunda oyle
Yarin olaydi yaaaa![]()
Viyyyyhh esahha miYeme de yarismicaz kizzz. Ben tup mideliyim deli![]()
Ben zayiflayim gorun beniOh maşallah senin sporları filan görünce dedim bu hafta aşık atamam ben bu hatunla ama en azından boğazımı tutamhadi bakalım incecük olacağuk sonra bizde atarız seksülü bacaklı fotolar
![]()
Yuzdeye bakiliyo. Oyuzden no problemooViyyyyhh esahha miAllahim nire gidem beeen
![]()
VallahakiBen zayiflayim gorun beni![]()
Atarsin tabi kizz. Kim tutacak bizi![]()
Korumaya gecme anlamındamı dıyosunKuzumm bence bu yarislar bitsin kaptanlara sor. Beraber bi plan yapin. Kilon yok. Bencesedulu sana guzel yardim eder
Iyi geceler kuzucukVallahakibebüşüm gözlerim kapanıyor benim uyuyayım da eksilerim artsın sabaha görüşürüz iyi geceler
![]()
Ah hem de ne zormuş her şeye hayır demesi beni mahvediyor. Oyun hamuru istiyor sonra bir şeye kızıyor hadi hamur alalım diyorum hayiiirrrr diye inliyor. Yahu isteyen sendin hayır diyen yine senOy kaptanım yaa durum bıldırıp gıdıyor kıyamam kalamıyor bıle yogunluktan. 3 yas zOooor![]()
Tek uykuya düşünce ilk başta farklı geliyor ama rutin oluşturursan daha kolay olur. Ben mesela sabah 8 gibi uyanırsa 13 ya da en geç 14 te uykuya yatırırım bir saat uyur aralıksız ya da bir buçuk saat. Akşam uykusu içinde ortalama 6 saat uyanık kalmış olur. Uyanık kalma süresine göre rutin yapıyorum ben öyle kolay olduEvet ben de farkındayım elimden geleni yapmaya çalışıyorum ama işte kızımın dişleri çok zorluyor. Normalde 2 uyku yaparken tek uykuya düştü. Bu da dolayısıyla etkiliyor beni. Bugün aldım onu da çıktım mesela 9 bin adımda dönmek zorunda kaldım eve durmayınca. İnşallah haftaya daha aktif olacağım. Bir de bu sürpriz regl yüzünden çok şiş hissediyorum kendimi, bu yüzden de hiç motive olamıyorum açıkcası. Bitmedi gitti o da lanet aha böyle bekliyorum bitmesini
Valla yukarda yazdım sıkıntılarımı canımhadi beni alışverişe çıkar motive olayım
![]()
Kiloni verdin. Sekillen diye belkiKorumaya gecme anlamındamı dıyosun
Evet yavrum senin en büyük onceligin koruma ve sıkılaşma olmalı.Korumaya gecme anlamındamı dıyosun