• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Wauwww harikasin be bebisim😍😍 misafirlerin yolladiktan sonra benimle ilgilen. Herkes beni ihmal ediyor🥺🤣🤣🤣
Çarşamba filan gidecekler ama pazartesi çalışcam Ozaman mesai saatlerimde rahatça girerim 🤭
Ee yarın kaç bekliyorsun tartıda ben 87 li bişiler görür müyüm diye düşünüp çok heyecanlanıyorum 🤓

Hehh soylee. Oyle herkes tek takilcaksa niye bu takimlar var kiz. Hepimiz birbirimiz icin savasiyoz. Motive oluyoz😍 klana katil seni bidaha yenem la. Cok guzeldi🤣🤣
Bak işte iyice kamciliyon beni o yarıştığımiz hafta sen benden fazla verip yendin ya beni öbür hafta baktım Bn senden fazla vermiştim şuan tam kaç gramdi hatırlamıyorum ama hatta içimden dedim keşke bu haftada yarissaydık ben kazanirmjsim😂😂yarın tekrar katılırım inşallah klanlara ozmn yarışalım arkadaşım güzel olur rekabet motivasyon 👌

Çarşamba filan gidecekler ama pazartesi çalışcam Ozaman mesai saatlerimde rahatça girerim 🤭
Ee yarın kaç bekliyorsun tartıda ben 87 li bişiler görür müyüm diye düşünüp çok heyecanlanıyorum 🤓
Ben sabah baktim. Sok oldum. Tartiyi odanin her kosesinde denedim ve dogruydu. Ucarak calistim bugun🤣
Valla 87 olursan hic sasirmam. Cok iyi gidiyon sporunda oyle😍
Yarin olaydi yaaaa🤣

Bak işte iyice kamciliyon beni o yarıştığımiz hafta sen benden fazla verip yendin ya beni öbür hafta baktım Bn senden fazla vermiştim şuan tam kaç gramdi hatırlamıyorum ama hatta içimden dedim keşke bu haftada yarissaydık ben kazanirmjsim😂😂yarın tekrar katılırım inşallah klanlara ozmn yarışalım arkadaşım güzel olur rekabet motivasyon 👌
Benim cevabi bekleme biliyorsun beni gazla calisiyor🤣 bakalim bu hafta kim yenecek🤣

Ben sabah baktim. Sok oldum. Tartiyi odanin her kosesinde denedim ve dogruydu. Ucarak calistim bugun🤣
Valla 87 olursan hic sasirmam. Cok iyi gidiyon sporunda oyle😍
Yarin olaydi yaaaa🤣
Oh maşallah senin sporları filan görünce dedim bu hafta aşık atamam ben bu hatunla ama en azından boğazımı tutam 😃 hadi bakalım incecük olacağuk sonra bizde atarız seksülü bacaklı fotolar 😁😁

Oy kaptanım yaa durum bıldırıp gıdıyor kıyamam kalamıyor bıle yogunluktan. 3 yas zOooor🙄
Ah hem de ne zormuş her şeye hayır demesi beni mahvediyor. Oyun hamuru istiyor sonra bir şeye kızıyor hadi hamur alalım diyorum hayiiirrrr diye inliyor. Yahu isteyen sendin hayır diyen yine sen 😀
Evet ben de farkındayım elimden geleni yapmaya çalışıyorum ama işte kızımın dişleri çok zorluyor. Normalde 2 uyku yaparken tek uykuya düştü. Bu da dolayısıyla etkiliyor beni. Bugün aldım onu da çıktım mesela 9 bin adımda dönmek zorunda kaldım eve durmayınca. İnşallah haftaya daha aktif olacağım. Bir de bu sürpriz regl yüzünden çok şiş hissediyorum kendimi, bu yüzden de hiç motive olamıyorum açıkcası. Bitmedi gitti o da lanet aha böyle bekliyorum bitmesini :işsiz:

Valla yukarda yazdım sıkıntılarımı canım 😅 hadi beni alışverişe çıkar motive olayım 😂
Tek uykuya düşünce ilk başta farklı geliyor ama rutin oluşturursan daha kolay olur. Ben mesela sabah 8 gibi uyanırsa 13 ya da en geç 14 te uykuya yatırırım bir saat uyur aralıksız ya da bir buçuk saat. Akşam uykusu içinde ortalama 6 saat uyanık kalmış olur. Uyanık kalma süresine göre rutin yapıyorum ben öyle kolay oldu

Back
X