Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar ufakta olsa artıyım, çok üzgünüm... Ama değilim aslında...
Wc problemini çözemiyorum. Atak evresini atlatamadım bu defa...
Sanırım yine doktora gitmem gerekecek.
Bu tartı bizim tartılarda sabit oluyorKızlar ufakta olsa artıyım, çok üzgünüm... Ama değilim aslında...
Yaşamayan bilmez valla rahat 1 kilo farkediyor bende zararlı caylardan içmeyeyim dedim tedavi sırasında..Ama tık yok 3 4 gun olduKızlar ufakta olsa artıyım, çok üzgünüm... Ama değilim aslında...
şu temiz pak yontemi deneseydim keskeKızlar ufakta olsa artıyım, çok üzgünüm... Ama değilim aslında...
Ladym süpersin 54 görmüşsünArrietty_ @sedulu
H3RA_
CEYDOS
Gecen hafta 55.2
Bu hafta 54.5
Fark 0.7
Yuzde 1.268
Haftaya hedef 54.5 (bu hafta rest yapicam)
Klan savasi hayir
Eki Görüntüle 2877530
Ladym süpersin 54 görmüşsün![]()
Yaşamayan bilmez valla rahat 1 kilo farkediyor bende zararlı caylardan içmeyeyim dedim tedavi sırasında..Ama tık yok 3 4 gun olduşu temiz pak yontemi deneseydim keske
![]()
Yaşamayan bilmez valla rahat 1 kilo farkediyor bende zararlı caylardan içmeyeyim dedim tedavi sırasında..Ama tık yok 3 4 gun olduşu temiz pak yontemi deneseydim keske
![]()
Gecen hafta 67.8
Bu hafta 67.6
200 gr.
Haftasonu cildirmanin ceremesi butun hafta ici iyiydim ama ancak 200 gr oldu sonuc.
Eki Görüntüle 2877534
Regl oldum bi de sorma gerginligimi :)stres de etkiler cok,
bu hafta baya gergindir, is cocuklar falan derken, zamanla oturacak duzenin, relax olmaya calis.
Hedef yazmamissin.
Regl oldum bi de sorma gerginligimi :)
ADoktor bu neeee :)))
Tek kelimeyle harikasın... Ne yaptıysan aynen devam
Bu kadar az kiloya güzel sonuç. Kelebek senin bir fotoğrafını görmeyi isterim.
Bence gerçekten kilo problemin yok.
Bölgesel sıkıntıların varsa yine oraya yönelik spor tavsiye edeceğim...
artıyım demiştin dün gitmiş ne güzel
Kızlar ne güzel eksiler almışsınız, harikasınız![]()
En kısa zamanda atacağım sana özel resim. Kendimi beğenmiyorum yaw. Çocuk doğurmadan önceki halimi özlüyorum. Zayıflık insanı genç gösteriyor.Bu kadar az kiloya güzel sonuç. Kelebek senin bir fotoğrafını görmeyi isterim.
Bence gerçekten kilo problemin yok.
Bölgesel sıkıntıların varsa yine oraya yönelik spor tavsiye edeceğim..
Pandemi olmasa spor salonuna gidecektim. Kendim spor yapamıyorum. Motive olamıyorum..Bence kilo vermeye odaklanma yerine kilo kontrol ve sıkılaşma denemelisin. Bu aralıkta hep 100 gr 200 gr gibi gitmeye başlıyor.
Rest gunu ne olaki bacim 1 gun yeter mi 3 gun yapayimsayende biz verdik sen veremedin mi
bir de rest gunu yapip sonrasinda tartil, 43 bin adim attiktan sonra sismissindir illa ki.