• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Doktor bu neeee :)))
Tek kelimeyle harikasın... Ne yaptıysan aynen devam :halay::halay:

:KK9:

Bu kadar az kiloya güzel sonuç. Kelebek senin bir fotoğrafını görmeyi isterim.
Bence gerçekten kilo problemin yok.
Bölgesel sıkıntıların varsa yine oraya yönelik spor tavsiye edeceğim...

artıyım demiştin dün gitmiş ne güzel :KK9:

:KK9::halay:

Kızlar ne güzel eksiler almışsınız, harikasınız :KK9:
Sayenizde :cool:

-700 gordum tebrik ederim canim ,alinti gitmis ilac donemindesin zaten zararli hicbirsey deneme bolbolsalata protein ye bebegin hepsinden daha önemli ❤
Cok teşekkür ederim canım haklısın...🤩 iste içmedim aklima cok geldi elim gitti geldi ama içemedim :olamaz: deyox ta yapamadim cok zordayim:KK70:

Gunaydinn :rolleyes:
Gecen hafta: 111,8
Bugun: 107,5
Fark: 4,3
Yuzde:3,8
Klan: Evet

Arrietty_ Arrietty_ @sedulu H3RA_ H3RA_ CEYDOS CEYDOS

@Akrrep
:KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:
Ben dün o yüzden asılmadım nasılsa takdir yok
Emeğe saygı da yok
Aysun için yürüdük kaç gündür ama insanlara yaranamıyon bacım
Bugün okula toplu taşımayla gidecem işte hıh aysunayy aysunayy :63: :63:
bebeğim hiç takdir etmez miyiz aşk olsun .hepinizle ayrı ayrı gurur duyuyoruz biz. başardığımız çok büyük işler var hep birlikte
Anaam gene basladi tripcanlar
Bende yari yolu araba ile geldim ise 😂😂
Trip attigimdan degil 😁
Ay bu kizlar cok fena CEYDOS CEYDOS
trip atacak halim yok araba kocamda ben yürüyerek çarşıya gittim alışverişimi hallettim bir taraflarımdan terler süzüldü sabah sabah dünya adım biriktirdim.

aysunayy aysunayy @Lusi H3RA_ H3RA_ hedef koymamissiniz kizlar.

aysunayy ozellikle sen hedef koy ve onu yakalayinca da sevin lutfen, ay 3 kilo neden gitmedi diye uzulme :duduk:
Tamam canim..Benim simdi odak noktam tamamen hastane tedaviye yönelir rahatlar takimda biraz :işsiz: kucuk hedefler koyacağım..

Ben tamda tedavinin bu asamalarinda kilo almaya başlıyordum stresten kendimi kaybettiğim için gecenkinde 8 kilo kadar aldim 72 ile başlamıştım 80 e kadar ciktim iste en sonda 81 i gordum...

O yuzden takimdan uzak kalmak istemiyorum ozellikle... o yuzden üzülmem merak etme hatta sevinirim azcik bile versem :KK60:

Kızlar ufakta olsa artıyım, çok üzgünüm... Ama değilim aslında...
Wc problemini çözemiyorum. Atak evresini atlatamadım bu defa...
Sanırım yine doktora gitmem gerekecek.
Kaptanım 4 günlük wc problemi sonrası ilaç içtim yine tartıya yansımasını diye şuanlık çözdüm ama bakalım bundan sonraki sonuç nasıl olacak magnezyum ve keçiboynuzu ununu denicem eve geçince

Ah hem de ne zormuş her şeye hayır demesi beni mahvediyor. Oyun hamuru istiyor sonra bir şeye kızıyor hadi hamur alalım diyorum hayiiirrrr diye inliyor. Yahu isteyen sendin hayır diyen yine sen 😀

Tek uykuya düşünce ilk başta farklı geliyor ama rutin oluşturursan daha kolay olur. Ben mesela sabah 8 gibi uyanırsa 13 ya da en geç 14 te uykuya yatırırım bir saat uyur aralıksız ya da bir buçuk saat. Akşam uykusu içinde ortalama 6 saat uyanık kalmış olur. Uyanık kalma süresine göre rutin yapıyorum ben öyle kolay oldu
Evet şimdi alışma evresindeyiz işte ama uyku saatide birbirini tutmuyor ki… dur bakalım çözücem az kaldı 😅
Oooo haftanın birincisi olacak gibisin tüm takımlar içinde. Tebrik ederim.

Çok güzel sonuç bir haftada tebrik ederim.

Bence kilo vermeye odaklanma yerine kilo kontrol ve sıkılaşma denemelisin. Bu aralıkta hep 100 gr 200 gr gibi gitmeye başlıyor.

Tebrik ederim.

Hareketlenme olmuş biraz kilo vermede ama yine söylüyorum senin hedefin sıkılaşma olmalı

Vay tebrik ederim güzel sonuçlanmış bu hafta senin için. Günleri karıştırıp ödülü geç yapmana rağmen iyi sonuç çıkardın.

Suyu biraz daha artırsan bir de hareketi 200 gr daha eksi gelebilirdin. Yine de güzel bir sonuç ama metabolizman iyi çalışıyor hazır verimli gidiyorken bol bol su tüket canım. Diyete başladığından beri hızla ilerliyorsun.
Bence de daha eksi çıkabilirdim. Bu hafta çıkıcağım ama azimliyim ✌️
Diğer grup arkadaşlarımın yanında az adım attım aslında bizim grup biraz geri kaldı.Sağlık olsun geçmiş olsun Karpuzuncekirdegi Karpuzuncekirdegi

Buyrun benim :süslü:

İyi tatiller canım keyfin bol olsun..

Internetim yuklendi...cikamadim ya kiz yürüyüşe bi haller oldu bana :KK53: baskul yüzümü güldürmedi ayrica da yarin gene Ankaraya yola cikicaz omuzlarim dustu yeminle:110:

aysunayy aysunayy senin mesaj kaydı biraz 😂😂noldu anlamadım
-700 de az bi rakam değil yapman guzum
Belki bu yürüdüklerin haftaya etki edecek ya da sıkılaştın ne biliyon da üzülüyorsun..
Bu hafta grubun adım birincisi sensin bu seni mutlu etmeli.Bak ben klan birinci olunca nasıl mutlu oldum :KK53:
Sağol canım 🥰

artı degıl bu sabıt kalmıssın kaptan moral bozma. Iyıce azaldı kılon ya gram gram gıdıyor yada sabıt cok normal bence.

Vay anasını havan batsın asiii🤣
Batmasın kuzu💃💃 beni sevin beni övün bana eşşşekk kadar madalya takın😂 bu hafta pazartesiden beri tam tamına 3.30 kilo veren bir Asi var Hemide tatilde

Gunaydinn :rolleyes:
Gecen hafta: 111,8
Bugun: 107,5
Fark: 4,3
Yuzde:3,8
Klan: Evet

@Akrrep
Heytt be kuzummm şahanesin valla koccaman bir öpücük attıım alnına buralardan 💋💋💋💋
Cuma: 71.4
Bugun: 71.00
Fark: 0.4
Yuzde: 0.56
Gelecek hafta hedef: 70.6
Klan savaslari: hayirEki Görüntüle 2877441

Gecen hafta 58,450
Bu cuma. 58,05
Fark. -400
Yüzde 0,68
Haftaya hedef 57,7

En Büyük TÜRKİYEGünaydınn

Geçen hafta:68.8
Bu hafta:68.0
Fark:-800
Yüzde:1.162
Haftaya hedef:67.5
Klan Savaşları:Evet

@sedulu Arrietty_ Arrietty_ CEYDOS CEYDOS H3RA_ H3RA_

Günaydın ☀️
Geçen hafta: 54,40
Bu hafta:54,10
Fark: 0,3
Yüzde: 0,55
Gelecek hafta için hedef kilo: 53,5
Klan evet 👍
@sedulu Arrietty_ Arrietty_ CEYDOS CEYDOS H3RA_ H3RA_
Eki Görüntüle 2877450

selamlar (hem menü hem de psikolojik olarak kötü bir haftaydı her gün spor yapmama rağmen artıdan kaçamadım)
geçen hafta: 59,3
bugün: 59,6
fark : -300 gr
yüzde : -0,51
haftaya hedef :59,0
klan savaşı : hayır :KK200:
Eki Görüntüle 2877479

Canim sıkkın o kadar yürümeye az gitmis...:işsiz:
Adetliyim
Hormon ilaçlarına basladim
Detox yapmadım
Mushil cayi içmedim kabizim
Bunlar bahanelerim etkisi ne kadardır bilmiyorum:KK53:
Pazartrsi +600 de idim onu da vermişim gerci 1.3 olmus oluyo ama bu bizi ilgilendiriyor mu hayir:KK53:

Geçen hafta 69.7
Bu hafta 69
Fark 700 gr
Yüzde 1.004
H3RA_ H3RA_ @sedulu Arrietty_ Arrietty_ CEYDOS CEYDOS

Eki Görüntüle 2877490

Gecen cuma 68.10
Bu cuma 67.60
Fark 500
Yuzde 0.73
H3RA_ H3RA_
Arrietty_ Arrietty_
@sedulu
CEYDOS CEYDOS

Günaydın Balsuratlar :KK200:

Geçen hafta :66
Bu hafta : 65.7
Giden 0.3
Yüzde : % 0.45
Klan savaşları : evet

Tekrar merhaba
Geçen cuma =72.2
Bugun=71.0
Fark=1.2
Hedef=70.5
Klan savasina=evetEki Görüntüle 2877502

selamlar :)

mutlu bir cumaya merhaba diyorum :KK75:

Geçen hafta: 89,1
Bu hafta: 87,7
Fark: 1,4
Yüzde:1,57
Pazartesi hedef 87,5
Cuma hedef 87
klan savaşlarına katılıyorum

Eki Görüntüle 2877505

Kızlar selam
Geçen haftaki kilom 63.4
Bu hafta 62.9
Fark 0.5
Haftaya hedef 62.5
Klan hayır
Arrietty_ Arrietty_ CEYDOS CEYDOS
Eki Görüntüle 2877511

Geçen hafta 68.3
Bu hafta 68.3
Fark 0
Hedef 67.5
Arrietty_ Arrietty_ @sedulu

Gecen hafta 55.2
Bu hafta 54.5
Fark 0.7
Yuzde 1.268

Haftaya hedef 54.5 (bu hafta rest yapicam)

Klan savasi hayir

Eki Görüntüle 2877530
Kızlar hepinizi tebrik ederim şahaneydiniz hem adımlar hem eksiler de her hafta böyle olsun 😍 😍 😍

aysunayy aysunayy kuşum şahane adımların vardı bu hafta oda sana incelme olarak dönecek bence bu haftaki ekside güzel ama sana yetmiyor ki kuzu 😂😂 stres yapma kaslandın bence bu kadar yürümeye ölçüm al bak anlarsın ne kadar incelediğini

olcumumuz geldi zaten dimi, haftaya cuma aliriz, hadi bakalim :KK30:

Kaptanım 4 günlük wc problemi sonrası ilaç içtim yine tartıya yansımasını diye şuanlık çözdüm ama bakalım bundan sonraki sonuç nasıl olacak magnezyum ve keçiboynuzu ununu denicem eve geçince
benim ameliyat olmam lazım canım
doktor bu ilaçlarlada çözülmezse ameliyat demişti
hem taşınma işleri hem kızımın sınavını derken erteledim şu zamana kadar

Back
X