• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bu bacak ne zaman geçer ki?
Eskiden cooook eskiden, antremanda aynı yerden sakatlanmıştim, 1.5 ayda ufak ufak spora dönmüştüm. Ama tabi ki gençlik vardı. 🤦
Dr 1.5 ayda yürüyüş yapabilirsin dedi ama, hiç sanmıyorum. Arada hava alsın diye banti çıkarıyorum, bacak jöle gibi. Nasıl toparlanacak bilmem...
Bugün biraz canım sıkıldı. 😣
Sen yine içini ferah tut ablacım iyileşme süresi değişiyor tabi ama sabır ve moral en büyük ilaç ❤️❤️

Eki Görüntüle 2879195
Arrietty_ Arrietty_ @sedulu @neutral @Fatma Girik Şu an 55.7 kilom. Hedef korumak.😄

Valla 10 kiloluk dumble
4*10 squat
4*10 deadlift
3*10 lunge
30 kere bridge/frog bridge
Dumble en yüksek 10 kilo oluyor. Deadliftte daha ağır kaldırabilirim gibi gibi ama belli de olmaz denemedim hiç.
Harika 😍
Sen yokken cok sey degisti. Kilo bildirimi obur konuya 🤭🤭 cuma halledersin
Sadece bu 4 hareketimi ekledin?
Kesin yaparsin deadlift de daha cok.
Halter ile calismayi ozledim 🙄

Eskiden cooook eskiden, antremanda aynı yerden sakatlanmıştim, 1.5 ayda ufak ufak spora dönmüştüm. Ama tabi ki gençlik vardı. 🤦
Dr 1.5 ayda yürüyüş yapabilirsin dedi ama, hiç sanmıyorum. Arada hava alsın diye banti çıkarıyorum, bacak jöle gibi. Nasıl toparlanacak bilmem...
Doktro kontrolün ne zaman Abla?
Tam ne olmustu? Ve egzersiz verdim doktor yattigin yerden yapman icin

Aslında bu hafta için izin istiyordum ama olmuyormuş hem regl hem tatil sıkıntı olmasın olurda ödemden fazla çıkarım tartıya yansır takımı etkiler diye ama olmadı cuma tartısından sonra izne ayrılırım artık kaptanım
Evet oylesi mumkun. Cuma tartisi sonra.
Regl e karsi pek birsey yapilmaz ama tatilde azcik daha sIk disini 🤟 cuma ayrilirsin izne

Harika 😍
Sen yokken cok sey degisti. Kilo bildirimi obur konuya 🤭🤭 cuma halledersin
Sadece bu 4 hareketimi ekledin?
Kesin yaparsin deadlift de daha cok.
Halter ile calismayi ozledim 🙄
Aaa doğru görmüştüm ben onu. Oraya atayım hemen. EVet şimdilik bu hareketleri ekledim. Halter hiç kaldırmadım, evde de yok zaten.

Sen yine içini ferah tut ablacım iyileşme süresi değişiyor tabi ama sabır ve moral en büyük ilaç ❤️❤️
Genelde moralim yüksekti ama, bugün herhalde daraldim. Beslenmeme dikkat ediyorum, toz kolojen kullanıyorum inşallah faydası olur.
O gezi grubunun büyük bir kısmı ortopedik rahatsızlık geçirmiş. 10 saatlik bir yolculuktan sonra, ilk günün programı çok ama cok yanlıştı. Ama oldu artık...🤷

Son düzenleme:
Doktro kontrolün ne zaman Abla?
Tam ne olmustu? Ve egzersiz verdim doktor yattigin yerden yapman icin
Ne kontrole çağırdı, ne egzersiz verdi. Gerek görürsen gel dedi. Tam olarak baldır Lifinde kopma var. 2. derece. Artık düz basiyorum ama biraz fazla otursam veya ayakta kalsam şişme oluyor. Süreç nasıl ilerliyordu hatırlamıyorum. Sıcakta da o bandaji takmak çok zor. Bacağım mantar olacak diye korkuyorum. Geçecek ama biraz zor olacak...

@Lady Tenar slidersleri aldim 🤭
Kardio ile isindikdan sonra senin yolladigin videoyu yapacagim
Aha yeni bisey? O ne? Yenirmi? 😍😍
Yok yok daha takmadım da kendime taksam iyi olacak :KK70:sabah 10 da kuaforleri sınav yapmaya gittik ne anlarim ya boyadi kuruttu iste tamam :KK70:

sonra ordan okula gittik arabayla gitmem yuruyecegim dedim piştim şiştim sıcaktan...

sonra tedavi olduğum hastane covid testi istemisti onun icin devlet hastanesine gittim geldim...
En son da kizimi okulumuz oldugu icin mecbur dışarıya arkadasin annesinin evine bırakmıştım tum isler bitince onu almaya gittim ama bi serasi var oraya dalmisim:KK70: geldim bi de guzel yedim onlari bu saat oldu:KK53: huhhh be...
Baya aktifsin kuzucummm♥️💋
atağını merak etmedim desem ama çatladm nasıl yapacaksın?

kız benim gibi yap kendine al beğenmediklerini kızına kakala ben öyle yapıyorum. küçük ayakkabıları görünce geçen gün oh be en iyileri hep kendine alıyorsun dedi. haklı çocuk.

evet canım menülerinde hiç sıkıntı yok senin ama kilo bildirimleride takımımız için önemli kendini adamaya hazır olduğun zaman geri bekleriz.
Suan calisiyorum ustune. Belli oldugunda sana haber ederim cicegim🤣♥️😍
😂😂😂Doğru diyon ablacım 😃😃 biz reelde de beraber oturuyoruz o kadar iyi bakıyorum ki yıllardır beraberiz bırakıp gidemiyorlar beni 😃 beni beni Asi yi
Allah herkese senin gibi gelin nasip etsin🤣♥️
Asinin ilk dozunda igneyi hissetmedim bile. Ikincide normal asi acisi. Ama eger Pfizer oluyorsaniz ikincide asidan sonrasi gun bende guzel vurdu🙈 bir gun yataktan kalkamadim. Genel olarak baya bi arkadasi vurdu. Erkeklerde daha hafif oldu ama yan etkisi.
Bende oldum ama hic bir rahatsizligim olmadi.
Eki Görüntüle 2879195
Arrietty_ Arrietty_ @sedulu @neutral @Fatma Girik Şu an 55.7 kilom. Hedef korumak.😄

Valla 10 kiloluk dumble
4*10 squat
4*10 deadlift
3*10 lunge
30 kere bridge/frog bridge
Dumble en yüksek 10 kilo oluyor. Deadliftte daha ağır kaldırabilirim gibi gibi ama belli de olmaz denemedim hiç.
Harikasin sen be♥️♥️💋
Hersey guzel olacak insallah. Az daha sabir♥️

Eklentiler

• 16248938338809140476402471893379.webp
    16248938338809140476402471893379.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 29
@emell_ 3 kiloluk odemi gorduk. Senin iki kiloluk odemin hayirli olsun🤣🤣🤣🤣🤣
Ahahahh kıza 3 kıloluk odem dıye dıye kaçırdınız panpayı
Ohhh gel keyfim gel. Tatil yaklasiyoo. Bende baslicam hazirliklara😍 herkes sok olacak beni gorunce. Zayiflamis halimi daha kimse gormedi😍
Sen kac kıloyla basladın
yok be canım
hiç yazlığım kalmadı,
pandemi oldu gezip alamadım
1 yıldır falanda zayıflamadan alışveriş yapmayacağım kafasındayım
sağlam para harcamam lazım
tabi kızımdan bana sıra gelirse
Aynı durumdayımm saglam alısverıs lazımm gercı bana hala oluyor eskılerım ama zaten eskıden de yoktu bıseyim pandemı seysınden😂

Ne kontrole çağırdı, ne egzersiz verdi. Gerek görürsen gel dedi. Tam olarak baldır Lifinde kopma var. 2. derece. Artık düz basiyorum ama biraz fazla otursam veya ayakta kalsam şişme oluyor. Süreç nasıl ilerliyordu hatırlamıyorum. Sıcakta da o bandaji takmak çok zor. Bacağım mantar olacak diye korkuyorum. Geçecek ama biraz zor olacak...
Degisik. Yani birsey vermemesi
Bir gitsen mi acaba

Back
X