• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ben siparisle amigurumi yapiyordum normalde 1 haftada en fazla 2 haftada veririm yaptığım şeyi..kiz 2 ay olmuş ya mesaj attı bana yapiyormusun diye en son sipariş veren kisi..yokkk diyemedim:KK53: Bugun yapacaktım hala elime almadim artik size göndereceğim el ele bitirek:KK70::KK70:
O ne kizz

Ben siparisle amigurumi yapiyordum normalde 1 haftada en fazla 2 haftada veririm yaptığım şeyi..kiz 2 ay olmuş ya mesaj attı bana yapiyormusun diye en son sipariş veren kisi..yokkk diyemedim:KK53: Bugun yapacaktım hala elime almadim artik size göndereceğim el ele bitirek:KK70::KK70:
Haahah iyi uğraştırıyor o da

IMG_20201215_181344_975.jpg

böyle oyuncak neyim iste :KK53:

He la. Kiz 1. Lerin sayfasinda senden bahsettim gormedinmi aysunayy aysunayy

Nirdesin sen? Amerikami
Evet. Boston.dan. Hep saat farki yuzunden muhabbetlere dahil olamiyordum gecen yil. Bu denememde aksam yemegi eksik de olsa yazayim dedim. Siz uyumadan. Ama diger kisimlara yetismeye calisicam. Siz tam dinlenirken bizde gunun telasli kismi oluyor yine kaciriyorum.

Evet. Boston.dan. Hep saat farki yuzunden muhabbetlere dahil olamiyordum gecen yil. Bu denememde aksam yemegi eksik de olsa yazayim dedim. Siz uyumadan. Ama diger kisimlara yetismeye calisicam. Siz tam dinlenirken bizde gunun telasli kismi oluyor yine kaciriyorum.
Anamm hem vucudu calistiriyon hem beyni🤣

Günün menüsü
Sabah:
Tavada sucuklu yumurta(1 yumurta kadar)
Domates
Lor peyniri
2 kare peynir
Çay
1.5 siyez ekmeği

Öğle:
1 filtre kahve
Yarım kase gevrek

Akşam:
1 kase yoğurtlu kabak(baharatlı)

Su 3 litre
Adım 7142 214p

Arrietty_ Arrietty_ sedulu sedulu H3RA_ H3RA_ CEYDOS CEYDOS
1.5 ekmek değildir o 😂
ablanla menüler aynı bugün 👍
Günün menüsü
Sabah:
Tavada 1yumurta
Domates
Lor peyniri
Çay
1dilim siyez ekmeği

Öğle:
1 filtre kahve
Yarım kase kfleks gevrek

Akşam:
1 kase yoğurtlu kabak(baharatlı)+1kase pulbiberli yoğurt

Su 3litre
Adım 8500
8500 *0.03=255p
Jj 25p
Toplam 280p
Arrietty_ Arrietty_ sedulu sedulu H3RA_ H3RA_ CEYDOS CEYDOS

Adım için 3foto ekliyorum sabah 10bucuga kadar telden(1) sonra saati takmaya geçtim (2) saatide telfon ile eşleştirme yapamayınca fabrika ayarlarına döndüm 🤦🏼‍♀️ 3. Görsel yeni çektim toplamda 8500 bugünlük böyle olsun😁🙈
Bugün adım challenge günümüz
adım puanlarımız iki katı hesaplanıyor
Menü 👍
Sabah domates salatalık 2 dılım peynır, cay, 1 dılım ekmek
Ara soda, turk kahvesı
Aksam 3 dılım karpuz, peynır,1 dılım ekmek,
Su 2.5 lt
Arrietty_ Arrietty_ CEYDOS CEYDOS sedulu sedulu
ya biz bu kadarcık yemeye niye kilo veremiyoruz
bende senin gibi oldum sanırım
günde bir öğüne kadar düştüm neredeyse
yemekte aramıyorum