• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Arrietty_ Arrietty_ @sedulu CEYDOS CEYDOS
Kahvalti(10:00) =2has. Yum
2zeytin
1ince dilim süzme peynir
Yarım domates salatalik
1galeta
Ara=10kiraz 1cb kuruyemis
Aksam(17:15)=1kabk 4yk yogurt
1kepce köfte corbasi
Dukkan kapandı sabah spor yaptım ama adimla birlikte sonra yazarım şu iki litre oldu devam ediyorum

Arrietty_ Arrietty_ @sedulu CEYDOS CEYDOS
Ayy çok pardon akşam yemeğinden sonra iki de kuru incir var onu yazmamisim🙈regl yaklaşıyo Bi taraftan da emziriyorum içim kiyiliyo resmen tatlı ihtiyacı karşılamak için yedim🙄

Afiyet olsun hurmada guzel oluyor tatli yerien sutte yaptigi icin diyetteyken iyi oluyor ☺
Merhaba 👋
10:30 peynirli dereotlu omlet, yarım domates, yarım salatalık, 1 wasa üzerine yer fıstığı ezmesi ve tatlandırmak amaçlı azcık bal, 2 fincan şekersiz çay
15:30 1 kase yoğurtlu soğuk çorba
17:30 1 dilim karpuz
Su 2 lt
6000 adım 180 puan
@sedulu
Eki Görüntüle 2879814

afiyet olsun canim cok guzel🤗
KAHVALTI:

300 Gr ev yoğurdu+30 Gr tahıl topping, haşlanmış yumurta, 15 Gr çiğ çerez, 15 Gr siyah kuru üzüm, salatalik, yeşil ve kapya biber

Sade Türk kahvesi ve bitter çikolata

40 Gr keçiboynuzu unu+su

ÖĞLEN:

200 ml kefir, 5 minik kayısı, 3 adet ceviz içi

Yeşil çay

AKSAM:

150 Gr et sote, 200 Gr fit kabak kızartması, 150 Gr sarımsaklı yogurt

3 lt su
Her zamanki gibi gayet saglikli abla ❤

Yine aksam yemegini yemeden yaziyorum ki sonra gec kalmayim. Ama yine de yiyeceklerim belli oldugu icin sorun olmaz umarim.

kahvalti: sekerli yarim bardak cay, bir dilim ekmek, 1 haslanmis yumurta, 1 kk beyaz peynir

ogle: bir buyuk bardak ayran, bi iki lokma karpuz, ve cekirdek (1 avuc)

ara: az sekerli sutlu kahve

Aksam: yesil mercimek yemegi ve biraz chicken nugget (yemezsem icimde kalir. Az tadina bakcam sadece)

20 dk boosted leslie - 80p
Yurumek mumkun degil sicakta (40derece) - ama aksamustu cikacagiz o zaman onu da eklerim buraya
Sorun olmaz canim
Degisiklik olursa yazarsin artik
Su miktarin ne kadar oluyor?
Aksam serin serin yürümek en guzeli 😍

Yine aksam yemegini yemeden yaziyorum ki sonra gec kalmayim. Ama yine de yiyeceklerim belli oldugu icin sorun olmaz umarim.

kahvalti: sekerli yarim bardak cay, bir dilim ekmek, 1 haslanmis yumurta, 1 kk beyaz peynir

ogle: bir buyuk bardak ayran, bi iki lokma karpuz, ve cekirdek (1 avuc)

ara: az sekerli sutlu kahve

Aksam: yesil mercimek yemegi ve biraz chicken nugget (yemezsem icimde kalir. Az tadina bakcam sadece)

20 dk boosted leslie - 80p
Yurumek mumkun degil sicakta (40derece) - ama aksamustu cikacagiz o zaman onu da eklerim buraya

Once hosgeldin diyerek baslayayim.
Sonra...

Nayir olamaz.
Tadina bakilir bence sorun yok.

Amma ben sekerli caya kahveye cok karsiyim ya. Yazik degil mi emegine.
Sekerli icecekler yanlis bilmiyorsam eger sekerli yiyeceklerden cok daha zararli, kana cok daha hizli karisiyor ve insulin cok asiri hizli artiyor :(

L lida seker yerine alternatif cok. Birde abd.desin
Ketojenik sweetener vardir cesit cesit. Onu denemeni tavsiye ederim. Zaten bir sure sonra o bile cok tatli gelip tamamen birakirsin

Ben 18 filan yapinca diyorum amanin tum gun yurudum diye 😄😄

Himm hizli bir hesap 1000 adimi yaklasik 9dakikada atsam, birinci olmak icin 60bin adimi 540 dakijada yaniii 9 saat hiiiic durmadan oturnadan yurumem lazim 😂😂😂
geçen hafta burada olsaydın kaç saat yürüdük görürdün geç kaldın

😄😄 o da iyiymis. Ama guzel eksilerde gelmistir. Simdi yarin zumba dakikalarimiz mi yarisacak? Zumba veya baska dans mi yoksa sadece zumba mu? Bir de gecen hafta birini olan kac saat dans etti 10,12 😂😂😂
Hee cuma yarisinda 1. Olduk. Bende bireysel 1. Oldum
Yaw bidahami yarissak napsak?

Back
X