• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Aslinda sebze 100 gr diye okumustum. 2 avuc oluyor
Dedigim gibi tam bir arastirmam lazim kitabi alip
Ozamana kadar 1 avuc 😂

O ne zaman olur acaba. Salona daha gitmedim
Galiba Sali anca. Yarin oglumun dogum gününu kutlayacagiz
Pazar sabahdan Pazartesi aksama kadar Legoland derken vakit yok spora

hadi iyi eglenceler, ailecek ne guzel etkinlik.

Günaydın kızlar dün erken yattım siteye giremedim bugün de kv ye kahvaltıya gidicez.Yurt dışından hasretle bekleneni(kaynım) gelmiş🤪karşılama yapacağız mecbur.
Büyük görümcede geliyor 5inde ben iptal artık😂
Mezun olanları gelince öpecem:KK8:
Tartı bildirimimi yapıp kaçmak zorundayım gelince tek tek okuyacağım mesajlarınızı görüşürüz 🥰

Toplasam 3 avuc var burda 😂😂
Senin sporlar cok ama 🙄
benim ellerim çok minik ya, aynı çocuk eli gibi. bana göre 5 avuç var çünkü en az:) Tabii spor yapınca daha çok yemek yiyebiliyorsun. Spor müthiş ya. hem daha çok yiyorsun hem de şekilleniyorsun daha nolsun:)
Valla benimde bu aralar acayip meyve aşeriyorum 😁😁 çok direndim ama bu haftadan sonra senin kadar olmasada yicem kuzu
ye canım ye. Kontrollü yemekten zarar gelmez.

VAlla bı kutlama şart demı. Karbonsuz kutlama 😂😂 teşekkürler canım :KK19: ama sen gıbı burda takılcam gtmıycem hıc sevınmeyın😂🤣

Oluyor bazen sıkma canını haftaya guzel eksı gelır.
kız senın boyun kaç ta 66 da yeşil gosterıyor ne guzel

Yeşil deyip geçmemek lazım ya beter haldeyim hiç bi kılığıma giremiyorum çarşafa girecem haa donlu kilotlu efil efil :KK70:

Gecerli 😂 Suzy wengel e göre 😁

Pek ugramadin bu hafta. Eksi olmana sasirdim desem yeridir

Ayiralim izne 😂 tebrikler
Dondurma onune dussede eksidesin 🤪

🤟Tebrikler harika eksi
Ne gülmüştüm yorumuna kaptanım önüme düştü gibi olmuştu gerçekten🤣🤣 bu şekilde devam ederim ben beslenmeye akşam öğünlerim hafif olunca yaptığım kaçamaklar yansımıyor tartıya 😅😅

Ne gülmüştüm yorumuna kaptanım önüme düştü gibi olmuştu gerçekten🤣🤣 bu şekilde devam ederim ben beslenmeye akşam öğünlerim hafif olunca yaptığım kaçamaklar yansımıyor tartıya 😅😅
Simdi baktimda 81 ile baslamissin
Hesap filan yapayim bakayim hedef kilo revize ediliyor ise mezun olmak ister misin? Cok zayifladim diyordun

Back
X