• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

@matilda34 @Mahi57 @Yzgt66 @emell_ tavsannesi tavsannesi @Lusi @lida @beyaz lotus @ysmnczm @Karpuzuncekirdegi K klbk33 @AKovser @KumraL_KrakeR @_Vera_ @caroline84 Melegimkorusun Melegimkorusun @BlueSkyyyy @bnnu @Suzan Avci @aysunayy @esmeriiim sedulu sedulu CEYDOS CEYDOS Alys Alys

Herkesi etiketledim cunku genel bir sorun bu.
Sadece menü yazip giden kesim, esas takim konusunada yazmaniz gerekiyor.
Hastalik /tatil de Beklentim yok.
Ve kaptan olmayan 2 kisi sadece yorum yapiyor menulere. Neden?
Kaptanim ben kim. Menu yorumlamak kim.
ben sizin yorumlardan birsey kapanlardanimm🤘

İyi akşamlar hanımlar ben bugün doyamadım bir türlü regl olmam lazım sanırım ondan 😬
Pazartesi menüm
Sabah
1 çay bardağı süt, 2yk yulaf, yarım muz, 10tane kadar yanan mersini, 2 ceviz ile lapa

Ara
2 tane wasa üstüne biraz krem peynir ve hindi füme koydum

Ara
10çiğ badem, 3 kuru hurma

Ara ( çok açılmıştım yine😬)
Yarım muz, 3 tane kadar Altınbaşak kepekli bisküvi

Akşam
Somon , salata, soda

Su: 3lt daha da içerim gibi
Spor: 1 saat tempolu yürüyüş : 150p
11600adım: 348p*2 : 696
Top: 846p
Arrietty_ Arrietty_ sedulu sedulu @neutral CEYDOS CEYDOS

Melegim Alys ben.

Evet bu menu hic senin tarzin degil.
Ben de reglim, aynen senin gibi ara ogun yaptim. %75 lik bitter yedim bugun, senin sabahki karisimin neredeyse aynisini yaptim, yogurtla hazirladim, ustune cikolata kestim mis gibi oldu 😍 regl hediyesi kendime 🤗

KAHVALTI:

İki dilim t.bugday ekmeği+20 Gr sepet peyniri ile tost, 30 Gr süzme peynir, haşlanmış yumurta, salatalik, kapya ve yeşil biber, 10 Gr çiğ kaju, 15 Gr siyah kuru üzüm.

Sade Türk kahvesi+10 Gr bitter çikolata

25 Gr keçiboynuzu unu+ su

OGLEN:

250 ml ayran+10 Gr chia tohumu, bir şeftali, 3 ceviz içi

2 top çilekli fit dondurma

Yeşil çay

AKSAM:

250 Gr mantarlı tavuk sote, karışık yeşil salata

Su 4 lt' olmak üzere. 🥵🙄
Afiyet olsun abla güzel menü olmuş. Keçiboynuzu ünü ile suyu niçin napıyorsun merak ettim özel bir diyet mi?
Arrietty_ Arrietty_ sedulu sedulu @FatmaGirik
Kahvalti=2yum
1 yk cokelek
1tk cemen
2dilm kurutulmus ekmek
5dlm domates
Ara=2incir
2cig kofte
Aksam=5yk kavrulmuş kiyma bi bardak ayran
2litre su devam ediyorum 30dkka tempolu leslie
Çiğ köfteye rağmen iyi menü olmuş afiyet olsun🤗
Menu

Sabah
Haslanmis 2 yumurta beyazi, domates, salatalik, kapya, gobek marul, nane, bir parca cecil peyniri ve sut

Ogle
Firin cupra
Avokado ezmesi
7-8 taze uzum

Aksam
Kabak kavurmasi, et kofte ve ayran

Su:2.5 litre simdilik
Adim : 7800 simdilik

Arrietty_ Arrietty_ sedulu sedulu @neutral
Afiyet olsun canım güzel bir menü olmuş. Tekrar takıma hoşgeldin 🤗

kaptanım sonuna kadar sana katılıyorum.
menüler gün bitiminde hemen yazılmalı o günün kritiğini yapmak çok önemli diğer güne hatasız başlamak açısından. yine arkadaşlarımızın menülerine yorum yapmamız gerekiyor bizim göremediğimiz hatayı belki başka bir arkadaşımız görecek. takımda bir salmışlık aldı başını gidiyor. su her fırsatta diyoruz uyarıyoruz önemli diye hatırlatma yapmasak içilen su miktarı çoğunuzun menüsünde olmuyor. ben ifadelerle anlatmaya çalışıyorum bir iki kişi dışında neden üzgün ifade koydun diye sormuyor neden?
suzinin yüksek kilo verdiği gün ben ağladım. hasedimden mi hayır o kadar çok sevindim ki gözyaşlarıma engel olamadım. burada verilen her kilo bizi mutlu ediyor. bir silkelenin bir kendinize gelin artık. hem kendimiz hem de takım için aktif olmanın zamanı geldi çattı diye düşünüyorum.
kusura bakmayın ben kendi adıma menü yazdım kaçtım kişilerin menülerine artık ne ifade ne de yorum yapacağım.
Yorum yapma kismini bu yuzden biraktim

Sira baskalarina gelsin. Hep ayni kisiler. Aktif olup sohbet eden kesimde ayni. 5-6 kisi
Garip, bugun cuma da degil. "Gaddarligim" üstümde

Kisir bir dongu olusuyor takimda. Zaten kurallarda yaziyor yorum yapilmali ve menü Hergün paylasilmali diye.
Yedikden hadi 1 saat sonra paylasin
Tablolarda o sebepden geri kaliyor
sedulu sedulu gibi sabah yazilani kabul etmemek en guzeli.
Hepimizin colugu cocugu, isi, evde temizlik, Yemek durumlari var. Ama günde 5 post atamamak bana garip geliyor

Melegim Alys ben.

Ben de reglim, aynen senin gibi ara ogun yaptim. %75 lik bitter yedim bugun, senin sabahki karisimin neredeyse aynisini yaptim, yogurtla hazirladim, ustune cikolata kestim mis gibi oldu 😍 regl hediyesi kendime 🤗
Haha selam Alys🥰 yaa herkes isim değiştirmiş tanıyamaz oldum kimseyi 🙈 belki direk çikolata yeseydim bu kadar olmazdı ama İnan hala açım 🙈😂😂 yeşil çay yaptım onu içiyorum şimdi. kendime inanamadım bugün takıma dönünce olacak iş değil azar yiyesim var belli ki 😂

Haha selam Alys🥰 yaa herkes isim değiştirmiş tanıyamaz oldum kimseyi 🙈 belki direk çikolata yeseydim bu kadar olmazdı ama İnan hala açım 🙈😂😂 yeşil çay yaptım onu içiyorum şimdi. kendime inanamadım bugün takıma dönünce olacak iş değil azar yiyesim var belli ki 😂

Yok ben reglcilere hep diyorum, bitterinizi yeyin sabahtan diye 😂
%85 ve ustu bence hic vicdan yapmadan sabah veya ara ogunde yenir.

Beni ve garagozlumu kiskandi bamya🤣🤣

@matilda34 @Mahi57 @Yzgt66 @emell_ tavsannesi tavsannesi @Lusi @lida @beyaz lotus @ysmnczm @Karpuzuncekirdegi K klbk33 @AKovser @KumraL_KrakeR @_Vera_ @caroline84 Melegimkorusun Melegimkorusun @BlueSkyyyy @bnnu @Suzan Avci @aysunayy @esmeriiim sedulu sedulu CEYDOS CEYDOS Alys Alys

Malesf haklisiniz kaptanim ,gunluk menumu ne kadar yazsamda hergun bende yorum yapamiyorum bazen kendi yediklerim iyi olmadigini dusundugim.icin yazmiyorum bazende hic firsatim kalmiyor. Tatile geldiğimizden beri cocuklarin tum dikkati uzerimde babalari olmayinca yeni uye oldugum icin izinde alamiyorumumkun oldugu kadar dahil olmaya calisiyorum

Kaptanım beni esas listeye almasan olur mu ben esas liste takım işine girersem takımı kötü etkileyebilirim. Şuan hayatımı oturtmaya çalıştığım bir dönem iş ev arası diyetle bir denge kurmaya çalışıyorum. Bir süre daha pilav üstü devam etsem olur mu
Veracım selam canım okul bitti mi iş hayatı başlamış hayırlı olsun canım 🥰
Nasil yaziliyor ya, sacmalamis olabilirim.

Her gun hedefe ulasirsan sayiyor ya, 10 gunluk strick yaptin diye mesela, bugun 10bini tamamlayamayinca sifirlanacak.
Yalnız benim senin açıklamanı bile anlamamam🙈😂😂 o kadar yabancıyım konuya düşün 😂

Haklısın. 15bindeyim
Melegim Alys ben.

Bende regl im. Ve bi dondurma yedim 🙈

4 temmuzdaki menüm ( dün çok karışık geçti yazamadım kusura bakmayın kayinbabam rahatsızlandı bugün ameliyat oldu şimdi yoğun bakımda)

- sabah : karpuz ,
Öğle: Ekmeğin yarısından daha küçük ekmekle sucuklu tost
Akşam : karpuz, 1 avuç kadar etli bulgur pilavı , çok az yoğurt

2 litre su içildi
Çok geçmiş olsun acil şifalar inşallah
♥️👋
Sabah 2 kraker 2 dilim kasar
Oglen ton salata
Aksam firinda sebze ve 1 tavukbudu
Aralarda yesil cay, kahve ve cay
Suyum zorla 2 ama 3 yapacam insallah.
sporu yapiyorum 😅