• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Selam kızlar bugün çok yoğun bir gündü uğrayamadım.Görümcemler bendeydi kız kardeşimde çocukları bana bırakıp alışveriş işlerini haletmeye gitti evim curcunaydı anlayacağınız.
zumba yapamadım 😒 ama menüde sıkıntı yok😂

Şimdi şöyle bir şey isteyeceğim sadece menü yazıp beni 1 2 hafta böyle idare edebilrseniz izne ayrılmak istemiyorum ama yok menü spor ve katılım yapmalısın derseniz cuma izine ayrılacağım kaptanım Arrietty_ Arrietty_
Menülerine cok cok dikkat edecegim dersen Ilk hafta bir bakalim mi nasil gidiyor?

Hiiii canim yaaa inanilmaz değişmişsin aferin sana kendin için ennnnn guzel şeyi yapmışsın bayildimmmmm🤩🤩🤩🧿🧿🧿
Tsk cicegimmm♥️💋
Ya ben çok güzel zayıflamıştım 2 yıl önce 96 dan 76 ya düşmüştüm 40 beden gardrobu dizdim Bi gör ama çıtır çıtır geziyordum 76 da bile sonra pandemi ile eve girince hop 96 oluverdim afedersin şey gibi yedim ama ne varsa okadar yiyecek 🙄
Allahtan bir dur noktası oldu yoksaa morbit olacaktım geçen sene yazın 82 ile bikini giyecek kıvamdaydım bu sene olmaz heralde 3 hafta kaldı tatile üfff 😔
Neden olmasin kizz. Bunu diyende sensin bide😒 3 haftada neler olur nelerr😍
Suziiiii harika gidiyorsun
şuraya öyle fit güzel fotolar atacaksın ki
Insallahhh kaptanimm😍♥️
Baya fark etmiş. Eminim daha da güzel olacak bu azimle. 😍
Insallah kelebem♥️💋
12500 de bıraktım. Yarın 1 den başlar 15bin yaparım artık. Çok yoruldum. Kadın olmak çok zor bence.
Supersin😍 ben 19 bin yaptim. Simdi eve girdim. Bi caydanlik cay icem. Kalkabilirsem 20yi geceyim🤣

Selamlar hanımlar bu anaların işi neden bitmiyor ya zalım bebeler uyusun diye gözlerinin içine bakıyorum daha ütüm var yarın için kahvaltı hazırlaması var var oğlu var ya :mad:
Sana bir iyi, bir kötü haberim var.
İyi haber o bebeler büyüyor.
Kötü haber, zulümleri artıyor. 😁

İki çocuğum da ergenken, çıkan çamaşırları sitenin karşısındaki boş arazide yakmayı dusunmustum. Çok da ciddiyim ha! 😆

Sana bir iyi, bir kötü haberim var.
İyi haber o bebeler büyüyor.
Kötü haber, zulümleri artıyor. 😁

İki çocuğum da ergenken, çıkan çamaşırları sitenin karşısındaki boş arazide yakmayı dusunmustum. Çok da ciddiyim ha! 😆
ben bişey diyemedim anneme ettiğimi buldum diye düşündüm hep halada öyle. 1 saat giydiğim giysiyi bile yıkamaya atardım. kızlarımda aynı.

bir avucu tepeleme doldurursak yine de 1 avuç sayılır mı? bana göre bir avuç iki elimi birleştirince oluşan iç kısımdaki havuz oluyor. bunun orta yolunu nasıl bulacağız. 1 el ayası mı sayacağız. :KK70: siz beni avuç hesabına sokarsanız ben bunun bütün kendime göre açıklarını bulurum haberiniz olsun.
Ahahha sarmalardan pramit yap oda bır avuc🤣
Bacim yapmis gondermis🤣 ne igrenc bi haldeymisim yeni farkediyom.
Anaaamm ne kadar guzel degısmıssın seeennn harikasınnn 😍

İyi akşamlar kızlar..
Modum düşük bu akşam, hiçbirşey yapasım gelmiyor.. Bugün çok planım vardı ama oğlumun mızmızlanması tuttu, öğlen de uyumadı, enerjimi o mu sömürdü ne anlamadım..
Yarın da doktor randevum var, onu da mı iptal etsem diye düşünüyorum :KK53:

Selamlar hanımlar bu anaların işi neden bitmiyor ya zalım bebeler uyusun diye gözlerinin içine bakıyorum daha ütüm var yarın için kahvaltı hazırlaması var var oğlu var ya :mad:

Uyku saatleri gelmisss geri kalani beni alakadar etmez, ister uyusun ister uyumasin ben isime bakarim 😜

Genelde benimkiler dolasirlar orada burada, her sey yasak olunca canlari sıkılır gider yatarlar geri 🤣

İyi geceler
Sabah maydonoz salatalık limon suyu
Öğle 1kase yulaf gevrek 1fincan filtre kahve 4-5 kaşık sütlaç 🙈
Akşam bol salata yoğurt çorbası
Su 2-2.5 litre
Adım 8539 256 puan
Zumba 30dk 240puan
Tempolu yürüyüş21dk 52.5 puan
Toplam 548puAn
Arrietty_ Arrietty_ @sedulu @neutral CEYDOS CEYDOS

Tatli kasigi dimi 🙄

Arrietty_ Arrietty_ @sedulu CEYDOS CEYDOS
Sabah 1sigara böreği ,4zeytin ,slatalaik ,domates,kkpeynir
Ara 1topdondurma ,turk kahvesi
Aksam 1porsiyon sulukofte ,karisik slata ,1yk bamya
3.5lt su

15dkzumba 120puan
200merdiven 20puan
6100puan 183puan TOPLAM 323puan

Sigara boregi kizarmamis dimi?

Kizanlar naparsiniz, bunlar haftasonu menusu, aman diyim carsamba bugun.

Benim sipacciklarda uyumadi Mac bahanesi ile

Evde dandini :kahve:
Azcik ayaklandigimi gorduler, yarin Aqua center e gitme plani yapiyorlar 😂
bizde yarın gezme planları yaptık + su orucu yapmak istiyorum yine bakalım başarabilecek miyim? neden mi kokoreç ile yediğim lavaş yüzünden artık tescilledim karbonhidrat bana dokunuyor. ellerim ayaklarım davul gibi oldu 37 gr karbonhidrat varmış ben hepsini yemedim 30 gr almış olayım. hadi 10 gr zerdeçallı ekmekten alayım. 40 gr vuuuu davul gibiyim.

Bizimki de final macini izleme iznini kapti bakalim 🤗 haliyle kucuk de izlemek ister, sonra kuzum uyuyakalir koltukta ☺️
Uyuya kalsalar 😂 cis, dis icin banyoya yolladim. Simdimi uyuyacagiz diye soyleniyorlar. Uykulari gelince onlari es geceler yoksa

Back
X