• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canım ya çok tatlısın bu güne kadar neden içinde tutuyorsun ki bunları desene kendini patlatacağına. ben azıcık kendimi anlatayım hayır aslında nefsime zulüm etmiyorum. ben hep derim diyet yaptığım zaman normal yediğimden daha fazla yemek yiyorum. dişime göre yemek varsa sonuna kadar tüketip yoksa aç gezen biriyim. yani daha net 1 tepsi baklava koy önüme onu 2 günde temizlerim. ama yoksa yıllarca aramamda. normal zamanda tüm gün kahve ile yaşıyorum. akşam yemek kendi sevdiğim tarzda ise yiyorum. ne sabah ne öğle ne ara. kendime göre çok düzenliyim ama samimi söylüyorum daha da düzenli olacağım.
senin menülerine yorum yapmıyorum. zaten maşallahın var nazar değmesin diyorum. :KK36:
Bak ne güzel yanlisini biliyorsun. Madem biliyorsun, tartıdaki rakamı bir kenarı bırak ve o yanlışlarını toparlamaya çalış. Tartı da takıntılı ama sen ondan takıntılı. 😣Yoksa o döngü daha cooook sürer. Yazık değil mi sana? 😔😔Al ver, al ver nereye kadar? Hadi mucks😘

Bak ne güzel yanlisini biliyorsun. Madem biliyorsun, tartıdaki rakamı bir kenarı bırak ve o yanlışlarını toparlamaya çalış. Tartı da takıntılı ama sen ondan takıntılı. 😣Yoksa o döngü daha cooook sürer. Yazık değil mi sana? 😔😔Al ver, al ver nereye kadar? Hadi mucks😘
Abla o uykusunu duzene soksa yeter aslinda. Sabaha dogru yatiyor😒

Abla o uykusunu duzene soksa yeter aslinda. Sabaha dogru yatiyor😒
suzi düzenlemek istiyorum inan erken yatıyorum 2 gündür ne oluyor tahmin et sabahın köründe hortluyorum. dün 8 bugün 7 bir gün önce 3 te yattım dün 2 de 5 saat uyuyabiliyormuşum onu fark ettim

Emelim sevgili esim, bu haftamiz birlikte.
Ilk gunun gunahi olmaz ama birazdan menu paylasacam korkma tamam mi 🤗

Ben haftasonu zengin gibi
Hafta basi normal
Carsambadan sonra fakir gibi besleniyorum 😉

Menun cok guzel
Leblebi iki ogun arasi olabilirmis.
Adimi da benim hatrima onbin yaparsin zaten 😉

aynen bu hafta 10.000 atmayı hedef koydum bende kendime min.10.000 yapcam

senin beslenme düzenin çok mantıklı zaten tamamen hedefine ulaştığında da bunu korursun ben şuan hafta sonu orta gelirli sonrasında fakir gibi besleniyorum henüz zengin olamadık :D

leblebi hiç hesapta yoktu kızım kavanozu almış elinde gezerken heves ettim midemde de az yer vardı tam doyamamıştım akşam yapışturdum gitti :D

sabah 8 gibi kalkıp ilk tur yürüyüşümü yaparım o sırada da yazarım :KK76:

aynen bu hafta 10.000 atmayı hedef koydum bende kendime min.10.000 yapcam

senin beslenme düzenin çok mantıklı zaten tamamen hedefine ulaştığında da bunu korursun ben şuan hafta sonu orta gelirli sonrasında fakir gibi besleniyorum henüz zengin olamadık :KK70:

leblebi hiç hesapta yoktu kızım kavanozu almış elinde gezerken heves ettim midemde de az yer vardı tam doyamamıştım akşam yapışturdum gitti :KK70:

sabah 8 gibi kalkıp ilk tur yürüyüşümü yaparım o sırada da yazarım :KK76:

Sporu yazmamisim.

12 bin adim oldu benim de. Hala cabuk yoruluyorum. Pazar gunu spor yapmayi denicem bakalim.

Yarin ben de senin gibi yapsam iyi olur, sabahtan halletsem yürüyüş isini 😉

O okuyan_e

08.30
1 haslama yumurta

11.00
1 mini kase vegan dondurma

12.30
1 buyuk kase yesil salata, icine soya fasulyesi ve mayonez ekledim doyurucu olsun diye

13.00
400 ml meyveli kefir (ev yapimi, kirmizi meyvelerden yaptim.)

18.15
1 porsiyon doner
2 yk pilav
3 4 kizarmis patates

21.00
1 kadeh sarap (esime kutlama sozum var)
ohh afiyet olsun iyi yapmışsın bende yarın sabah en sevdiklerimden güzel bir sofra donatmayı düşünüyorum sonrada mis gibi sporumu yapar yakarım iki günde zaten böyle ödül vs yapılmazsa ben çok uzun süre aynı azimle gidebilecek bir bünye deelim tüm hafta ödülümü düşünüp motive oluyorum :KK48:

ohh afiyet olsun iyi yapmışsın bende yarın sabah en sevdiklerimden güzel bir sofra donatmayı düşünüyorum sonrada mis gibi sporumu yapar yakarım iki günde zaten böyle ödül vs yapılmazsa ben çok uzun süre aynı azimle gidebilecek bir bünye deelim tüm hafta ödülümü düşünüp motive oluyorum :KK48:

Ben birkac kez yazdim,

Ben de odule cok sicak bakiyorum,

Erken saatte yapinca ve tartiya uzak gunde olunca cok etkilemiyor.
Bir de dedigin gibi haftaici, aa bunu haftasonu yerim deyip kendini ikna etmen daha kolay oluyor 😉

Ama bu hafta senin icin ekstradan dikkat edicem, birincilik bizde yani, biz haftaya kutlama olarak ne yesek onu dusunelim haftaici 😋

O okuyan_e

08.30
1 haslama yumurta

11.00
1 mini kase vegan dondurma

12.30
1 buyuk kase yesil salata, icine soya fasulyesi ve mayonez ekledim doyurucu olsun diye

13.00
400 ml meyveli kefir (ev yapimi, kirmizi meyvelerden yaptim.)

18.15
1 porsiyon doner
2 yk pilav
3 4 kizarmis patates

21.00
1 kadeh sarap (esime kutlama sozum var)
Afiyet olsun.
Mayonez ev yapımıysa iyi, hazır ürünse olmamış.
Meyveli kefir de...😋😋 Döner ettir, et de candır. Amaaa o pilavla, patates kızartması neyin nesi?
Booool bol yeşil salata olsaydi yakışırdı...😎

Afiyet olsun.
Mayonez ev yapımıysa iyi, hazır ürünse olmamış.
Meyveli kefir de...😋😋 Döner ettir, et de candır. Amaaa o pilavla, patates kızartması neyin nesi?
Booool bol yeşil salata olsaydi yakışırdı...😎

Ah salatayi unutmusum. Salatam da vardi 1 corba kasesi kadar. Pilav ve kizartma tadımlık yedim sadece.
Menu yazacagimi bilsem yemezdim 😜😭

Mayonez ev yapimi degil ama baya dogal bir urun, 0 karbonhidrat var icinde.

Kefiri sade olarak aldim meyvesini kendim ekledim.

Senin beslenme şekline akıl sır erdiremiyorum, o yüzden de hiiiic yorum yapmak içimden gelmiyor. Her okuduğumda ciks ciks ciks bu hatun neden nefsine zulmediyor ki diyorum. 🤷🤦😔
Aa dedim de rahatladım. 😔
Sen de yazma bana, Allah Allah ya! Atara atar, gidere gider...

Menun çok güzel, sadece o iki bardak süt gözüme fazla geldi...2. bardak yerine bir porsiyon meyve olaydı, sanki daha iyi olurdu. Afiyet olsun.
Haklisin. Taze kaynatmistim sicacik mis gibi. Dayanamadim :KK37:
DUYURU !!!

Bu hafta zorunlu eş yarışması vardır. Aktif üyelerimizin ben hariç 18 kişi her biri eş yarışmasına katılmak zorundadır.

Ne yapacaksınız ??? Hafta boyunca eşlerinizin her türlü menü, spor, dert, sevinç tüm bedensel ve duygusal yanlış anlamadınız her şeyiyle ilgileneceksiniz. Mutlu ve motive olmuş kişi kendine daha çok özen göstereceği için daha çok kilo kaybedecektir. Birbirinizi zor durumda bırakmamak içinde menülerinize dikkat etmek zorunda kalacaksınız. Oh olsun.

Menülerinizde sporlarınızda eşlerinizi de etiketlemeyi unutmayınız. iş yükünüzü hemen azaltayım beni etiketlemenize gerek yok. Gözüm üzerinizde zaten.

Anlamadığınız bir şey varsa sormaya çekinmeyin.

Yarışmada hepinize başarılar dilerim.

Eş Listesi

*** Mahi57 Mahi57 & @vl3demir ***

*** Dahlia_ Dahlia_ & KumraL_KrakeR KumraL_KrakeR ***
*** ysmnczm ysmnczm & caroline84 caroline84 ***
*** matilda34 matilda34 & bnnu bnnu ***
*** 1 1artiikizanasi & K klbk33 ***
*** Lusi Lusi & tavsannesi tavsannesi ***
*** @Suzan Avci & BLU3 BLU3 ***
*** Melegimkorusun Melegimkorusun & @Yzgt66 ***

*** O okuyan_e & Alys Alys ***

Ooo rekabete gel:KK31:
BLU3 BLU3 Benimle evlenirmisin bir haftalik♥️🤣
Evvvvetttt:rolleyes:Sabah tartil lutfen. Yeni hedef belirleyelim sana. Sen 9 lara ben 6 lara.. ruzgar gibi esmemiz lazim:halay:

Hayırlı aksamlar kızlar. Haftaya hedefım sorulmus 82 dıyorum odem var zaten rahatca ulasırım dıye düşünüyorum. Yazılanları okudum ne tatlısınız grubun enerjisini begendım 😍 yarın ınsallah aktıf oluyorum 10000 adım hedefım. Eş yarısmasında da K klbk33 gelmıs merhaba dıyorum arkadasa hayırlı hafta sonlarınız olsun ☺☺

DUYURU !!!

Bu hafta zorunlu eş yarışması vardır. Aktif üyelerimizin ben hariç 18 kişi her biri eş yarışmasına katılmak zorundadır.

Ne yapacaksınız ??? Hafta boyunca eşlerinizin her türlü menü, spor, dert, sevinç tüm bedensel ve duygusal yanlış anlamadınız her şeyiyle ilgileneceksiniz. Mutlu ve motive olmuş kişi kendine daha çok özen göstereceği için daha çok kilo kaybedecektir. Birbirinizi zor durumda bırakmamak içinde menülerinize dikkat etmek zorunda kalacaksınız. Oh olsun.

Menülerinizde sporlarınızda eşlerinizi de etiketlemeyi unutmayınız. iş yükünüzü hemen azaltayım beni etiketlemenize gerek yok. Gözüm üzerinizde zaten.

Anlamadığınız bir şey varsa sormaya çekinmeyin.

Yarışmada hepinize başarılar dilerim.

Eş Listesi

*** Mahi57 Mahi57 & @vl3demir ***

*** Dahlia_ Dahlia_ & KumraL_KrakeR KumraL_KrakeR ***
*** ysmnczm ysmnczm & caroline84 caroline84 ***
*** matilda34 matilda34 & bnnu bnnu ***
*** 1 1artiikizanasi & K klbk33 ***
*** Lusi Lusi & tavsannesi tavsannesi ***
*** @Suzan Avci & BLU3 BLU3 ***
*** Melegimkorusun Melegimkorusun & @Yzgt66 ***

*** O okuyan_e & Alys Alys ***

Ayy eşimi çok beğendim nerdesin tavsannesi tavsannesi bebişim gel az ilgileneyim seninle uzan az masaj yapayım :KK53: :KK70:

IsimCuma Cumartesi Pazar Pazartesi Sali Carsamba Persembe Toplam
CEYDOS CEYDOS ✔️✔️✔️✔️✔️✔️✔️:oha:
@Suzan Avci✔️✔️ 1454✔️ 720✔️602✔️847✔️ 1291✔️ 1815.095
@beyaz lotus✔️✔️✔️✔️✔️✔️✔️:oha:
O okuyan_e ✔️ 580✔️ 305✔️ 472✔️ 204✔️ 150✔️ 210✔️ 2101.996
@Yzgt66✔️✔️✔️✔️✔️✔️✔️:oha:
aysunayy aysunayy ✔️ 150✔️ 90✔️ 450✔️ 210✔️ 600✔️ 555❌2.055
tavsannesi tavsannesi ✔️ 300✔️ 507✔️ 189✔️ 213✔️ 367✔️323✔️ 3122.211
K klbk33 ✔️ 372✔️ 62✔️ 264✔️ 1058✔️412✔️ 485✔️ 3513.004
Mahi57 Mahi57 ✔️ 390❌✔️ 195❌❌❌❌585
KumraL_KrakeR KumraL_KrakeR ✔️ 168✔️ 1180✔️ 147✔️ 211✔️ 262✔️ 46✔️ 942.108
caroline84 caroline84 ✔️ 294✔️ 235✔️ 229✔️230✔️ 198✔️ 252✔️ 1081.546