• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yüzde 4 ten fazla verirsen eğer yüzde 6 atıyom ki baraja takılıp yüzde 4 olarak sayılıyomuşsun sağlıksız zayıflama olmasın diye
Anladim. Sagol kuzummm♥️
çok hızlı etki etti desene 😁
He kiz ictigim direk bagirsaklara gidiyor🤣
Kilo verme yuzden 4 un ustunde ise kabul etmiyor kaptanlar, o zaman birinci yapmiyorlar seni. 3.9 yapayim diyorum ben de iste.
He bamyam he. Sen hele bi 3,9 yap🤣🤣
Yaaa benim Bi ekürim vardı ara bul beni neredesin sen yahu 🤣🤣🤣Suzan sen gordunmu beni eşimi yada wtiket nasıl yapabilirim hiç denk gelmedim msjinada tanışmadan kustumu yoksa bana😐
Senin esin Mahi57 Mahi57 demi? Bende gormedim. Fazla aktif degil o. Etiketleme boyle yapiyon @ yapip yanina direk nick yaziyon

Anladim. Sagol kuzummm♥️

He kiz ictigim direk bagirsaklara gidiyor🤣

He bamyam he. Sen hele bi 3,9 yap🤣🤣

Senin esin Mahi57 Mahi57 demi? Bende gormedim. Fazla aktif degil o. Etiketleme boyle yapiyon @ yapip yanina direk nick yaziyon
Tamam kuzum çok sağol inşallah o beni etiketlerse görürüm o halde

Bnmde sekiz aylik bi bebegim var onu uyutur uyutmaz basliyorum spor arasinda surekli kostur salla besigi uyut tekrar kos spora rezil oluyorum😅
Bir yaşından sonra biraz daha rahatlarsın ama sallanmaya alışmışsa bir şey diyemem. Kardeşim hala sallıyor çünkü bir yaşını geçti.

Back
X