• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

O ne kiz oyle

Ben iki tane bulgur pilavi bilirin.

Biri soganli salcali klasik lokabta usulü

Biri de sarimsakli (maras usulu deniyor galiba)
Bak dene cok guzel oluyor. Tereyagi ve et suyu olmazsa olmaz zaten. Ayrica kucuk dogramis kus basi et, sogan (yesil soganla da cok guzel olur) ve domates🥰

Selam
Kahvalti (10:40)=3yk yumurtali menemen
3zeytin
1dlm salam
1dlm çavdar ekmeği
2catal çökelek
Ara(13:30)=5kiraz
Ogle=(14:30)=3yk kadar haslanmis kırmızı et
Aksam(17:00 dukkan kapandi) =1iri kabak rendelenip sotelendi az yagda
4kasik yoğurt 1yk haslanmis kirmizi et
Su 2 bitti 3 basladim
Sporum)=75dkka leslie =300p
11.700adim=345p
Kabak almaya gittim tempolu sekilde yuruyerek ne kdr surdu bilmiyorum ama adim sayar izerimdeydi toplam=645p
Arrietty_ Arrietty_ @FatmaGirik @Melegimkorusun Eki Görüntüle 2887450 insallah bugun begenilir ogunum sporum suya bakmayin durmadan devame diyorum uc biticek fazlasi gelir
Bak guzel olmus bugun. 2 ogunune meyve koymamissin. Kalori miktarini arttirmisin. Et var sebze var:super:
15300 adim nasıl yapılıyor yaa Bi anlatsana vallahi maşallah 👏👏👏
Artar zamanla. Hedef koy ama. 4 binse maksimumun yarina 5000 de mesela. Zorlamadan arttir😉
Veren bugünkü menum bunu yazmayı da özlemişim hakikaten 🤣
Sabah yulafli omlet 1 dilim peynir domates ve salatalık
Ogle 1 tabak kabak yemeği 2 tane lahana sarma 2 kaşık yoğurt
Ara 2 kuru kayısı 2 ceviz ve Türk kahvesi
Akşam 2 tane tavuk but haşlama ve bolca yoğurtlu semizotu salatası
Su suan 2.5 lt 3 olacak yatana kadar
Adım da 12000 deyim şuan
@sedulu Arrietty_ Arrietty_ CEYDOS CEYDOS
Guzel menu🌺 Eksiyle mi dondun?
selamlar,
sabah=> sade türk kahvesi
öğlen=> 1 haş. yumurta + domates + salatalık + 1 dilim peynir
akşam 15:00 son öğün=> 1 çörek (1 lavaş artı 1 kaşık kıymaya denk geliyor) + domates + salatalık +peynir
ara=> sade soda + 1 türk kahvesi
su 3,5 litre

Alys Alys Arrietty_ Arrietty_ @sedulu @neutral

bugün evde elektikler kesildi anneme geldim sağolsunlar sabahtan beri evde yufka çörek katmer yapıp duruyorlar 1 tane çörekle kurtulup günü kapattım

adım 10.000 300X2= 600 p
tempolu yürüyüş 70 175p

toplam 775 p

Eki Görüntüle 2887482
Kilona gore az yiyorsun. Dun de az yememis miydin? :KK19:

Bak guzel olmus bugun. 2 ogunune meyve koymamissin. Kalori miktarini arttirmisin. Et var sebze var:super:

Artar zamanla. Hedef koy ama. 4 binse maksimumun yarina 5000 de mesela. Zorlamadan arttir😉

Guzel menu🌺 Eksiyle mi dondun?

Kilona gore az yiyorsun. Dun de az yememis miydin? :KK19:
Bi 10 kilo daha verene kadar böyle hedef koydum kendime canım 2 hafta sonra tatile gidicem orda zaten kaçamak vs olacaktır şimdiden kendimce bişeyler yapıyorum işte son 10 kilomu verirken normal düzende gram gram versemde artırıcam depom çok şuan 😃

Bi 10 kilo daha verene kadar böyle hedef koydum kendime canım 2 hafta sonra tatile gidicem orda zaten kaçamak vs olacaktır şimdiden kendimce bişeyler yapıyorum işte son 10 kilomu verirken normal düzende gram gram versemde artırıcam depom çok şuan 😃
Depo degil onemli olan. Cikis onemli cikis🤣🤣

Back
X