• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Selam kızlar..
Bu aralar hepimiz yoğunuz galiba.. Takım da iyice boşaldı.. 🙄
Ben bu hafta böyle geçeceğini biliyordum ama önümüzdeki hafta da pek farklı olmayacak gibi.. Kuzen düğünü var 😬 Bu bir kaç günü öyle yoruldum ki hiçbirşey yapmak istemiyorum.. Bir de regl haftasına denk geliyor, şu an bile ağrı çekiyorum daha başlamadan 🤦‍♀️
Bu düğün de bitsin oturcam evimde 😄

Selam kızlar..
Bu aralar hepimiz yoğunuz galiba.. Takım da iyice boşaldı.. 🙄
Ben bu hafta böyle geçeceğini biliyordum ama önümüzdeki hafta da pek farklı olmayacak gibi.. Kuzen düğünü var 😬 Bu bir kaç günü öyle yoruldum ki hiçbirşey yapmak istemiyorum.. Bir de regl haftasına denk geliyor, şu an bile ağrı çekiyorum daha başlamadan 🤦‍♀️
Bu düğün de bitsin oturcam evimde 😄
Valla kuzum haftasonudan beri moralim cok bozuk. Ona ragmen cabaliyorum. Sinirimi spordan cikariyorum😅yarina umutluyum ama gene fosss olacak eminim😏 1 yada 1,5 tur yine😒
Dugunde bol bol oyna halay cek tilililili😬😬

Bugün gittim kan verdim kızlar diyetisyenim istedi bu aralar sıcaktan mi neden hiç gece uykum yok gündüz dahada sıcak salak gibi geziyorum içimden hiç bişi yapmak gelmiyo enerji sıfır.cumartesi günü de şehir değiştiriyorum kardeşimin kedisinin bebisleri oldu hayırlı olsuna gitcez😂 1 hafta ordayim
Hediye ne alacaksin minnoslara😂

Back
X