• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ah caniiiim ne gzl konustun oyle agzini bal yesin emii❤️saka bi tarafa diyet kafasina girmem lazim tekrar bn kilo almak degil vermek istiyorum o yizden sizinle tam gaz devam hayirlisiyla zayiflicaz birlikte sen ne durumdasin bu tatil suresince kilo verdinmi ne kdr gitti
Girersinn😍
Ben 104ten de dustum💃 Sporu biraz cogalttim. Agirliksiz spor yapmiyorum simdi😍 sayesinde tekrar vermeye basladim. Haftaya tatile gidecem bakalim ozaman ne olacak😬

KAHVALTI ÖNCESİ

Z.yagli iki kuru incir, 400 ml su

KAHVALTI

200 Gr menemen, 35 Gr beyaz peynir, 10 Gr çiğ badem, 10 Gr siyah kuru üzüm, marul, salatalik, közlenmiş taze isot 🤦

1 çay fincanı sıcak süt+1 tatlı kaşığı tahin

Suda bekletilmis 20 Gr chia tohumu

ÖĞLEN

200 Gr kokoreç, 200 ml ayran, yeşil salata

Yeşil çay

AKŞAM

250 Gr Z.yagli kabak yemeği, 200 Gr ev yogurdu

3.5 lt su
İsotun tadı nasıl abla ? Közlenmiş derken sen mi közledin?

Selamm,
Sabah 1 krep ,1 tatli kasigi sekrsz recel ,cay
Ogle 2cifkofte ,slata
Aksam haslanmis et ,salata ,kar helvasi (adi helva ama helva degil kar +visne serbetiyle buzlu icecek)

4lt su

14600 adim 438puan
90d tm yuruyus 225puan
Videoyu tammladim 60puan
ToPlam =723puan
Arrietty_ Arrietty_ sedulu sedulu
O video 120 bebem😍 Toplam puanin 783

Iyi gecelr cocuklarla parkta idik eve gelir gelmez yemek yedir uyut derken ben de uyuya kalmisim, taki burnuna fena kokular gelesiye kadar.

Meger kizim uyurken buyuk cisini yapmis😆.
Uykumdan uyandirdi resmen.

Bugun parkta trampolin vardi su buyuk ve esnek olanlardan bayiliyorum ziplamaya, cocuklardan firsat buldukca zipladim.

Cok mutlu oldum.

Iyi gecelr cocuklarla parkta idik eve gelir gelmez yemek yedir uyut derken ben de uyuya kalmisim, taki burnuna fena kokular gelesiye kadar.

Meger kizim uyurken buyuk cisini yapmis😆.
Uykumdan uyandirdi resmen.

Bugun parkta trampolin vardi su buyuk ve esnek olanlardan bayiliyorum ziplamaya, cocuklardan firsat buldukca zipladim.

Cok mutlu oldum.
Ne guzel etmissin😍

Back
X