• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Geberdim bugunnn yürüyüş üstüne video yu yaptım öldüm kiz 😜 şuan kendimle savaş halindeyim akşama lahmacun var yesem mi 1 tane yoksa kendime başka bise mi yapsam bilemiyorum şuan a kadar normal.yedim abarti bise yok da yemezsem de aklım.kalacak
Lahmacun sağlıklı bir yemek. Yanında bol yeşil salata gayet yenilir. Ha ben yer miyim, çok canım isterse yerim ama öğlen yerim. Çünkü yaş olmuş 54. 😎

Tatilde nolacam, napacam, rahatsiz olacammi, hareket yapabilcemmi🙃 busuru soru kafamda😅 en cokta depresyona girecemmi herseyi yiyemicem diye🤣
Sen istesen de yiyemezsin sanırım kuzum demi artık almaz miden. Hareket yüzme filan en güzeli.olur senin tatilde bence

Sen istesen de yiyemezsin sanırım kuzum demi artık almaz miden. Hareket yüzme filan en güzeli.olur senin tatilde bence
Yok kuzum yiyemiyorum. Hemen doyuyorum cok sukur🤣
Kilo korumak kolay mi kizlar 😀 bir de spora öyle alışmışım ki yapmayınca enerjim dusuk hissediyorum
😍 bende simdiden oyle hissediyorum🤪

Yok kuzum yiyemiyorum. Hemen doyuyorum cok sukur🤣

😍 bende simdiden oyle hissediyorum🤪
Sabah yapılan sporu seviyorum. Gerçekten enerjimi yerine getiriyor. Akşam ama tam tersi parkta yürüyüş yapıyorum ip atlıyorum falan pilim bitiyor 😀 Seneye yaza aşırı fit olma planım var bakalım ne kadarı gerceklesecek 😀

Back
X