4 yaş farkı..

ringring

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2011
197
0
0
İstanbul
Merhabalar 4 Yıllık güzel bir birlikteliğim var. 24 yaşındayım. Erkek arkadaşım benden 4 yaş büyük. İlişkimiz artık evlilik yoluna gidince aklıma takılan bu oldu. Ben 24 yaşındayım, o 28. Ben en az 3-4 yıl eşimle vakit geçirmek istiyorum. Çocuğum bizim ilişkimiz kesinlikle oturduktan sonra olsun istiyorum. o 32 yaşında olacak. Tabi Allah'ım ne zaman nasip eder bilinmez ama düşüncelerim bu yönde.

Sizce bu 4 yaş herhangi bir konuda sorun olabilir mi? Aramızda anlaşmazlık bu yaş farkından çıkabilir mi?

Son düzenleme:
Sonunda pişman olmamak ve onu iyi tanımak için tabiki zaman gerekli ama 4 senede çok değilmi? Bir zamandan gezmektende sıkılıyorsun evinde eşinle beraber oturup akşam film seyretmek sabah beraber kahvaltı etmek falan istiyorsun. 1 sene sonra evlen ve çocuk yapmak için gene 2 sene bekle. Rahat rahat tatilene gidersin çocuksuz. Biz evlendikten 4 sene sonra çocuğumuzu yapmaya karar verdik. Cocuk için önemli olan senin yaşın...

kendinizi programlandırmayın şimdiden..bakarsın fikrin değişir bebek istersin..1_2 yıl tamamda çokta ertelemeyin derim..tabikide bu tür kararları birinin öbürünün etkisi altında kalarak verme..eşinle birlikte ver...size mutluluklar..

Sorun olacak olan ne? Erkek arkadaşınızın 32 yaşında olacak olması mı?Eğer oysa bu düşünceniz bana biraz tuhaf geldi.Sanki 32 yaşında genç bir adamken değil de 50 yaşında baba olacak gibi bir düşünceniz var.

1 yıl önce okulum bitti. İşimi elime aldım onun zaten işi var. Şu ana kadar yapacağım her şeyi yaptım 5 yıllık üniversite sürecimde. Yani birlikteliğimin adı olsun istiyorum. Nişanlanacağım ama 1 sene sonra da evlenebilirim. Fakat bebek konusunda çevremden öyle şeyler duydum ki çocuğu olup eşinden ayrılıp eşiyle sorun yaşayanlar, bu konuda çok üzülüyorum hem annelere hem çocuklara. Ben o yüzden ilişkim tam otursun istiyorum. 4 senedir ilişkim var ama belki evlenince problemlerimiz başlayacak. 1 sene 2 sene sonra. Bundan korkuyorum. Zaten anne olmaya da hazır olacağımı düşünmüyorum ama tabi hayırlısı zaman ne gösterir belli olmaz. Belki de çok isterim bilemiyorum. Ama tabi planlarım şimdilik bu doğrultuda.

Sadece bebek açısından değil, her açıdan bu 4 yaş sorun olur mu? Onu da bilmek istiyorum. Sorun yaşayanlar var mı?

tabiki hayır. ben sadece bebekle ilgili görüşlerimi de belirttim ama yanlış anlaşıldım sanırım. Her konudan bu 4 yaş sorun olur mu bilmek istiyorum. Önceki mesajımda da belirttim.

Eşin diyeceğin insanla konuş ben 4 sene sonra çocuk istiyorum vs. bişey diyceğini sanmıyorum saten.i

Arkadaşlar, tek sorunum çocuk değil. Ona zaten ikimiz karar vereceğiz ben bugün böyle düşünüyorum ama kararı tabiki ikimiz vereceğiz.

Merak ettiğim şu 4 yaş problem olabilir mi aramızda, yaş farkı sorun yaratır mı?

Canım 4 yaş dediğin ne ki? Siz anlaştıktan sonra 4 yaş kesinlikle sorun edilecek bir yaş değil hatta ideal.Erkeğin kadına göre yaşının büyük olması daha iyi bana göre.4 yaş değil 6-7 yaş büyük olsa da sorun olmaz.Erkekler geç olgunlaşır derler birbirinizi dengelersiniz ne güzel:)

Bunu duyduğuma ne kadar sevindim bilemezsin:)

benim kocişimle aramda 8 yaş var iyikide büyük daha olgun düşünüyor bazı şeyleri...ben daha çocuksuyum çünkü iyide oldu..4 yaştan ne olacak gayet iyi...aaaaaaa

canım benim de erkek arkadaşımla aramda 4 yaş farkı var. ben 20 o 24 yaşında. yaşıtlarımın eften püften şeylerle kavga ettiğini duyuyorum ve en iyisi yaş farkımız olmasıymış diyorum.

benm eşimle aramda 6yaş var harika anlaşıyoruz. Çocuk gibi olsa anlaşamazdık. O idare ediyo beni yazıkkkk:)

cnm sorun etme, benim nisanlımla aramda 5 yas var kendisi bana göre daha olgun hatalarımı kapatıyor (tabi bu yapı meselesi) çocuk konusunda da fazla ertelemek istemiyor hemen ilk etapda olsun istiyor ben bisey demedim sonuçta nasip eden Allah, hem bak forumda o kadar anne olmak isteyen var tabi yine senin özel hayatın ama eger illa istemem dersen 1 yıl bekle zaten nereye kadar esinle gezip tozabilirsin ki.. ins yardmcı olabilmisimdir

4 yaş fazla bi yaş değil heleki erkeklerin geç olgunlaştığını düşünürsek

benım sevgılımle 6 yas vardı ama genede daha buyuk olsa daha ıyı olurduhem 30 dan sonrada cocuk sahıbı olunur ne avr kı bunda

Valla ne yalan soyliyeyim okurken dalga geciyorsun sanmistim,ama oyle degilmis:) Yas o kadar onemsiz ki.!bu isin olgunlukla alakasi yok etrafimda o kadar cok tanidigim var ki yasi buyuk olupta hala cocuk olan,saygi sevgi olduktan sonra ister 10 yas buyuk olsun ister 5 yas kucuk..Benim esim benden iki yas kucukBiz flort etmeye basladiktan bes ay sonra filan tesadufen ogrendim..Ama simdiye kadar hic sorun yasamadik..3,5 yil flort devresinden sonra evlendik,evlendikten 3 yil sonra bebegimiz oldu oglum dort yasindayken ikinci bebegimiz dunya'ya geldi..Ben 32 yasimdayken ikinci cocugum dogdu..esime sorarsaniz 40'li yaslarda bir tane daha olur belki diyor
Merak ediyorum neden etrafta ki insanlari dinliyorsunuz?Herkes siz degil ki.!Siz birbirinizi seviyorsaniz gerisi bos

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…