Merhabalar 4 Yıllık güzel bir birlikteliğim var. 24 yaşındayım. Erkek arkadaşım benden 4 yaş büyük. İlişkimiz artık evlilik yoluna gidince aklıma takılan bu oldu. Ben 24 yaşındayım, o 28. Ben en az 3-4 yıl eşimle vakit geçirmek istiyorum. Çocuğum bizim ilişkimiz kesinlikle oturduktan sonra olsun istiyorum. o 32 yaşında olacak. Tabi Allah'ım ne zaman nasip eder bilinmez ama düşüncelerim bu yönde. Sizce sorun olabilir mi?
Sorun olacak olan ne? Erkek arkadaşınızın 32 yaşında olacak olması mı?Eğer oysa bu düşünceniz bana biraz tuhaf geldi.Sanki 32 yaşında genç bir adamken değil de 50 yaşında baba olacak gibi bir düşünceniz var.
Merhabalar 4 Yıllık güzel bir birlikteliğim var. 24 yaşındayım. Erkek arkadaşım benden 4 yaş büyük. İlişkimiz artık evlilik yoluna gidince aklıma takılan bu oldu. Ben 24 yaşındayım, o 28. Ben en az 3-4 yıl eşimle vakit geçirmek istiyorum. Çocuğum bizim ilişkimiz kesinlikle oturduktan sonra olsun istiyorum. o 32 yaşında olacak. Tabi Allah'ım ne zaman nasip eder bilinmez ama düşüncelerim bu yönde. Sizce sorun olabilir mi?
Canım 4 yaş dediğin ne ki? Siz anlaştıktan sonra 4 yaş kesinlikle sorun edilecek bir yaş değil hatta ideal.Erkeğin kadına göre yaşının büyük olması daha iyi bana göre.4 yaş değil 6-7 yaş büyük olsa da sorun olmaz.Erkekler geç olgunlaşır derler birbirinizi dengelersiniz ne güzel:)
4 yaşa fark bile denmez,gayet normal.
Sanki çok fark varmış gibi dert etme.
yaniii...Çok rahatlattınız beni gerçekten. Yaş farkı fazla değil ama insan bir dert bulacak ya kendine bende bunu takmıştım kafaya:)
Arkadaşlar, tek sorunum çocuk değil. Ona zaten ikimiz karar vereceğiz ben bugün böyle düşünüyorum ama kararı tabiki ikimiz vereceğiz.
Merak ettiğim şu 4 yaş problem olabilir mi aramızda, yaş farkı sorun yaratır mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?