- 9 Şubat 2010
- 18.855
- En iyi cevaplar
- 1
- 43.106
- 1.123
Yahu bak anla şunu o zar herkeste kanamıyor. Ayrıca bakire çıkmadığını farzedelim o rapor sana ne kazandıracak. Diyecek olan adam "sen zaten bakire değilmişsin, bunu da biliyordun nereden bileyim başkalarıyla yatmadığını demeyecek mi" raporu alıp baacak arasına kilit mi taktıracaksın.Yaa ne saçmalıyorsunuz evlendiği zaman eşi sormaz mı ben onun iyiliği için şuan önlem aliyorum
Ondan sonra her allahın günü 3,5 tane vajinismus konusu.ülkedeki kadınların neredeyse yarısı vajinismus.hayatını kararttılar be milletin.yıllarını, psikolojisini harcadılar.Beni burada üzen en büyük şey "kız çocuğuna" verdiğiniz tek değer zarı ile ilişkili.
Tamam içten içe bunu düşünmüş olabilirsiniz. Ancak belli bir yaşa gelmiş bir insan olarak "dur bir dakika çocuğumun 20 sene sonra yaşayacağı şeyden önce hali hazırdaki sağlığı ne durumda" diye düşünmeniz gerekiyor. İnsan kendi kendine bile itiraf etmek istemez böyle bir anda bunu düşünüdüğü için.
Zira dışarıda yırtık var, canı acıyor. Bir de o şekilde muayene ettirirseniz ne kadar kötü bir hissiyat kalacaktır aklında.
Evlilik öncesi ilişki herkesin dini değerleri ile ilgilidir. Ancak cinsel ilişkinin kötü bir şey zannedilmesi siz gibi zihniyetlerin yetiştirme şekli ile ilgilidir.
Geçenki konunuzla da bağdaştırarak kesinlikle bu anlamda bir terapi almanızı öneririm.
Muhtemelen sizde böyle yetiştirildiğiniz için bu tepkileri veriyorsunuz ama dur demeniz, zinciri kırmanız, evladınızı berrak bir zihinle yetiştirmeniz gerekiyor.
Dedikleriniz çok haklı ama kanama meselesi biraz genetik.benim gibi şarıl şarıl kanayan da var, çok az birkaç damla kanayan da hiç kanamayan da.hatta iyice alışana kadar yine benim gibi defalarca çok çok kanayan da.tamam kanamamasını normal kabul ettik de şimdi asıl kanamaması lâzım siz beceremiyorsunuz diyenlerden geçilmiyor ortalık.hadi ilkinde beceremedim yırtık yaptım 3 üncü de beşincide de mi yırtık yaptık.siz becerebiliyorsunuz bir biz mi beceremiyoruz yani.lütfen aslında kanamaması gerek demek yerine ikisi de gayet normal kişiden kişiye göre değişiyor diye kendimizi güncelleyelim.iki taraf da kendininki doğru sanıyor.Sormaz canım sormaz. Öncelikle kızlık zarı nedir ne değildir öğrenin. O kanama sandığınız, bekaret sandığınız şeyin o bölgenin zorlanması sonucu yırtılma olduğunu öğrenin.
O kadar çok şey geldi dilimin ucuna yazıp yazıp sildim. Evlilikte insanların sözleri esastır. Kızınız eşine ne derse eşi ona inanmakla yükümlü. Böyle yaparak kızınızı bir kan damlasıyla kendini ispatlamaya muhtaç bırakmayın.
Bu ne çirkin bi düşünce ya, kadın kendini neden bir erkeğe ispatlamak zorunda, ne aptallık
Çomar mısın sen arkadaşım? Diyelim ki kanamadı o gece, çocuğunu vurup öldürseler namusunun temizlendiğini mi düşüneceksin?Yaa ne saçmalıyorsunuz evlendiği zaman eşi sormaz mı ben onun iyiliği için şuan önlem aliyorum
Dedikleriniz çok haklı ama kanama meselesi biraz genetik.benim gibi şarıl şarıl kanayan da var, çok az birkaç damla kanayan da hiç kanamayan da.hatta iyice alışana kadar yine benim gibi defalarca çok çok kanayan da.tamam kanamamasını normal kabul ettik de şimdi asıl kanamaması lâzım siz beceremiyorsunuz diyenlerden geçilmiyor ortalık.hadi ilkinde beceremedim yırtık yaptım 3 üncü de beşincide de mi yırtık yaptık.siz becerebiliyorsunuz bir biz mi beceremiyoruz yani.lütfen aslında kanamaması gerek demek yerine ikisi de gayet normal kişiden kişiye göre değişiyor diye kendimizi güncelleyelim.iki taraf da kendininki doğru sanıyor.
Yoo konu o değil de kesinlikla kanaması lâzım diyenlerden kesinlikle kanamaması lâzım diyenlere çok sert bir geçiş yaptık.vur deyince öldürüyoruz milletçek.ikisi de normal.demeyi öğrenelim.şimdi de kanaması olanlara siz becereriksiz çıkmışsınız, partnerinde iş yok doyenler falan türedi.
Yine bir gün Ferhans'ın cinsel hayatını okuyoruz
Konu senin seks hayatın değil tatlım
Konu bu mu?Yoo konu o değil de kesinlikla kanaması lâzım diyenlerden kesinlikle kanamaması lâzım diyenlere çok sert bir geçiş yaptık.vur deyince öldürüyoruz milletçek.ikisi de normal.demeyi öğrenelim.şimdi de kanaması olanlara siz becereriksiz çıkmışsınız, partnerinde iş yok doyenler falan türedi.
sacmalayan sizsiniz hanimefendiYaa ne saçmalıyorsunuz evlendiği zaman eşi sormaz mı ben onun iyiliği için şuan önlem aliyorum
BOZULDUYSA NOLACAK?4 yasinda kızım bugün havuzda iken bi cocuk onu itti merdiven gibi sivri bi yer vardı oraya çarptı vajinasinda kanama oldu hastaneye getirdim dıştan yırtılma var dediler ama adlı tıpa goturmemi kendilerinin bisey soyluyemiyceklerini dediler kizlik zarı bozulmusmudur sizce
ne alaka simdi bu konuyla. Her zaman konuyu istediginiz yone (kendi cinsel yasaminiz) cekiyorsunuz neden?Yoo konu o değil de kesinlikla kanaması lâzım diyenlerden kesinlikle kanamaması lâzım diyenlere çok sert bir geçiş yaptık.vur deyince öldürüyoruz milletçek.ikisi de normal.demeyi öğrenelim.şimdi de kanaması olanlara siz becereriksiz çıkmışsınız, partnerinde iş yok doyenler falan türedi.
Konu yine bu değil ama Ferhans. Seks hayatınla ilgili bir konu aç da rahatla. Her konuda senin yorumun bu şekilde; yok şöyle seviştim böyle seviştim. yok üremedim en çok ben kanadım diye. Bir dur artık her konuda senin seks hayatını dinlemek zorunda değilizYoo konu o değil de kesinlikla kanaması lâzım diyenlerden kesinlikle kanamaması lâzım diyenlere çok sert bir geçiş yaptık.vur deyince öldürüyoruz milletçek.ikisi de normal.demeyi öğrenelim.şimdi de kanaması olanlara siz becereriksiz çıkmışsınız, partnerinde iş yok doyenler falan türedi.
Ben mi uyanmadım yoksa bu açıklama ne alakaYoo konu o değil de kesinlikla kanaması lâzım diyenlerden kesinlikle kanamaması lâzım diyenlere çok sert bir geçiş yaptık.vur deyince öldürüyoruz milletçek.ikisi de normal.demeyi öğrenelim.şimdi de kanaması olanlara siz becereriksiz çıkmışsınız, partnerinde iş yok doyenler falan türedi.
çocuğu konuşuyorduk ferhan.senin kanamanı değil.Dedikleriniz çok haklı ama kanama meselesi biraz genetik.benim gibi şarıl şarıl kanayan da var, çok az birkaç damla kanayan da hiç kanamayan da.hatta iyice alışana kadar yine benim gibi defalarca çok çok kanayan da.tamam kanamamasını normal kabul ettik de şimdi asıl kanamaması lâzım siz beceremiyorsunuz diyenlerden geçilmiyor ortalık.hadi ilkinde beceremedim yırtık yaptım 3 üncü de beşincide de mi yırtık yaptık.siz becerebiliyorsunuz bir biz mi beceremiyoruz yani.lütfen aslında kanamaması gerek demek yerine ikisi de gayet normal kişiden kişiye göre değişiyor diye kendimizi güncelleyelim.iki taraf da kendininki doğru sanıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?