Bu zihniyet 50 yıl sonrada değişmez 100 yıl sonra da değişmez
Oturmuş bir adet örf geleneksel kurallar var kız çocuklarına yüklenmiş bu durum ve bu durumu da çıkaran yine kadınlar
Şimdi evet 50 yıl önceye göre daha rahat birliktelik oluyor ama ne oluyor evlenirken kızlık dikimi oluyor
Sevgiliyle sürtünme oluyor
Konu açılıyor sürtündük ama bakireyim
Sürtündük ama kızlığın bozulmadı anal yaptık
Korkular var bu böyle devam edicek
Göster hanım teyzelere pipini oğlum derken kız çocuklarına düzgün otur
Milli oldu erkek oldu diye düğün bayram yapılıp kızlara niye o adama yan gözle baktın diye engeller olduğu sürece
Erkek ne kadar sevişirse deneyimli ve ERKEK oluyor kadın da yaparsa adı başka oluyorsa
Düğün gecesi bakire çıkmadı diye kızı ana evine yollayıp damat bey ilişkiye giremediğin de ne yapalim kaderin denip susuluyorsa bu böyle gider değişmez
Umarım.Bu zihniyet en çok kadınları yaralıyor, buna rağmen bu zihniyete çanak tutan kadınlar olması beni deli ediyor. Konu sahibinden bahsediyorum yanlış anlaşılmasın. Boyun eğip yaşıyorlar resmen. Gelecek nesli yetiştiren temel ebeveyn biziz, bizimle düzelir bazı şeyler diye düşünüyorum. Yani belki bir gün aklı başına gelir, bir gün "ne yapıyorum ben ya" der. Umarım.
Yaa ne saçmalıyorsunuz evlendiği zaman eşi sormaz mı ben onun iyiliği için şuan önlem aliyorum
+1Konu yine bu değil ama Ferhans. Seks hayatınla ilgili bir konu aç da rahatla. Her konuda senin yorumun bu şekilde; yok şöyle seviştim böyle seviştim. yok üremedim en çok ben kanadım diye. Bir dur artık her konuda senin seks hayatını dinlemek zorunda değiliz
Yahu bak anla şunu o zar herkeste kanamıyor. Ayrıca bakire çıkmadığını farzedelim o rapor sana ne kazandıracak. Diyecek olan adam "sen zaten bakire değilmişsin, bunu da biliyordun nereden bileyim başkalarıyla yatmadığını demeyecek mi" raporu alıp baacak arasına kilit mi taktıracaksın.
Ayrıca dış genitale zarar veren bir darbenin bekarete zarar verme ihtimali de yok, öyle sizin zihniyetin sandığı gibi atlama zıplama çarpma gibi şeylerle bozulmaz o. Ha nesne içine girmiş olsaydı çocuğun o zaman sorunun çok daha büyük olurdu ortada bekaret değil rahim de kalmazdı. Rahat bırak çocuğu.
Ama dogu erkekleri genelde herseyi yapar ve o kizla evlenmezler, genelde teyze dayi amca kizi filanYoo gayet de değişti.birkaç doğu ili dışında yok gibi birşey.burada da erkek arkadaşlarım oldu hepsi de gayet deneyimli, bu tarz bir şeyin konusunu bile açmayan kişilerdi.haa duyduğum şeyler oldu olmasına ama bence oldukça azaldı.
Arkadaşlar haklı bi tepki gösteriyorsunuz da sizce suç bu annede mi? Yoksa bi annenin canı yanan bebeğinin derdine değil de, bi zar derdine düşürücek kadar bi et parçasına "hâlâ" değer verilecek yoz bi düşünce yapısına sahip toplumda yaşamamızda mı? Burası Avrupa ya da Amerika değil hanımlar. Evet bu zihniyet bu topraklarda belki değişir ama belki 50 yıl sonra..
Konu sahibini kacirdinizbi insan bekarete onem verebilir, (avrupada bazi katolik bolgelerde insanlar hala onem veriyor buna ve kimse garipsemiyor) bence herkesin kendi karari bu kadar topa tutmaya gerek yok ama bu durumda cocukta birsey var mi diye dusunsen daha iyi olur. Organlarina birsey olmussa filan diye dusunsen daha iyi.
Buarada kizi kac yasindaydi? Benim
Kizim 5 olacak ve dr baktiginda hic oyle travmatik birsey olacak gibi durmadi. Tam tersi dr dokundukca guluyordu. (Bi onceki postumda yazmistim neden goturdugumu)
Tabii oyle detayli icine filan bakmadi dr. Gayet guzel alistigi bildigi bir ortamda bakinca garipsemedi haliyle.
Ne alaka ya? Cocuk daha 5 yasinda.. 18 yasina kadar bizler sorumluyuz. Sanki konu sahibine hak vermisim havasina getirmeyin bosuna.Ne guzel dediniz herkesin kendi karari diye. O halde cocuk buyuduugnde onem verip vermeyecegine kendisi karar verebilir. Ebeveynleri ilgilendiren bir sey yok burda.
Ne alaka ya? Cocuk daha 5 yasinda.. 18 yasina kadar bizler sorumluyuz. Sanki konu sahibine hak vermisim havasina getirmeyin bosuna.
Okudugun seyden bunu anladiysan senin sorunun benim degil.Biz de onu diyoruz daha 5 yasinda ne alaka zar bozulmus mudur? 18 yasina kadar zarini korumali miyiz yani ne alaka? Ayrica bekarete onem verebilir bilmem ne diye yorum yazarsaniz hak veriyor gibi gorunmeniz normal olur.
Evet maalesef.kuzen evliliği hâlâ çok yaygın.Ama dogu erkekleri genelde herseyi yapar ve o kizla evlenmezler, genelde teyze dayi amca kizi filan
Yaa ne saçmalıyorsunuz evlendiği zaman eşi sormaz mı ben onun iyiliği için şuan önlem aliyorum
Ya kadın çocuğu için endişelenmiş neden bu kadar üzerine gittiniz? Bunun için hala öldürülen kadınlar var maalesef. Benim çevremde önem verilen bir konu bu. Zaten çocuğu doktor görmüş muayenesi tedavisi olmuş. Bu da ikinci kısım. Yani fanusta yaşamaya gerek yok. Birçok bölgede buna önem veriliyor. Ben oğlumu böyle yetiştirmeyeceğim inş ama böyle kişilerle maaalesef karşılaşacağız.
Konu sahibi çocuk hastanesine gidin bir sorun varsa çocuk cerrahisi müdahale eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?