4 yasinda kızım kizlik zari bozulmusmudur

Evet. Bu zihniyet diğer hanımların dediği gibi değişmeye başlıyor belki ama daha çok yaygınlaşması için daha var gibime geliyor...

Umarım.

Yaa ne saçmalıyorsunuz evlendiği zaman eşi sormaz mı ben onun iyiliği için şuan önlem aliyorum

“Kendi iyiliği için” zırvalığını bir geçelim.

Havuz demiri diyorsunuz, kocaman demir, kan geldiyse rahmin bağırsakların zarar görmüş olma ihtimali zardan daha yüksek.

Oturup ultrason çektirseniz burada kimse laf etmezdi.

Onun yerine barkod okuyor mu barkod derdine biz kızı nasıl satacağız derdine düşmüşsünüz, ayıp!

Bu arada kadınların birçoğunda bu zar ya yok ya da esnek. (%20) Çevrenizdeki kadınların beşte biri oturup sağda solda bunu söylüyor mu? Hayır.

Yani dürüst olmak, düzgün insanlarla dolaşmak evlilik gecesi muhabbetinden daha önemli.

Oturup çocuğu adli tıplarda dolaştırıp aileyi rezil etmeyin.

Konu sahibini kacirdiniz bi insan bekarete onem verebilir, (avrupada bazi katolik bolgelerde insanlar hala onem veriyor buna ve kimse garipsemiyor) bence herkesin kendi karari bu kadar topa tutmaya gerek yok ama bu durumda cocukta birsey var mi diye dusunsen daha iyi olur. Organlarina birsey olmussa filan diye dusunsen daha iyi.

Buarada kizi kac yasindaydi? Benim
Kizim 5 olacak ve dr baktiginda hic oyle travmatik birsey olacak gibi durmadi. Tam tersi dr dokundukca guluyordu. (Bi onceki postumda yazmistim neden goturdugumu)
Tabii oyle detayli icine filan bakmadi dr. Gayet guzel alistigi bildigi bir ortamda bakinca garipsemedi haliyle.

+1
Ne vajinaymış arkadaş.
Bu zarcılar kadar vajina derdine düşen yok. Çatır çatır sevişenler bu kadar takıntılı değil yav. Yok kanadı mı, yok içinden ses geldi yok patladı. Öff vajinadan başka dertleri yok mu bunların ya? 7/24 şey mi düşünüyorlar nedir?

Küfür kullanmadan yorum yapmak zor olan bir konu.
Konu sahibinin eski konusundan da ne kadar uçuk düşünceli olduğu belliydi. Konu sahibinin takıntı boyutu beni ürküttü . Umarım hasta bir zihinle 4 yaşında kıza kendi kafasına cinsel kontrol, cinsel baskı vs vermeye kalkarken çocuğa bişey yapmamıştır. Havuz hikayesini yemedim çünkü. Hastandye götürünce başına geleceklerin farkında bu hikayeyi de kimse yemez kamera kaydı görmeden.

Konuyu bakanlığa bildiren var mı? Ben bu konuda çocuk istismarından şüpheleniyorum.

Benim korkum dıştan alınan darbe ile iç organların zarar görmüş olması, sopa darbesi gibi düşünün, kesik yarası olmaz ama kanama yapar.

Bekaret vs diyor konu sahibi komedi resmen.
Çocuğun bağırsağı sağlam mı karaciğer nasıl rahim yumurtalık nasıl belli değil, dert edilen şeye bak.

Ama dogu erkekleri genelde herseyi yapar ve o kizla evlenmezler, genelde teyze dayi amca kizi filan

Vallahi eli yüzü düzgün aile çok var ülkemizde.

Tamam aileler bekaret önemli diyor da bunu genellikle ergenliğe girmiş kızlar ilişkiye girmesin diye diyorlar, oturup 4 yaşındaki çocuğu adli tıbba taşımıyorlar.

Sonuçta buraya yazan hanımlar da ülkemizin kadınları, her kesimden insan var. Zar diktireyim mi diyen de var, önemli diyen de var, önemsiz diyen de var, her türlü kişi var.

Ancak bütün hanımların ortak noktası şu:
Çocukların cinsel obje olarak görülmesine, barkod okuyor mu diye gereksiz travmatik muayenelere tutulmasına tepkiliyiz.

Çocukları sapıklıktan uzak tutalım, onlar daha bebek.

Ne guzel dediniz herkesin kendi karari diye. O halde cocuk buyuduugnde onem verip vermeyecegine kendisi karar verebilir. Ebeveynleri ilgilendiren bir sey yok burda.

Bozulmuşsa ne değişecek? Allah’ım sen Hidayet ver.

Ne guzel dediniz herkesin kendi karari diye. O halde cocuk buyuduugnde onem verip vermeyecegine kendisi karar verebilir. Ebeveynleri ilgilendiren bir sey yok burda.
Ne alaka ya? Cocuk daha 5 yasinda.. 18 yasina kadar bizler sorumluyuz. Sanki konu sahibine hak vermisim havasina getirmeyin bosuna.

Ne alaka ya? Cocuk daha 5 yasinda.. 18 yasina kadar bizler sorumluyuz. Sanki konu sahibine hak vermisim havasina getirmeyin bosuna.

Biz de onu diyoruz daha 5 yasinda ne alaka zar bozulmus mudur? 18 yasina kadar zarini korumali miyiz yani ne alaka? Ayrica bekarete onem verebilir bilmem ne diye yorum yazarsaniz hak veriyor gibi gorunmeniz normal olur.

Ya kadın çocuğu için endişelenmiş neden bu kadar üzerine gittiniz? Bunun için hala öldürülen kadınlar var maalesef. Benim çevremde önem verilen bir konu bu. Zaten çocuğu doktor görmüş muayenesi tedavisi olmuş. Bu da ikinci kısım. Yani fanusta yaşamaya gerek yok. Birçok bölgede buna önem veriliyor. Ben oğlumu böyle yetiştirmeyeceğim inş ama böyle kişilerle maaalesef karşılaşacağız.
Konu sahibi çocuk hastanesine gidin bir sorun varsa çocuk cerrahisi müdahale eder.

Biz de onu diyoruz daha 5 yasinda ne alaka zar bozulmus mudur? 18 yasina kadar zarini korumali miyiz yani ne alaka? Ayrica bekarete onem verebilir bilmem ne diye yorum yazarsaniz hak veriyor gibi gorunmeniz normal olur.
Okudugun seyden bunu anladiysan senin sorunun benim degil.

Kızım alerjik bir bebek ağır pişik atlattık. Ama öyle böyle değil. Yavrum ilaçlara rağmen aşırı kaşınıyordu. Altını açmamla genital bölgesine elini atması bir oldu. Her yer kan tabi. Neyse çocuk hastanesine götürdüm. Ağır yaralar için dökülen bir ilaç varmış ondan yazdı. Ben de doktora sordum birşey olmuş mudur diye o da onun kanaması farklı olur çocuklarda durmaz dedi. Kanama pişik bölgesini yırttığı için olmuştur dedi. Ben bşr anne olarak yapmam gerekeni yaptım gerisi Allah’a emanet.

Yaa ne saçmalıyorsunuz evlendiği zaman eşi sormaz mı ben onun iyiliği için şuan önlem aliyorum

Anladığınız dilden cevap vereceğim. Kızınız da sizin düşünce yapınızda yetişirse eğer Cinsel ilişkiye girmemiş olduğu için eşi bir şey farketmeyecektir. Havuz demirinden bir şey bozulmaz. Her ne hasar olduysa yıllar içinde onarılacaktır. Cinsel ilişkiye girmekle darbe ile hasar almak aynı şey değildir.

nasıl bir müdahale?
çocuk cerrahisine gidip 4 yaşındaki çocuğa zar mı diktirsin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…