- 6 Haziran 2022
- 665
- 899
- 18
Söz nerde yasiyorsunz anlamıyorum yarın büyüdüğünde evlendiğinde başkasıyla bisey yaşandığımi dusunulsun
50 yıl çok.Arkadaşlar haklı bi tepki gösteriyorsunuz da sizce suç bu annede mi? Yoksa bi annenin canı yanan bebeğinin derdine değil de, bi zar derdine düşürücek kadar bi et parçasına "hâlâ" değer verilecek yoz bi düşünce yapısına sahip toplumda yaşamamızda mı? Burası Avrupa ya da Amerika değil hanımlar. Evet bu zihniyet bu topraklarda belki değişir ama belki 50 yıl sonra..
Ya gerçekten buradaki kadınlar neden böyle. Kadın kocamı aldatım dese bişey olmaz dersiniz. Ama kadın kızlık zarını sordu diye demediğinizi bırakmamışsınız. Kızlık zarı bazıları için önemli. Herkesin kızları 13 yaşında yatmıyor
Yaa ne saçmalıyorsunuz evlendiği zaman eşi sormaz mı ben onun iyiliği için şuan önlem aliyorum
Anası böyle derse elin oğlu neler düşünür.Söz nerde yasiyorsunz anlamıyorum yarın büyüdüğünde evlendiğinde başkasıyla bisey yaşandığımi dusunulsun
Küçükken bisiklet koltuğuyla, direksiyon arasındaki demire düştüm, ayaklarım yetişmeyince. Kanama oldu. Canım çok yanmıştı. Annem çok telaş etti. Tabi ben anlamıyorum. Ama doktora falan götürmedi. Büyüyünce bu kazanın sonucunun ne olabileceğini anladım. Evleninceye kadar hep bu endişe vardı içimde. Cahillik işte. Şimdiki aklım olsa üzmezdim kendimi hiç. İlk gece korktuğum başıma gelmedi. Kan geldi. Ama gelmese de umrumda değildi. Küçükken böyle kazalarda yırtılan kızlık zarı süreç içinde kendini tamir edip kapanırmış diye okudum o endişeli yıllarımda yaptığım araştırmalarda.4 yasinda kızım bugün havuzda iken bi cocuk onu itti merdiven gibi sivri bi yer vardı oraya çarptı vajinasinda kanama oldu hastaneye getirdim dıştan yırtılma var dediler ama adlı tıpa goturmemi kendilerinin bisey soyluyemiyceklerini dediler kizlik zarı bozulmusmudur sizce
zihnini kontrol ettirYa gerçekten buradaki kadınlar neden böyle. Kadın kocamı aldatım dese bişey olmaz dersiniz. Ama kadın kızlık zarını sordu diye demediğinizi bırakmamışsınız. Kızlık zarı bazıları için önemli. Herkesin kızları 13 yaşında yatmıyor
Çok kötü bir üslubunuz var.Ya gerçekten buradaki kadınlar neden böyle. Kadın kocamı aldatım dese bişey olmaz dersiniz. Ama kadın kızlık zarını sordu diye demediğinizi bırakmamışsınız. Kızlık zarı bazıları için önemli. Herkesin kızları 13 yaşında yatmıyor
Hemcinsim olmanızdan utandım yazdıklarınızdan midem bulandıYa gerçekten buradaki kadınlar neden böyle. Kadın kocamı aldatım dese bişey olmaz dersiniz. Ama kadın kızlık zarını sordu diye demediğinizi bırakmamışsınız. Kızlık zarı bazıları için önemli. Herkesin kızları 13 yaşında yatmıyor
Üffff terbiyesizlik bu, sapla samanı ayırt edecek, olayları mukayese edebilecek seviyede bile değilsin. Leş gibi şu zihniyetleriniz, leş. Tek onur duyduğunuz elletip deldirmediğiniz, hadi deldirdiniz diktirip ilk gece kanar mı diye endişe duyduğunuz zarınız, değeriniz bu kadar. Bizim değerimizi bunlar belirlemiyor.Ya gerçekten buradaki kadınlar neden böyle. Kadın kocamı aldatım dese bişey olmaz dersiniz. Ama kadın kızlık zarını sordu diye demediğinizi bırakmamışsınız. Kızlık zarı bazıları için önemli. Herkesin kızları 13 yaşında yatmıyor
Ya gerçekten buradaki kadınlar neden böyle. Kadın kocamı aldatım dese bişey olmaz dersiniz. Ama kadın kızlık zarını sordu diye demediğinizi bırakmamışsınız. Kızlık zarı bazıları için önemli. Herkesin kızları 13 yaşında yatmıyor
Ailenden gordugunu yansitiyorsun hic şaşırtıcı değil. Konu sahibinin de bu tarz bir aileden geldigine yemin edebilirim ama kanitlayamam.Kardeşim eşi ile severek evlendi. Babam o'na affedersiniz seneler boyunca "o*uspu" dedi ve düğününe bile katılmadı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?