4 yasinda kızım kizlik zari bozulmusmudur

Allahım zihnsizlige bakkkkkk... Yazık kızınıza gerçekten.. Belki kanamadan sonra mikrop falan kapacak yada başka bir sorunu olacak diye dert etmek yerine daha 4 yaşındaki bir çocugun ilerideki evlenecegi eşini düşünüyorsunuz??? Benim kızımın sırf küçük mirkop koruyucu zarı yok diye bir adam onu üzerse o adamı ikiye ayırırım kızımıda 5 dakka bırakmam o adamla hayırdır. Bundan 20 sene sonra bile kızlık zarı lafı edecek adaamlar olucak mı gerçekten ya? Bi zahmet o kafada olanlara vermezsin kızını diye düşünüyorum ama sen bu kafayla zaten kızın büyüdüğündede sürekli zaten kızlık zarı yok Allah bilir kiminle geziyor nasıl anlicamm diye soru açarsın... Üzüldüm kızınıza geçmiş olsun

Söz nerde yasiyorsunz anlamıyorum yarın büyüdüğünde evlendiğinde başkasıyla bisey yaşandığımi dusunulsun

İyi de kızınız başkasıyla bir şey yaşamadı. Önemli olan bu değil mi?
Eşiniz siz evlendiğinizde bunun için üstünüze mi geldi? İnanmadı mı sözünüze ille kan mı görmek istedi. Ne bu korku?

Rabbım beterinden korusun. Benimde bir prensesim var aynı şeyi yaşasa şükrederdim o sivri yer gözüne veya herhangi bir duyu organına zarar vermedi diye. Kızlık zarı gelmezdi aklıma

Çocuk ne yaşamış ailenin zihniyetine bak. Çocuğum iyi diye şükür edeceğine zar derdine düşmüşsünüz. Zihniyetiniz batsın.

50 yıl çok.

Kızının küçücük şeyinde yırtılma olmuş, çocuk yaşadığı olayım travmasında. Sen kalkmış zar bozulmuş mudur mu diyorsun. Bu ne iğrenç zihniyet! Kızının acısını yarasını düşüneceğin yerde ileride yaşayacağı ilişkiyi mi düşünüyorsun? Zihniyetiniz batsın. Namusu iki bacak arasına sığdıran kokuşmuş zihniyetiniz batsın!

Sizde sacmalamayin isterseniz. Bana aldatan kadina burda "birsey olmaz" diyen bir üye bulun. Sizin düsündügünüz gibi de herkesin kizi 13 yasinda yatmiyor.

Yaa ne saçmalıyorsunuz evlendiği zaman eşi sormaz mı ben onun iyiliği için şuan önlem aliyorum

Sizin gibi insanlar yüzünden iste kadinlarin cilesi de bitmiyor. Daha olay dün olmus simdiden kizin erkek icin yasayacagi seks hayati düsünülüyor. Bravo. Sizin gibi annelerin önceligi de kizlarinin olduguna da beni kimse inandiramaz. Allah akil sagligi yerinde olanlarla karsilastirsin herkesi

Küçükken bisiklet koltuğuyla, direksiyon arasındaki demire düştüm, ayaklarım yetişmeyince. Kanama oldu. Canım çok yanmıştı. Annem çok telaş etti. Tabi ben anlamıyorum. Ama doktora falan götürmedi. Büyüyünce bu kazanın sonucunun ne olabileceğini anladım. Evleninceye kadar hep bu endişe vardı içimde. Cahillik işte. Şimdiki aklım olsa üzmezdim kendimi hiç. İlk gece korktuğum başıma gelmedi. Kan geldi. Ama gelmese de umrumda değildi. Küçükken böyle kazalarda yırtılan kızlık zarı süreç içinde kendini tamir edip kapanırmış diye okudum o endişeli yıllarımda yaptığım araştırmalarda.
Ama dediğim gibi hiç önemi yok. Namus bacak arasında değil, kafada. Zaten kızınız evlenmeden önce bir şey yaşarsa bu onun namussuz olduğunu göstermez.

zihnini kontrol ettir

Çok kötü bir üslubunuz var.
1- Kocamı aldattım dese birisi kimse aferin demez. Forumu nasıl okuyorsunuz siz? Bu forumu okuduğunuzdan emin misiniz? Eğer öyleyse büyük sıkıntı var demektir.
2- 4 yaşındaki bebeği kızlık zarı diye hırpalamak bizim kitabımızda yazmaz. Ben ve sağduyulu üyelerin diyeyim, önceliğimiz bebeğin sağlığı olur. Sonralığımız bile olamaz şu lanet zar.
3- Ayrıca yasal ve mental olgunluğa ulaşmadan kızım kimseyle yatamaz. Yatarsa bu istismar olur, failinin yani adamın canına okur, amel defterini kapatırım.

Hemcinsim olmanızdan utandım yazdıklarınızdan midem bulandı Umarım türünüzün son örneği olursunuz Sizin gibi zihniyetler son bulur

Üffff terbiyesizlik bu, sapla samanı ayırt edecek, olayları mukayese edebilecek seviyede bile değilsin. Leş gibi şu zihniyetleriniz, leş. Tek onur duyduğunuz elletip deldirmediğiniz, hadi deldirdiniz diktirip ilk gece kanar mı diye endişe duyduğunuz zarınız, değeriniz bu kadar. Bizim değerimizi bunlar belirlemiyor.

Kardeşim eşi ile severek evlendi. Babam o'na affedersiniz seneler boyunca "o*uspu" dedi ve düğününe bile katılmadı....
Ailenden gordugunu yansitiyorsun hic şaşırtıcı değil. Konu sahibinin de bu tarz bir aileden geldigine yemin edebilirim ama kanitlayamam.

inanmayın buna evlilik yapmadım demiş önceki yanıtlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…